Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, vim, ze tahle stranka je hlavne pro maminky s detmi, ale mam dotaz: Dnes pri konzumovani jidla pred Mc donaldem ke mne prisel bezdomovec, a bez meho svoleni mi sahnul do krabicky s hranolkami, kde jich bylo asi tri ctvrte, a vytahl si jich asi 7, mne to pak bylo blbe nechat tam skoro cele hranoly, a tak jsem to snedl, mam ted obavy, jestli nemuzu chytit nejakou nemoc?, diky za odpoved.
@Matej200 píše:
Ahoj, vim, ze tahle stranka je hlavne pro maminky s detmi, ale mam dotaz: Dnes pri konzumovani jidla pred Mc donaldem ke mne prisel bezdomovec, a bez meho svoleni mi sahnul do krabicky s hranolkami, kde jich bylo asi tri ctvrte, a vytahl si jich asi 7, mne to pak bylo blbe nechat tam skoro cele hranoly, a tak jsem to snedl, mam ted obavy, jestli nemuzu chytit nejakou nemoc?, diky za odpoved.
To dělají běžně, nejen před mekáčem, protože jim to pak normální lidi raději nechají.
Fuj, bych se poblila a určitě bych to nedojidala
můžeš chytit ledacos no, třeba žloutenku. Tak snad to za tech par hranolek stalo ![]()
@Matej200 píše:
Hej sorry ale jsi cune… bleeeee
![]()
No fuj.
Já bych to nejedla, ani kdyby mi do toho sáhl blízký čistotný příbuzný, nesnáším to.
Ty jsi kolenovrt. ![]()
Chytnes třeba MRSU jen kvůli hranolkam. ![]()
Ale zase když mi vyprávěl známý, co řídil trolejbus, co vše viděl na těch sedačkách (pomočeny bezdomovec si tam zvesela hověl, sem tam někdo hodil šavli atd.), tak to přežijes. ![]()
@Ťarbík01 píše:
Ty jsi kolenovrt.
Chytnes třeba MRSU jen kvůli hranolkam.Ale zase když mi vyprávěl známý, co řídil trolejbus, co vše viděl na těch sedačkách (pomočeny bezdomovec si tam zvesela hověl, sem tam někdo hodil šavli atd.), tak to přežijes.
Paradoxně bezdomovci až tak často MRSA nemají - ta je vázaná především na časté pobyty ve zdrav. zařízeních a LDN a na antibiotickou terapii.
Se mi normálně zvedá kufr už jen při té představě… nechápu, jak jsi to dokázal sežrat… ![]()
Vždyť si z toho nemohl mít ani radost to žrát takhle na silu
…jde o to co měl na rukách a kde se předtím hrabal…