Mohu dostat nemoc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vesnickaholka
5.5.23 19:27

Jezis vzdyt je to trol :roll:

• Citovat
  • Upravit
1875
5.5.23 19:29
@Vesnickaholka píše:
Jezis vzdyt je to trol :roll:

Ale baví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
5.5.23 20:23

Tak třeba má hranolky z mekáče extrémně rád. Kdyby mi bezďák sáhnul na tatarák, tak bych taky musela přemýšlet, zda se ho vzdám. :think: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
5.5.23 22:08

Já si myslím, že nechytneš nic, ono to s těma bacilama není zas tak jednoduchý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
5.5.23 22:47
@Havlova píše:
Paradoxně bezdomovci až tak často MRSA nemají - ta je vázaná především na časté pobyty ve zdrav. zařízeních a LDN a na antibiotickou terapii.

To se omlouvám, mě tam mrsa vybehla v hlavě, jelikož jsme měli jednoho bezdomovce v nemocnici s mrsou. Tak mě ta vzpomínka hned naběhla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
5.5.23 23:51
@Matej200 píše:
Ahoj, vim, ze tahle stranka je hlavne pro maminky s detmi, ale mam dotaz: Dnes pri konzumovani jidla pred Mc donaldem ke mne prisel bezdomovec, a bez meho svoleni mi sahnul do krabicky s hranolkami, kde jich bylo asi tri ctvrte, a vytahl si jich asi 7, mne to pak bylo blbe nechat tam skoro cele hranoly, a tak jsem to snedl, mam ted obavy, jestli nemuzu chytit nejakou nemoc?, diky za odpoved.

Já bych mu je dala celé, ale divný bezdomovce tam máte. Naši chtějí chlast, cíga a cash :mavam:

• Citovat
  • Upravit
42086
6.5.23 05:39
@Ťarbík01 píše:
To se omlouvám, mě tam mrsa vybehla v hlavě, jelikož jsme měli jednoho bezdomovce v nemocnici s mrsou. Tak mě ta vzpomínka hned naběhla. :mrgreen:

Omlouvat se nemusíš, humus je to i tak. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65189
6.5.23 07:17
@shadowbabe píše:
Já bych mu je dala celé, ale divný bezdomovce tam máte. Naši chtějí chlast, cíga a cash :mavam:

Jednou po me chtel pred obchodem bezdomovec neco sladkeho. Nakoupila jsem mu avypadal spokojeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
6.5.23 07:30
@Havlova píše:
Omlouvat se nemusíš, humus je to i tak. :poblion:

Jo jo to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
6.5.23 08:44
@vokishka píše:
Jednou po me chtel pred obchodem bezdomovec neco sladkeho. Nakoupila jsem mu avypadal spokojeně

Tak to bych taky koupila :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí