Mohu mít otřes mozku?

Anonymní
6.6.23 05:26

Mohu mít otřes mozku?

Ahoj,
nevim přesně jak se to stalo, nejspis jsem si dala o dveře od koupelny, placla jsem sebou do chodby, ale tohle me trochu vyděsilo. Je mi blbě od žaludku, jakoby na zvracení a jsem tak nějak divně ospalá a malátná- svádím ale na to, že je brzy ráno.
Mám s tím nějak zajet? Hlava mi teda tresti neskutečně… :zed:
Píšu sem, protože bydlím sama a mám trochu strach, nikdy jsem snad úraz hlavy neměla

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2481
6.6.23 05:39

Tak to já bych jela, ale nevím, zda není lepší si zavolat sanitku, než si sednout za volant. Nenechala bych to jen tak být. Nevypadá to dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
6.6.23 05:41

Taky bych to řešila, ještě když se necitis dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
6.6.23 05:46

Pokud bys jela, tak si vem taxik. Nerid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.23 05:57

Budu za hodinu volat své obvodní, já ani nevim, kam bych s tím měla jet. U nás ve městě mám z pohotovosti hrůzu a bojim se abych tam nesla s nějakou banalitou. Jinak mám teda žaludek stále na vodě. Samozřejmě pokud někam pojedu nebudu řídit.

• Citovat
  • Upravit
8508
6.6.23 06:42

Já bych jela určitě na pohotovost, nevypadá to dobře. Taky doporučuji raději taxi nebo jiný odvoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.23 06:43

Tak nevím, jestli někam jet. Neomdlivam, blbě mi teda je pořád a spat bych spala, ale modřina se mi nedělá, mám jen velkou bouli… Nechci být za bebíčko, syndrom bílého pláště… :)

• Citovat
  • Upravit
53190
6.6.23 06:47

Rozhodně bych jela, otřes mozku je to, čeho bych se bála méně. Jeď normálně na pohotovost, s úrazem hlavy nebudeš nikde vypadat jako bebíčko, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
6.6.23 06:52

Rozhodně se nech odvézt do nemocnice! :hug:

• Citovat
  • Upravit
35329
6.6.23 06:52

Rekla bych, ze otres mozku mas. Uz proto, ze si to nepamatujes. A ten patri do rukou neurologa, mel by te videt, muze byt i hur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11824
6.6.23 07:15

Přesně takovou bouli měl nedávno po pádu při sportu spolužák mojí dcery. Bylo to na ambulantní zákrok na chirurgii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.23 07:24
@Titty píše:
Přesně takovou bouli měl nedávno po pádu při sportu spolužák mojí dcery. Bylo to na ambulantní zákrok na chirurgii.

Jezis, zákrok? A co dělali? Zatím se to nijak nevybarvilo, mám jen velkou bouli

• Citovat
  • Upravit
2997
6.6.23 07:27
@Anonymní píše:
Jezis, zákrok? A co dělali? Zatím se to nijak nevybarvilo, mám jen velkou bouli

A proč porad cekas na nějaké vybarveni.
Komu není rady, tomu není pomoci.
Proč sem píšeš o radu když stále trvas na svém. Už dávno jsi měla byt na pohotovosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8508
6.6.23 07:48
@Anonymní píše:
Jezis, zákrok? A co dělali? Zatím se to nijak nevybarvilo, mám jen velkou bouli

Běž už na tu pohotovost. Zbytečně tady vypisuješ a čekáš na zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
6.6.23 07:55

Ono to, že netušíš co se stalo už je první věc, která není dobrá. Když ti není dobře je to další. Takže za mě taky vyrazit k doktorovi a oni si poradí co s tebou. Max. ti řeknou, že je to OK a ty se aspoň uklidníš. Taky jsem si nedávno dala pořádně do hlavy, ale jen mě bolelo místo na dotyk, ostatní bylo OK, takže to tvoje není dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí