Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak to já bych jela, ale nevím, zda není lepší si zavolat sanitku, než si sednout za volant. Nenechala bych to jen tak být. Nevypadá to dobře
Budu za hodinu volat své obvodní, já ani nevim, kam bych s tím měla jet. U nás ve městě mám z pohotovosti hrůzu a bojim se abych tam nesla s nějakou banalitou. Jinak mám teda žaludek stále na vodě. Samozřejmě pokud někam pojedu nebudu řídit.
Já bych jela určitě na pohotovost, nevypadá to dobře. Taky doporučuji raději taxi nebo jiný odvoz.
Tak nevím, jestli někam jet. Neomdlivam, blbě mi teda je pořád a spat bych spala, ale modřina se mi nedělá, mám jen velkou bouli… Nechci být za bebíčko, syndrom bílého pláště… ![]()
Rozhodně bych jela, otřes mozku je to, čeho bych se bála méně. Jeď normálně na pohotovost, s úrazem hlavy nebudeš nikde vypadat jako bebíčko, neboj.
Rekla bych, ze otres mozku mas. Uz proto, ze si to nepamatujes. A ten patri do rukou neurologa, mel by te videt, muze byt i hur.
Přesně takovou bouli měl nedávno po pádu při sportu spolužák mojí dcery. Bylo to na ambulantní zákrok na chirurgii.
@Titty píše:
Přesně takovou bouli měl nedávno po pádu při sportu spolužák mojí dcery. Bylo to na ambulantní zákrok na chirurgii.
Jezis, zákrok? A co dělali? Zatím se to nijak nevybarvilo, mám jen velkou bouli
@Anonymní píše:
A proč porad cekas na nějaké vybarveni.
Komu není rady, tomu není pomoci.
Proč sem píšeš o radu když stále trvas na svém. Už dávno jsi měla byt na pohotovosti.
@Anonymní píše:
Běž už na tu pohotovost. Zbytečně tady vypisuješ a čekáš na zázrak.
Ono to, že netušíš co se stalo už je první věc, která není dobrá. Když ti není dobře je to další. Takže za mě taky vyrazit k doktorovi a oni si poradí co s tebou. Max. ti řeknou, že je to OK a ty se aspoň uklidníš. Taky jsem si nedávno dala pořádně do hlavy, ale jen mě bolelo místo na dotyk, ostatní bylo OK, takže to tvoje není dobré.
Ahoj,
nevim přesně jak se to stalo, nejspis jsem si dala o dveře od koupelny, placla jsem sebou do chodby, ale tohle me trochu vyděsilo. Je mi blbě od žaludku, jakoby na zvracení a jsem tak nějak divně ospalá a malátná- svádím ale na to, že je brzy ráno.
Mám s tím nějak zajet? Hlava mi teda tresti neskutečně…
Píšu sem, protože bydlím sama a mám trochu strach, nikdy jsem snad úraz hlavy neměla