Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@šílenámáma píše:kdybys byla chytrá tak to uděláš a neptáš se…
Souhlas…
@brulinka Přesně to mě napadlo. Podle mě když zadáš do nového profilu jiný email tak to snad možné je, ne?
@midlajs píše:
@brulinka kazdy ma sve heslo a nick.
Takže může mít člověk víc profilů na emiminu. Pod jiným nickem a jiným heslem, to je snad jasné.
@brulinka píše:
A jak to teda funguje když rodina má jeden počítač, a na emiminu chce mít profil mámá, táta i sestra?
Pokud na to admini přijdou, řeší to s uživateli, aby se vyhli nedorozumnění. Tak jsem to pochopila podle příspěvku, cituji:
"Dobrý den,
to by asi nedávalo příliš smysl. Jednotlivé případy společného užívání se snažíme individuálně posoudit a když máme podezření, tak žádáme uživatele o vyjádření. Pouze v případech, kde se jedná o jasné a záměrné porušování pravidel diskuse, jednáme důrazněji.
Josefina"
@brulinka píše:
Takže může mít člověk víc profilů na emiminu. Pod jiným nickem a jiným heslem, to je snad jasné.
A asi byh dala jine jmeno. Ale admini to najdou, kdyz jim bude neco divne a nebo nekdo je pozada. Bude stejne ID. Proto jiny jmeno abys mohla rict…to psala babca ![]()
Jasně že můžeš, pokud si tam dáš jiný email… Pokud nebudeš porušovat pravidla (hádky, urážky, rýpání v diskuzi a podpora jednoho nicku druhým), tak na to nikdo nepřijde, stejnou IP adresu může mít třeba celý dům nebo naopak někdo může mít s každým připojením jinou IP ![]()
@Anonymní píše:
Jasně že můžeš, pokud si tam dáš jiný email… Pokud nebudeš porušovat pravidla (hádky, urážky, rýpání v diskuzi a podpora jednoho nicku druhým), tak na to nikdo nepřijde, stejnou IP adresu může mít třeba celý dům nebo naopak někdo může mít s každým připojením jinou IP
Není pravda. Já jsem měla ještě jeden profil s jinou emailovou adresou a došli na mě a smázli ho.
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat, jestli je možné mít více profilů na Emimino, třeba z důvodu toho, že v jedné diskuzi vystupuji anonymně, a ráda bych přijímala i v této diskuzi soukromé zprávy?
Dobrý den,
užíváním duplicitních nicků byste porušila pravidla eMimina. Pokud bychom na Váš duplicitní nick přišli, jeden z profilů smažeme. V některých případech může hrozit i blokace účtu. Z tohoto důvodu Vám vytvoření dalšího nicku nedoporučuji.
Máte-li ještě nějaké otázky, obraťte se na nás v SZ ![]()
Přeji všem pěkný den,
adminka Martina
@brulinka kazdy ma sve heslo a nick.