Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Mohu si učinit vodické oprávnění. i když jsem měl speciální školu nebude to problém?
Zalezi na tom, roc jsi do te skoly chodil. Do autoskoly potrebujes lekarske potvrzení.
@vokishka lehčí mentální retardaci ale já jsem v pohodě mám přítelkyni práci kamarady žiji jako každý jiný člověk pokoušime se o diťe
K řidičáku potřebuješ posudek o zdravotni způsobilosti. Ten ti vydá tvůj prakticky lékař. Může chtít vyjádření psychologa nebo psychiatra.
Tak musíš mít potvrzení od doktora pokud ti to potvrdí OK.. pak je potřeba udělat ty testy.. pokud je zvládneš řidičák dostaneš
@Midaku bude to škoda když mi to lekař nedovolí auto budeme potřebovat když se nám narodí dítě
@Anonymní píše:
@Midaku bude to škoda když mi to lekař nedovolí auto budeme potřebovat když se nám narodí dítě
Tak ať si udělá papíry ona ![]()
Pokud to dovolí Dr, tak klidně můžeš. Proč si nedělá řidičák partnerka, může řídit i ona ne?
Ano, řada absolventů naší školy řidičák normálně má, někteří i na zemědělské stroje. LMR není nutně překážkou pro jeho získání. Záleží, zda vám lékař dá kladný posudek a zda zvládnete zkoušky v autoškole.
@Anonymní píše:
Tak hlavně je důležité, abys byl k řízení auta způsobilý, ne jestli to lékař dovolí. Auto je slušná zbraň, tak je dobře, že se způsobilost řeší. S dítětem to tak není, to si opravdu může pořídit každý.
@Kriss Tina proto jsem to chtěl já umím řídit už od 15 let bude těhotná a nikoho nechceme prosit aby nás odnesl potřebujeme to kvůli dítěti ona už dělala autoškolu ale neudělala ji
@pikola
si představ že ma bolesti a šla by jí plodova voda jako by to dala až do nemocnice já umím lépe řídit než moje máma která ma maturitu
Mohu si učinit vodické oprávnění. i když jsem měl speciální školu nebude to problém?