Mohu si učinit vodické oprávnění.

Anonymní
20.6.22 19:09

mohu si učinit vodické oprávnění.

Mohu si učinit vodické oprávnění. i když jsem měl speciální školu nebude to problém?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35772
20.6.22 19:14

Jako řidičský průkaz? :think: na auto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.22 19:15

@pikola Ano

• Citovat
  • Upravit
3045
20.6.22 19:17

Můžeš. Na školu se tě nikdo ptát nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65118
20.6.22 19:26
@Anonymní píše:
Mohu si učinit vodické oprávnění. i když jsem měl speciální školu nebude to problém?

Zalezi na tom, roc jsi do te skoly chodil. Do autoskoly potrebujes lekarske potvrzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.22 19:30

@vokishka lehčí mentální retardaci ale já jsem v pohodě mám přítelkyni práci kamarady žiji jako každý jiný člověk pokoušime se o diťe

• Citovat
  • Upravit
8703
20.6.22 19:32

K řidičáku potřebuješ posudek o zdravotni způsobilosti. Ten ti vydá tvůj prakticky lékař. Může chtít vyjádření psychologa nebo psychiatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
20.6.22 19:37

Tak musíš mít potvrzení od doktora pokud ti to potvrdí OK.. pak je potřeba udělat ty testy.. pokud je zvládneš řidičák dostaneš

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.6.22 19:37

@Midaku bude to škoda když mi to lekař nedovolí auto budeme potřebovat když se nám narodí dítě

• Citovat
  • Upravit
35772
20.6.22 19:39
@Anonymní píše:
@Midaku bude to škoda když mi to lekař nedovolí auto budeme potřebovat když se nám narodí dítě

Tak ať si udělá papíry ona :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
20.6.22 19:39

Pokud to dovolí Dr, tak klidně můžeš. Proč si nedělá řidičák partnerka, může řídit i ona ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24635
20.6.22 19:43

Ano, řada absolventů naší školy řidičák normálně má, někteří i na zemědělské stroje. LMR není nutně překážkou pro jeho získání. Záleží, zda vám lékař dá kladný posudek a zda zvládnete zkoušky v autoškole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
20.6.22 20:03
@Anonymní píše:
@Midaku bude to škoda když mi to lekař nedovolí auto budeme potřebovat když se nám narodí dítě

Tak hlavně je důležité, abys byl k řízení auta způsobilý, ne jestli to lékař dovolí. Auto je slušná zbraň, tak je dobře, že se způsobilost řeší. S dítětem to tak není, to si opravdu může pořídit každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.22 20:09

@Kriss Tina proto jsem to chtěl já umím řídit už od 15 let bude těhotná a nikoho nechceme prosit aby nás odnesl potřebujeme to kvůli dítěti ona už dělala autoškolu ale neudělala ji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.6.22 20:14

@pikola :D si představ že ma bolesti a šla by jí plodova voda jako by to dala až do nemocnice já umím lépe řídit než moje máma která ma maturitu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex