Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, holky ![]()
Vím, že tady jsou diskuse o golfkách, ale nenašla jsem to, co jsem hledala, prosím o radu ![]()
(držák na pití ani psát nebudu
)
Děkuji za všechny tipy! ![]()
Tak to by byly i moje
jen bohuzel pokud trvas na vsem, tak jsem si temer jista, ze takove skutecne neexistuji
![]()
Zacala bych uz tou vahou… opravdu malo… a tim by se ti vyber snizil tak na utikacky bez strisky a Inglesinu Trip
nicmene pokud pridas spojenou rukojet, tak jsi asi bez sance…
Peg Perego - Peg Pérego Pliko Switch Easy Drive Completo 2011
Ma teda 9 kilo, ale jinak splnuje vse ![]()
9 kg je ale fakt rozdil proti 7… asi bude muset zakladatelka v necem ubrat…pokud bude vaha do 9 kg, najde se jich hned podstatne vic…
Rozdil to je, no ale taky netrpelive cekam, co ostatni poradi, ja teda nemam tuseni
![]()
No ja bych zase doporucila opravdu to Peg Perego - kvalitni a super, moc bych je chtela
. No a Chicco ma ted nove golfky Chicco Living 2011 - ty maji myslim 10
Prave ta prehazovaci sedacka nebo rukojet pridava kila ![]()
No nebo nejake Jane - ale podle me jsou moc uzke, polozila jsem do nich 4 mesicni dceru, kdyz byly v lehu a mela to kolem ramen natesno ![]()
Ja za sebe Cybex Callisto. Vazi 8,4kg, nema okenko na verani…a nanoznik si musis dokoupit( ja mam univerzalni za 150Kc)
mozna by jeste nebyla od veci cenova relace…
Škoda ta váha, kamarádka našla 6kg, ale tady se neprodávají ![]()
To Perego vypadá fajn, půjdu se na něj podívat v reálu ![]()
Na ceně až tak nezáleží, pokud ty golfky budou dobré, mám špatný sporťák, ten prodám a koupím golfky.
Aha sorry, tak jsem prehlidla prehazovani sedacky nebo rukojeti… tak ted uz jsem si jista, ze puvodni pozadavky jsou nesplnitelne…
Prehazovaci rukojet nebo sedacku ma jen par golfacu, jsou urcite tezsi nez normalni, jednou jsem kamosce delala jejich seznam, ale uz to asi nenajdu… ma to prehazovani tolik vyhod pro dite, ze jsi ochotna vic zaplatit a tahat tezsi kocar?
Jen upozornuju, ze nekteri vyrobci uvadeji vahu velmi orientacne(napr bez kolecek a sedacky
), takze na vyrobce bych v tomto moc nespolehala…
Mroe: http://babymeadows.com.sg/…troller.html
ale jak říkám, tady se neprodávají ![]()
Ta přehazovací rukoveť až tak nevadí, spíš ta váha ![]()
Jak moc je pro tebe dulezita ta prehazovaci rukojet? Radsi bych koupila kvalitni vyzkousene golface, lehke a spolehlive…
Moje kamaradka si nakonec koupila jedny s prehazovaci rukojeti, ma je jen do auta, rekla bych, ze jejich ovaladatelnost je bidna … http://www.bumbleride.com/…yer-home.php