Moje ideální golfky

2839
28.3.11 21:24

Moje ideální golfky

Ahoj, holky :kytka:
Vím, že tady jsou diskuse o golfkách, ale nenašla jsem to, co jsem hledala, prosím o radu :lol:

• spojená rukoveť s možností přehazování
  • stříška: velká, s uv, kryt proti větru, okénko na větrání
  • sedák: polohovatelný + polstrování
  • lehká váha: 6-7kg
  • košík, nánožník

(držák na pití ani psát nebudu :oops: :mrgreen: )

Děkuji za všechny tipy! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35326
28.3.11 21:38

Tak to by byly i moje :mrgreen: jen bohuzel pokud trvas na vsem, tak jsem si temer jista, ze takove skutecne neexistuji :mrgreen: :mrgreen:
Zacala bych uz tou vahou… opravdu malo… a tim by se ti vyber snizil tak na utikacky bez strisky a Inglesinu Trip :mrgreen: nicmene pokud pridas spojenou rukojet, tak jsi asi bez sance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
28.3.11 21:40

Peg Perego - Peg Pérego Pliko Switch Easy Drive Completo 2011

Ma teda 9 kilo, ale jinak splnuje vse :palec:

http://www.malvik.cz/…ompleto-2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
28.3.11 21:49

9 kg je ale fakt rozdil proti 7… asi bude muset zakladatelka v necem ubrat…pokud bude vaha do 9 kg, najde se jich hned podstatne vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
28.3.11 21:56

Rozdil to je, no ale taky netrpelive cekam, co ostatni poradi, ja teda nemam tuseni :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
28.3.11 21:57

Děkuji! :kytka:
A kdybych ubrala požadavek na váhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
28.3.11 22:00

No ja bych zase doporucila opravdu to Peg Perego - kvalitni a super, moc bych je chtela :-? . No a Chicco ma ted nove golfky Chicco Living 2011 - ty maji myslim 10 :evil: Prave ta prehazovaci sedacka nebo rukojet pridava kila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
28.3.11 22:02

No nebo nejake Jane - ale podle me jsou moc uzke, polozila jsem do nich 4 mesicni dceru, kdyz byly v lehu a mela to kolem ramen natesno :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
28.3.11 22:03

Ja za sebe Cybex Callisto. Vazi 8,4kg, nema okenko na verani…a nanoznik si musis dokoupit( ja mam univerzalni za 150Kc)
mozna by jeste nebyla od veci cenova relace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
28.3.11 22:04

Škoda ta váha, kamarádka našla 6kg, ale tady se neprodávají :-(
To Perego vypadá fajn, půjdu se na něj podívat v reálu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
28.3.11 22:06

Na ceně až tak nezáleží, pokud ty golfky budou dobré, mám špatný sporťák, ten prodám a koupím golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
28.3.11 22:06

Aha sorry, tak jsem prehlidla prehazovani sedacky nebo rukojeti… tak ted uz jsem si jista, ze puvodni pozadavky jsou nesplnitelne…
Prehazovaci rukojet nebo sedacku ma jen par golfacu, jsou urcite tezsi nez normalni, jednou jsem kamosce delala jejich seznam, ale uz to asi nenajdu… ma to prehazovani tolik vyhod pro dite, ze jsi ochotna vic zaplatit a tahat tezsi kocar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
28.3.11 22:08

Jen upozornuju, ze nekteri vyrobci uvadeji vahu velmi orientacne(napr bez kolecek a sedacky :mrgreen: ), takze na vyrobce bych v tomto moc nespolehala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
28.3.11 22:11

Mroe: http://babymeadows.com.sg/…troller.html :wink: ale jak říkám, tady se neprodávají :-?
Ta přehazovací rukoveť až tak nevadí, spíš ta váha :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
28.3.11 22:17

Jak moc je pro tebe dulezita ta prehazovaci rukojet? Radsi bych koupila kvalitni vyzkousene golface, lehke a spolehlive…
Moje kamaradka si nakonec koupila jedny s prehazovaci rukojeti, ma je jen do auta, rekla bych, ze jejich ovaladatelnost je bidna … http://www.bumbleride.com/…yer-home.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí