Moje levná cesta
- Fotoalbum (337)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Fee-bee píše: Více
Tak to fungovalo roky ve vedlejší diskuzi, takže proč ne heeere? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše: Více
Treba nejaka pekna basnicka? Nebo fotka domaciho mazlicka, ci zajimava matematicka uloha…? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A aby to nebylo tak jednoduché, tak občas napíšu nějaký názor já a hned je 20 stran o něčem, na co jsem se vůbec neptala, ale ostatní mi chtějí poradit (vím, že v dobrém, aby to nevyznělo nějak špatně).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý deň,
prosím, vráťte sa k pôvodnej téme diskusie. Debata sa od nej na posledných stranách už výraznejšie odklonila, preto, prosím, ostatné témy riešte v príslušných diskusiách.
Ďakujem za pochopenie.
Kika ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zmrzlik píše: Více
Tak ta možná bude rychlejší v nahrati, to bude vědět kdo ji má
U teplovodní je „problém“ maximální teplota, kterou je možné do potrubí pustit, tuším je to 45, pak to prohrati betonu a dlažby trvá déle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda, takhle to bylo když jsme stavěli, možná je už modernější odolnější systém tv topení. Ale to ty stejně nepotřebujes
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ostatně Kornelije sama několikrát psala, že to předkládá jen „aby byl přehled“, ne abychom to pitvali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Temnástranasíly píše: Více
No pěkný, ale pak nemáme vůbec přehled o vašich zásobách plen!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A už vůbec nechci přemýšlet o tom, že to vede k tomu, že dokonce i pan Temný jde a jen tak, mírnyx týrnyx, vezme plenu a dá ji Temnému jr., aniž ji odepíše
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa píše: Více
Taky jsem neměla přehled. Dodnes nevím, kolik jsme utratili měsíčně za pleny. Co teď s tím? ![]()
Ale aspoň vím úplně přesně, kolik jsme utratili za Sunar. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Tak takový pořádný důkladný úklid, odtahuji skříně, sedačku, umývám radiátory, dveře atd… atd…od listopadu už chci mít klid a jezdit po výletech a trzích… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@admin píše: Více
Aaaa, někdo žaloval
![]()
Konečně si na mě někdo postezoval.
Ne budu si diskutovat jak chci, pokud mi dáte Ban, v pořádku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa píše: Více
Co kocour Modrocko?
Byly to knihy pohádek, které se radily do jakýchsi mandelu, 1 byla nejkratší a poslední nejdelsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit