Moje levná cesta
- Fotoalbum (320)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@malákráličice Může se optat známých, kamarádů, v rodině… A pokud potřebuji auto k životu až tak, že bez něho nespím, protože jsem v loji s organizací, tak mám řešení jak ty situace případně zvládat, protože ta situace může klidně nastat za měsíc znova.
Možná kdyby to dospělé dítě ze 3 měsíců prázdnin šlo na měsíc na brigádu mohla mít třeba na 2 dny na pronájem auta, aby nemusela nespat z toho, že nemá jak pořešit nejmladší dítě.
Protože VŠ je samozřejmě šílený zářez do rozpočtu, ale zároveň je to dospělé dítě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: Více
ale tak ne že by to nešlo, mně půjčil auto na 14 dní kamarád zdarma - ale to není úplně běžný stav. Uznávám však, že ne každý takového kamaráda má.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice Klidně se směj. Měla jsem takhle s kamarádkou dohodu, že kdyby bylo potřeba tak si auta vzájemně půjčíme. Nikdy to nebyla potřeba ale kdyby jsme to věděly obě.
Teď máme 4 auta pod barákem, zeť má 2 auta… Brácha má 3 auta (2 firemní a 1 vlastní). Těch rodin kde nemají pouze jedno auto znám… A v případě nouze. Tak raději nechám kamarádku si půjčit auta než aby několik dnů byla na nerva, že nezvládá a nestíhá. ![]()
Navíc zelnicka finance na opravu auta má, nebudou ho asi opravovat roky. ![]()
Příspěvek upraven 14.09.26 v 20:19
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Tak pohybují se v této problematice a vím a vidím co se stává, ať žije exekuce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Tak si ma zalozit stavebko:). Jo, ty jedes perly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa píše: Více
Což člověku nic neřekne, když neví, kolik je jí let. Pokud do 45, tak to se dřív zhroutí, než to splatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije @Hera01
Nestačím žasnout, jak jste nejchytřejší na celém emiminu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AjaF píše: Více
A co ty máš za nápad, jak řešit dlouhodobou finanční rodinnou krizi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije aj používanie AI ma svoje pravidlá. Napríklad používať sedliackym rozum. Opakovať čo vygeneruje nie je zrovna znak inteligencie. Hlavne, keď nezadáš všetky informácie, pretože o situácii zelničky veľa nevieš, len si domýšľaš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Prosím ťa, a kto sa teba pýtal o radu? Nevšimla som si, že by zelnička hocikoho, a vás dve už vôbec nie, prosila o radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Samozřejmě, přece nebude žít do konce života v pronájmu ![]()
Chce to jenom dobrého finančního poradce a plán, za pár let by měla vystaráno..
Ale vy jí tady poradíte určitě něco lepšího ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše: Více
Tak chtěla nápad na šetření, protože má problém s opravou auta. A stačí to tady od ní člověk číst, aby si udělal obrázek o tom, že ona nežije, ale živoří a dřív nebo později se s tímhle životním stylem složí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit