Moje levná cesta
- Fotoalbum (387)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja jsem to zkusmo počítala a sama za sebe jsem dnes prožrala : 87,– snídaně v pekařství U Antonína (presso s mlékem a mandlový loupák), 242,– oběd i s dýškem z poledního menu v centru Prahy včetně 0,3 točeného Pomělo-Grep (kuře na paprice s tarhoňou), 75,– korun za avokádový fresh s mangem a spirulinou z UGO (mela jsem narozeninový kupon na slevu 50%) a dva kopečky zmrzliny z Creme de la Creme za 66,– ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije To je celkem nudný život ne, když ho až tak sdílet s internetem.
Jako vědět, že chodíte dnes zadarmo na WC a sbíráš šípky bez toho bychom být nemohli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten záchod a sprcha zadarmo to je teda echt terno
![]()
Příspěvek upraven 15.09.26 v 17:05
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou Jj, my taky byli na procházce se psy a na kolec po školce / práci. Dnes není trénink tak byl prostor. Ale proč bych sem měla rvát fotky zdarma WC netuším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduš Homolková píše: Více
Tak to já jsem srab. K snídani mléčná polévka, k obědu zeleninové „rizoto“ s kuřecím masem a k večeři to samé. Jablka, rajčata a víno ze zahrady. Podle mne se vejdu tak do 50-60 korun. Čaj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak jsme si užili pěkné 4 dny „dovolené“ nebo prodlouženého víkendu. Fotky sdílet nebudu, nemám potřebu. ![]()
Bylo to fajn, jen tedy finančně mimo diskuzi. Přizpůsobovali jsme to plně specifickému dítěti, takže to bylo „podle nás“. ![]()
Jediný co nám někdo ukradl syna kolo. To mě docela naštvalo, takže jsme ještě kupovali kolo. Doufám, že na tom původním se někomu super jezdí. Byla dětské „20“, takže možná úplně samo dítě to asi nebylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduš Homolková píše: Více
A kdyby se nenaštvala, tak sedí doma na zadku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Na mně nemáš. Včera se syn vrátil domů aby se spakoval na vojnu a tak jsme dělali steaky na roštu nad ohněm. Koupil jsem celou svíčkovou a z ní ty steaky nakrájel. Zbylo do sendvičů a do salátů, ale jen maso stálo cca tři a půl tácu v korunách. Ale nelituju. tak dobrej steak jsem snad nikdy nejed.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn píše: Více
Věřím. Já jsem sama, mám neschopenku pro přílišnou šikovnost, tak ani moc nevyvařuju.
Mimochodem, v Kolbence dělala svačinářku moje bába. Třeba jsi ji na tam vídal. Mladej seš na to dost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Kolbenek bylo moc, tahle stávala v Holešovicích, ulice Dělnická naproti Tesle. Původně firma Polák, za mne ČKD Racionalizace.
Co sis udělala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova Pracovní pozice v ČKD (konkrétně i ve Vysočanech) jsem jako dítě dostávala za vzor od rodiny… Boha jeho to byla doba…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit