Moje levná cesta
- Fotoalbum (394)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
5:54
https://youtu.be/mMMNxhCmfc4?…
Příspěvek upraven 16.09.26 v 06:23
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
To nebyl slušně vyjádřený názor. *****. Ať klidně za tebe dostanu od admina letenku.
Nevidíš si ani trochu do pusy. Jsi zlá, jedovatá a viditelně máš hodně problémů sama se sebou. Ještě urputně rozdáváš ty své rady, které můžou Z. uškodit. My tě tady můžeme maximálně politovat a popřát, ať se co nejdřív dáš do pořádku. To snad vidí úplně každý tady, že nejsi duševně v pořádku.
edit adminem - odstraněno invektivum
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
V pořádku jsem, o to nemusíš mít péči ![]()
A pokud se někoho dotknete zmínka o tom, že bych se na jeho místě styděla, tak by měl lékaře vyhledat daný člověk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tvoji rodice te nevychovali. Nechapes, ze kdyz neci dite jde na rok do konfliktni zony, kde se to horsi den ode dne, nechas si svuj nazor pro sebe. Jsi zla a sebestredna. Uz jsi tohle predvedla ponekolikate. Ale chapeme, nepojedes tam na dovolenou. Empatie a soucit ti nic nerikaji.
Příspěvek upraven 16.09.26 v 07:20
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Je to jeho dobrovolné rozhodnutí. Mně je líto běžného civilního obyvatelstva v dané lokalitě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 Když se **** moc si ho nedostala. A empatii tak tu vůbec.
Vždy v opozici a dokážeš lidi jen deptat a urážet.
edit adminem - odstraněno osobní hodnocení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo, ty abys neměla tu svoji klasickou rýpavou, ještě ze tvé názory nikoho nezajímají kam bys jela a nejela na dovolenou. Ja bych zase nejela do Vietnamu, kde ty jsi žila a taky to nikomu necpu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše: Více
No prý jo ![]()
Mám starého zubaře, téměř zadara, ale děcka už přešla v nových bydlištích k “moderním”
Holka už se docela prohla i vytrpěla.
po “letech nicnedělání” ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa píše: Více
Zřejmě, admin mi psal v SZ, tak jsem odpověděla to co tady, ze Zelnicka sama reagovala a uvedla to na pravou míru, tak není třeba dělat virtuálně tytyty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit