Moje levná cesta
- Fotoalbum (556)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Hera01 píše: Více
No ale ty (my) nejsme většina
![]()
A na netu je dotyčná celý den a skoro ve všech diskuzích, ne jenom že tady přispěje nějakou větou… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Já si nic nemyslím, jsem jenom tichý pozorovatel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes brambory, restovaná kuřecí prsa a pro někoho podotýkám, že i rajčata a hrozny ze zahrady. K snídani jogurt, vločky, ostružiny. Teď peču tvarohovou bábovku, snad se povede. K večeři to, co k obědu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
z Vašich komentářů cítím velkou snahu za každou cenu vyvolat konflikt, nikoliv diskutovat. Styl Vaší komunikace můžeme vyhodnotit i jako trollení, protože se snažíte za každou cenu ublížit. Schováváte se za slušnost, ale tyto vaše komentáře jsou již za hranou. Vyjádřit svůj názor na politiku a situaci ve světě samozřejmě můžete (i když v této diskuzi je to na pováženou), ale hodnocení druhých rodičů nebo jejich dětí již není pouhé „slušné“ vyjádření názoru. Prosím o respekt vůči druhým. Pokud chcete v tomto stylu pokračovat, zablokuji Vás pro trollení.
Děkuji za pochopení
Diana ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije A proč jsi tak nereagovala i na Heru?
Teď tichý pozorovatel nejsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@admin píše: Více
Takže se tu může psát jen jeden názor a není zde demokracie? To, že mi tu jiní uživatelé píší, že mám rozmazlené dítě, že ho někdo voprcá, že jsem psychicky narušená arogantní chudinka, že nemám rozum, že je lepší držet hubu, je dle vás rovněž v nepořádku nebo to admin schvaluje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tichý pozorovatel ve smyslu, že si všímám co kde kdo píše ![]()
A prostě zrovna dotyčné nevěřím, že si litá tak jak ona prezentuje po dovolených ![]()
Už jenom z tohoto důvodu, že má prázdný účet…
Ta Asie přece jenom něco stojí, dva krát ročně
..atd.atd…
A Hera se nikde neustále nechlubí, to je asi ten důvod proč mě její dovolená a příspěvky nechávají úplně bez povšimnutí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přečtěte si prosím můj příspěvek ještě jednou. Že nesmíte vyjádřit svůj názor jsem nikde nenapsala. Záměrně vyvolávat konflikt však není vyjádřením názoru.
Pokud jste narazila na příspěvek, který porušuje pravidla vůči Vám, nahlaste nám ho.
Hezký den
Diana ![]()
Edit: Některé příspěvky v diskuzi byly upraveny, nebo odstraněny, pro zachování objektivity
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A tady je zase dvojí metr. Já byla špatná, když jsem byla na dovolené na netu a jiná uživatelka je tu za hvězdu, když je na dovolené na netu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
1 tvaroh, 1,5 hrníčku polohrubé mouky, 1/2 hrníčku oleje, 1/2 hrníčku cukru, 2 vejce, prášek do pečiva, hrst rozinek namočených v rumu nebo vodě, citronová kůra a případně mléko na doředění.
Něco na vysypání formy.
Rychlý recept pro rychlou návštěvu.
Až vychladne, pocukruju ji, ať vypadá lépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit