Moje levná cesta
- Fotoalbum (524)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Na první dovolené mimo ČR jsme byli s mužem ještě před svatbou, vlakem v Rumunsku, v horách a u moře, bylo to super, ani tam jsme si nevařili
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa píše: Více
Jo, ja taky ne, zase me hotely nudi. Resim to tezkymi ustupky v jidle
Tahnem konzervy, suche jidlo, instantni kafe. Veci co vecer akorat na ohni ci varici ohreju. Bud sou tady konzervy dobre nebo nam tak proste strasne vyhladne, ale snime vzdy vse a jeste si pochutname. Tipuju oboji.
V sobotu jsme s Maruskou dali Guadaloupe peak a cestou dole jsme prochazely kempem pro hikery…vune…kouknem na sebe: ha, Spam
( zdejsi lunchmeat, ci jak se to jmenuje)…hned sem mela chut. Doma by me ani nenapadlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
No a na dovolené
2+2+1+1+1+1+1
dohromady 7 domácnosti
A na chatě mínus 1,1 dohromady 5 domácnosti..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jeli do Tater, vytahl me na Rysy a muj osud byl zpeceten
hiking forever ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Jakmile jsem četla, že to počítá na domácnosti, věděla jsem, že v tom bude nějaký háček. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal píše: Více
Jsi dobrá. Takhle jsem ma túrách vegetila naposledy za svobodna. Pak jsem zpohodlnela. Je teda fakt, že dneska se už nemusí vařit ani v těch polnich podmínkách, tady se taky dá koupit dost hotového jídla jen k ohřátí a je to dobré. Loni jsme tak fungovali, ale to jsme zase měli pohodlný obytňak, tak to bylo snadné. Ale jinak
jídlo sebou nanejvýš na den, jakmile je to přes noc, koukám kde mi.kdo uvaří ![]()
Je skvělé, že to sdilíš s dcerou, máš v ní parťáka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal píše: Více
My na to dodnes tak rádi vzpomínáme, že uvažuji, že by to byl pěkný dárek k přístimu kulatemu výročí. Vím, že by byl hodně překvapený, ale rád. Akorát si říkám, dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, no ještě to promyslím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Prosím tě a jak si vlastně představuješ pobyt v resortu? Nekdy mám z lidí, co se o dovolené „v resortu“ vyjadřují trošku s despektem, takové to Fuuuj, resort, dojem, že v žádném nikdy nebyli, viděli něco na fotkách a představují si to tak, že tam vjedeš, zavřou se za tebou brány a začne tuhý nudný režim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aby bylo jasno, naprosto rozumím tomu, že někdo rád tráví dovolenou túrami na horách, na kole, pletim zahrádky a zavařováním.
Ale když chci dva tři týdny u moře, protože milujeme dlouhé koupání a plavání v moři, ok, tu a tam nějaký výjezd, výlet, večer procházky a párkrát na večeři někam jinam, ale hlavní je pro nás to moře, chceme ho vidět a slyšet od rána, snídaně s výhledem na moře, a chceme i ten hotelový komfort, tak přece nebudu bydlet někde v horách a má pláž slaňovat, aby to bylo dost zajímavé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My teda nedavno u more byli, pral si to syn kvuli rybareni, nez odjede do skoly. Meli jsme bytecek hned u more, z balkonu slo videt i citit tu slanou vodu. Jako jo, ma to neco do sebe, neco hodne relaxacniho, ale muj ideal to proste neni. Ale kdyz vidim, jak synator ozije, v 5 ho mam budit, aby zase vyrazil
, to se mi libi moc, to nadseni…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedte, bude to samozremne jiny, ale uzijete si to. My mame takhle
srdcovku Francii ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja treba dovolene s plnou penzi, all taky moc nevyhledavam.
Mam rada klid, takze uz jen ta koncentrace lidi je pro me uplne neslucitelna s pojmem. odpocinek. a dovolena. Byli jsme takto nekolikrat. Za svobodna pred zkouskovym v Tunisku, zakoupila jsem. vsechny mozne vylety, neb jsem se opravdu nudila. Pak, kdyz byly synovi 2,5 na Mallorce, to jeste chodil po obede spat, kdyz mu byly 4,5 v Recku - pani na recepci nas vzdy vitala s nachystanym papirem nebo obedovym balickem. Naposlefy vloni Rhodos 4 dny opravdu jen hotel more, byl to takovy narocny rok, tak jsme v zari jeli na 4 dny pobytu, opravdu vime, ze tenhle typ dovolene neni pro nas.
Rada si dovcu zorganizuju po vlastni ose vcetne programu. Jidlo se da kombinovat, restaurace, varit si…ja hodne rada poznavam, cestuju, opravdu, nevydrzim na te plazi jen tak lezet…
Letos Sumava 14 dni, pomalu 200 km, pristi rok chceme road trip.po Svyvarsku a pak nas laka Slovinsko, hory a posledni 2-3 dny u more.
Ano, kazdy at si zaridi dovolenou podle svych predstav ![]()
Příspěvek upraven 08.10.26 v 06:00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije Muzu se zeptat? Napsala jsi, ze kdysi nekdo chtel vedet o zasobach, ale ten tady uz pravdepodobne davno neni a nejak neverim, ze se tady najde clovek, ktere ty tve zasoby studuje. Nepremyslelas nad tim, ze by sis usetrila praci a nebudes to pro emimino uz dal zapisovat a vazit? Vzdyt ti to musi vzit kopec casu a stejne to tady k nicemu neslouzi.
Příspěvek upraven 08.10.26 v 06:02
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MyMelody píše: Více
Ona to nedává jen sem. Ještě si založila skupinu, kde to dává taky a nechce, aby tam lidé psali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit