Moje levná cesta
- Fotoalbum (568)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kornelije píše: Více
To koření by právě pod strouhankou vidět nemělo být. Ať je to jakkoliv, vypadá to jako spálený. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravý člověk nepotřebuje čistit játra…maji samoregenerační schopnost.Zkus si o tom něco nastudovat a nevěřit jen reklamám v televizi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull píše: Více
Děkuji za tvou péči…Já ale věřím šikovným bylinkářkam z našeho slezského bylinkářství ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: Více
Spíš asi myslí, že je to hermelín v zeleném pepři…ten se tak prodává…a ona ho obalila a osmažila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal píše: Více
Proto jsou tady tak oblíbené
Že více radí než vnucují ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zákazníci Slezské bylinářství v Opavě chválí především osobitý přístup, trpělivost a ochotu personálu naslouchat zdravotním potížím a vybírat bylinné směsi na míru.
Osobní přístup: Zákazníci velmi oceňují, že si prodávající udělají čas, vyslechnou potíže a podrobně vysvětlí použití jednotlivých bylin a přípravků. • Kvalita sortimentu: Pozitivně hodnocené jsou sypané čajové směsi (například na průdušky, dutiny, imunitu, spaní nebo nervy), tinktury a doplňky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Však v pohodě, neublíží to. Bohužel ale při skutečných problémech ani nepomůže. Např. po hepatitidě nebo mononukleóze dochází často k určitému (dočasnému) poškození jater a na to je čaj krátký, tam to chce úplně jiné koncentrace sillymarine.
Jak jsem psala, ničemu to neublíží, ale ty tzv. detoxy jsou jen placebo. U zdravého člověka, který neholduje alkoholu a nejí pravidelně tučné, to není potřeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije Slezské bylinářství znám, jsou moc fajn. Kornelije, my se musíme potkávat v Kauflandu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ontarova.Bohyně píše: Více
Nie je potreba u ľudí, čo sa zdravo a pestro stravujú, žijú zdravým životným štýlom. Tí toto ani preventívne nepotrebujú.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit