Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sadman píše:
Chce slyšet…Jsi sexy!
Chlapci, co se tu bavíte, teď jsi tu zástupce Ty. Opatrně s těmi slovy, ten Tvůj předchozí příspěvek může těmto slečnám pomoci v rozhodnutí, že postavu mají fuj, všechno fuj. Víš jak se tomu říká?
@Anonymní píše:
@Taktinevím Hele, mam rodinu, ktera mi dava najevo, ze jsem proste robustni hruska. Tak jsme se chtela zeptat nekoho ciziho.
O hrusce bych nikdy nerekla robustni
Hruska muze byt podle mne maximalne tlusta.
Robustnost delaji ramena a hranata postava, to hruska nema.
@Anonymní píše:
@Taktinevím Hele, mam rodinu, ktera mi dava najevo, ze jsem proste robustni hruska. Tak jsme se chtela zeptat nekoho ciziho.
Tak je neposlouchej. Nemají pravdu. Ani Ty, jestli se tak vidíš. Za mne až moc hubená, ještě tak na hranici, kdy to začne být vidět.
Pro posouzení je to špatná fotka - je z dálky, rukama si zakrýváš břicho a nestojíš rovně. Vyfoť se v přiléhavém oblečení, zblízka, stůj rovně, od krku dolů. Pak bude co hodnotit.
@Anonymní píše:
@Tarena Tak ty ramena mam hodne siroky.
no a to právě hrušky nemají. Je tam velký rozdíl mezi útlou horní polovinou těla, včetně těch ramen a dolní polovinou těla. na rodinu se buď vykašli nebo pošli jejich fotky. Nejlépe se to hodnotí buď ve spodním prádle nebo podle toho, kde se Ti přednostně ukládá tuk, když přibereš.
@Anonymní píše:
@lamicina tuk jde hlavne do briska, boku nebo zadku.
Tak to budeš spis jablko.
@Anonymní píše:
@Kriss Tina No ale zas mam taky ty ramena, tak nevim.
Jablka maji prave sirsi ramena.Ty máš na fotce volné tricko, tak neni videt tvar bricha.
@Anonymní píše:
@Kriss Tina No ale zas mam taky ty ramena, tak nevim.
Za me mas na presypaci hodiny prilis hubene ruce i nohy, budes jabko. Presypaci hodiny jsem ja a mam stihly pas, tuk se mi uklada rovnomerne uplne vsude, krom pasu ![]()
Já vidím obdélník, hruška i přesýpací hodiny mají výraznější pas.
Za me jablko a jsi hubena.
Hruska jsem ja a takove hubene nohy jsem v zivote nemela i kdyz jsem mela 54 kg
hubene ruce, mala prsa, uzky pas, ploche brisko… a tuk na bocich, zadku a stehnech ![]()