Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jablko a jsi hubena. Kdyz se trosku zpevnis /ruce/ tak budes mit supr postavu. Nebo hezkou postavu mas, me se libi vic svalovy hmoty. Takhle bych vypadala kdybych necvicila. Ale kazdy jsme jiny.
Ja mam ty ruce hubene, to vsichni v rodine. Spis bych chtela zhubnout z briska a boku, ale ne dietami, spis vytvarovat cvicenim. Jinak asi ramena jsou nejhorsi, jenomze z tech nezhubnu.
@Anonymní píše:
Jablko a jsi hubena. Kdyz se trosku zpevnis /ruce/ tak budes mit supr postavu. Nebo hezkou postavu mas, me se libi vic svalovy hmoty. Takhle bych vypadala kdybych necvicila. Ale kazdy jsme jiny.
Já bych s tou postavou ruce moc neposilovala, maximálně se tak zaměřit na břicho, které je u ni asi nejvíc problémové, ale kdyby měla namakane ruce, tak by v kombinaci s těmi rameny vypadala jako chlap ![]()
@Anonymní píše:
Jinak jsem vysoka 175 a vazim 60 kg.
máme řekla bych podobnou postavu, jak typově, tak rozměrově, a hruška nejsi.
Taky jsem ramenatá, takže ruce a ramena neposiluju, doporučím ti na vytvarování pilates, tím ještě nikdy nikdo nic nezkazil ![]()
@Karamba2020 Mozna kdybych zhubla by to vypadalo lip. Jenomze z ramenou nezhubnu, to pak budu jako kostlivec.
@Anonymní píše:
@Karamba2020 Mozna kdybych zhubla by to vypadalo lip. Jenomze z ramenou nezhubnu, to pak budu jako kostlivec.
zas lepší, než mít ramínka jak sešlapaný rýč, netrap se tím ![]()
@Anonymní píše:
Jeste tady jsem nasla foto.
Vždyť máš luxusní postavu. ![]()
@Anonymní píše:
Prý robustní hruška
tak určitě.
Máš krasnou postavu, sportuj abys byla zdravá a cítila se dobře, jez kvalitní jídlo a vykopni toxické lidi z života. Bude Ti hned líp ![]()
Opravdu nehubni. Postavu máš pěknou, ale za mě na fotkách oblečení, které Ti vůbec nelichotí.
@Anonymní píše:
@Taktinevím Hele, mam rodinu, ktera mi dava najevo, ze jsem proste robustni hruska. Tak jsme se chtela zeptat nekoho ciziho.
Aha. A fotku rodiny máš?
hele, ale ona ta fotka je fakt blbá, není na tebe vidět. Každopádně, i kdybys byla robustní hruška, tak s tímhle zrovna nic moc nenaděláš. ![]()
@Anonymní píše:
Podle mě rodina vysírá
si říkám, když se dívám na tuhle fotku. Hezká mladá holka. S hubnutím vůbec neblbni, jen se pravidelně hýbej, budeš mít lepší náladu až zas rodina padne na nějaký „analýzy“. Robustní nejsi, ale i kdybys byla, tak s kostrou těžko něco uděláš.
@Anonymní píše:
@dedrichov A mohla bys poradit jaky styl obleceni by byl vhodny?
Tak určitě je to věc vkusu a věku, ale ty modré šaty jsou… no teda spíš nejsou pěkné. Jdou hrozně do šířky.