Moje postava - jaký typ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.4.23 06:47

Jablko a jsi hubena. Kdyz se trosku zpevnis /ruce/ tak budes mit supr postavu. Nebo hezkou postavu mas, me se libi vic svalovy hmoty. Takhle bych vypadala kdybych necvicila. Ale kazdy jsme jiny. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.23 09:13
@Anonymní píše:
Jablko a jsi hubena. Kdyz se trosku zpevnis /ruce/ tak budes mit supr postavu. Nebo hezkou postavu mas, me se libi vic svalovy hmoty. Takhle bych vypadala kdybych necvicila. Ale kazdy jsme jiny. :srdce:

Ja mam ty ruce hubene, to vsichni v rodine. Spis bych chtela zhubnout z briska a boku, ale ne dietami, spis vytvarovat cvicenim. Jinak asi ramena jsou nejhorsi, jenomze z tech nezhubnu.

• Citovat
  • Upravit
37132
16.4.23 09:16
@Anonymní píše:
Jablko a jsi hubena. Kdyz se trosku zpevnis /ruce/ tak budes mit supr postavu. Nebo hezkou postavu mas, me se libi vic svalovy hmoty. Takhle bych vypadala kdybych necvicila. Ale kazdy jsme jiny. :srdce:

Já bych s tou postavou ruce moc neposilovala, maximálně se tak zaměřit na břicho, které je u ni asi nejvíc problémové, ale kdyby měla namakane ruce, tak by v kombinaci s těmi rameny vypadala jako chlap :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.23 09:21

Jinak jsem vysoka 175 a vazim 60 kg.

• Citovat
  • Upravit
4164
16.4.23 09:51
@Anonymní píše:
Jinak jsem vysoka 175 a vazim 60 kg.

máme řekla bych podobnou postavu, jak typově, tak rozměrově, a hruška nejsi.
Taky jsem ramenatá, takže ruce a ramena neposiluju, doporučím ti na vytvarování pilates, tím ještě nikdy nikdo nic nezkazil ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.23 10:11

@Karamba2020 Mozna kdybych zhubla by to vypadalo lip. Jenomze z ramenou nezhubnu, to pak budu jako kostlivec.

• Citovat
  • Upravit
4164
16.4.23 10:59
@Anonymní píše:
@Karamba2020 Mozna kdybych zhubla by to vypadalo lip. Jenomze z ramenou nezhubnu, to pak budu jako kostlivec.

zas lepší, než mít ramínka jak sešlapaný rýč, netrap se tím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.23 11:01

Jeste tady jsem nasla foto.

• Citovat
  • Upravit
738
16.4.23 16:25
@Anonymní píše:

Vždyť máš luxusní postavu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
16.4.23 16:35
@Anonymní píše:

Prý robustní hruška :mrgreen: tak určitě.
Máš krasnou postavu, sportuj abys byla zdravá a cítila se dobře, jez kvalitní jídlo a vykopni toxické lidi z života. Bude Ti hned líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
16.4.23 17:09

Opravdu nehubni. Postavu máš pěknou, ale za mě na fotkách oblečení, které Ti vůbec nelichotí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.23 17:22

@dedrichov A mohla bys poradit jaky styl obleceni by byl vhodny?

• Citovat
  • Upravit
7719
16.4.23 17:41
@Anonymní píše:
@Taktinevím Hele, mam rodinu, ktera mi dava najevo, ze jsem proste robustni hruska. Tak jsme se chtela zeptat nekoho ciziho.

Aha. A fotku rodiny máš?
hele, ale ona ta fotka je fakt blbá, není na tebe vidět. Každopádně, i kdybys byla robustní hruška, tak s tímhle zrovna nic moc nenaděláš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
16.4.23 18:31
@Anonymní píše:

Podle mě rodina vysírá :D si říkám, když se dívám na tuhle fotku. Hezká mladá holka. S hubnutím vůbec neblbni, jen se pravidelně hýbej, budeš mít lepší náladu až zas rodina padne na nějaký „analýzy“. Robustní nejsi, ale i kdybys byla, tak s kostrou těžko něco uděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
16.4.23 20:41
@Anonymní píše:
@dedrichov A mohla bys poradit jaky styl obleceni by byl vhodny?

Tak určitě je to věc vkusu a věku, ale ty modré šaty jsou… no teda spíš nejsou pěkné. Jdou hrozně do šířky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová