Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kriss Tina píše: Více
Tak nic- jdeme hlouběji.
Kolik tak je 19×1? Jedenkrát starší? = 19. Takže kde se vezme těch 20 let zkušeností? aha ![]()
Příspěvek upraven 31.05.24 v 11:43
@Pidulka1991 píše: Více
Nikoli, bonusy se počítají podle počtu bezeškodních měsíců. Můžu 10 let vlastnit auto, ale když bude pojištění celou dobu na strejdu (aby to bylo levnější), tak budu mít NULA bezeškodních měsíců. Teda- pravda- pořád lépe, než 2 škody za 7 měsíců. Nicméně- solidní cenu udělají prakticky jen bezeškodní měsíce v dostatečném počtu. A ještě jeden problém- někdy se může stát, že s 0 bezeškodního průběhu ani nejde dát obchodní sleva, což je třeba 15-30%.
@Anonymní píše: Více
Budes delat ridice na pisknuti cele rodine.
@PaníBovaryová píše: Více
Však v pořádku. Jak jinak se naučí řídit ![]()
@Anonymní píše Ahoj, je mi 19 a dostanu svoje první auto. J
Hele, proč to musí být anonym? To je ![]()
@ka2ka normální osobáky…poptávali jsme, ale níže by to nebylo…manžel má na starším méně…ale to jsem ji jen chtela nastínit, co je potom k autu třeba…je to s havarijním
@veria píše: Více
Ridit se nauci do mesice. Ridice na pisknuti bude delat do smrti.
@Dahlia0409 tak u nás jsou auta nutnost, nikam bych se nedostala, jsme na okraji města, spíše vesnice
pro nás to důležité je, jezdíme denně do školky, manžel do práce, já s malou na plavání, pro velkou do školky, na kroužky, k lékaři…neradi sedíme doma 😊a další velké částky máš autosedačky pro dvě do 2 aut a aspoň jednu k prarodičům ![]()
@Kriss Tina tak já jsem asi 14 let řídila v autech od rodičů…teď už pár let mám své…
No právě, občas si auto půjčíme, ale jinak naštěstí nepotřebujeme ![]()
@PaníBovaryová píše: Více
Ti nevím, když jsou rodiče neřidiči, tak s tím asi dokáží fungovat. A navíc- ne každý je zdrcen, když máma potřebuje někam hodit. Jak moc a jak často (a jak daleko) je už na negociaci.
@Dahlia0409 pro mě scifi, nikoho takového osobně neznám…v bublině okolo nás mají všichni minimálně jedno auto a všichni jsou mobilní, navštěvujeme se, výletujeme…jsem zjistila až tady, že některé rodiny fungují bez auta…ani v práci nikdo takový není…maximálně 3 kolegyně chodily pěšky, protože bydlí kousek, ale všechny ostatní kolegyně 10 až 20km dojíždějí…
@Ivan PPZ píše: Více
dokázat fungovat a nechtít fungovat je rozdíl. Nemusí to být daleko, stačí když je bude muset denně vozit do práce a zpátky v rámci města, protože jim se nechce dopravou a mají přece auto.
A ono je auto nutnost, bez které se nedá žít? ![]()
Manžel jezdí do práce na kole, nebo chodí pěšky. Já pěšky, nebo běhám (momentálně jen občas, jsem na RD). Auto fakt nepotřebujeme. Máme tu prostředky dopravní jako autobus a vlak, nebo výlety na kole. Takže fakt to bez auta zvládáme úplně v pohodě
![]()