Mojžíšová metoda

82
30.6.10 12:24

Mojžíšová metoda

Holky,prosím napište kdo chodíte na cvičení moj.metody nemocnice Ostrva-Fifejdy k dr.Chroboková Martina chci vědět co k tomu všechno potřebuji a jestli to platí zd.pojišťovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13752
30.6.10 13:24

Nechodila jsem sice do Ostravy, ale předpokládám, že to bude všude stejné. Nepotřebuješ k tomu nic zvláštního, prostě se vysvlíkneš, dr. tě prohmatá a zjistí, kde je problém. Příp ti ukáže, jaké máš cvičit cviky. Platit by se za to nemělo, zvlášť v nemocnici ne. Já jsem šla na soukromou rehabilitační kliniku, byla jsem připravená zaplatit, ale nikdo nic nechtěl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
30.6.10 16:04

Já taky nebyla v Ostravě, ale u nás jsem si zavolala do reh. centra co potřebuju a prý doporučení od gyndaře a nebo obvoďáka.

P.S. a vzhledem k tomu, že jsem si prošlá masáží pánevního dna a nečekaně, tak doporučuju být vždy raději vyprázdněná a „čistá“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13752
1.7.10 08:33

Já jsem žádanku neměla.
Na mobilizaci pánevního dna (provádí se přes konečník) jsem předem dostala čípek, který jsem si vzala dvě hodiny předem a měl mi uvolnit svaly okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
1.7.10 09:08

To já čípek nedostala, ale přes půl hodiny mě nahřívala. Koukám, že všude jsou opravdu jiné postupy, ale výsledek je všude výborný. Já jsem hned další měsíc konečně otěhotněla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
1.7.10 19:55

já k ní chodila, byla naprosto úžasná (mě nemohla pomoci, neb zbylý vejcovod byl napytel, teď jsem sice bez,ale mám děti :pankac: )
doporučení jsem si vydyndala u gynekologa, neměl s tím problém, ale počítej s megadlouhými objednacími lhůtami, objednala bych se už teď, ještě než máš doporučení v ruce, protože tě nejdříve prohlídne dr., pokecá s tebou co a jak a na rehabky půjdeš třeba až za další měsíc :-(podle návalu, a teď jak jsou prázdniny, tak kdo ví, jak to bude..
hodně štěstí :palec:

jo a pojišťovna to hradila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí