Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky,prosím napište kdo chodíte na cvičení moj.metody nemocnice Ostrva-Fifejdy k dr.Chroboková Martina chci vědět co k tomu všechno potřebuji a jestli to platí zd.pojišťovna.
Nechodila jsem sice do Ostravy, ale předpokládám, že to bude všude stejné. Nepotřebuješ k tomu nic zvláštního, prostě se vysvlíkneš, dr. tě prohmatá a zjistí, kde je problém. Příp ti ukáže, jaké máš cvičit cviky. Platit by se za to nemělo, zvlášť v nemocnici ne. Já jsem šla na soukromou rehabilitační kliniku, byla jsem připravená zaplatit, ale nikdo nic nechtěl ![]()
Já taky nebyla v Ostravě, ale u nás jsem si zavolala do reh. centra co potřebuju a prý doporučení od gyndaře a nebo obvoďáka.
P.S. a vzhledem k tomu, že jsem si prošlá masáží pánevního dna a nečekaně, tak doporučuju být vždy raději vyprázdněná a „čistá“
Já jsem žádanku neměla.
Na mobilizaci pánevního dna (provádí se přes konečník) jsem předem dostala čípek, který jsem si vzala dvě hodiny předem a měl mi uvolnit svaly okolo.
To já čípek nedostala, ale přes půl hodiny mě nahřívala. Koukám, že všude jsou opravdu jiné postupy, ale výsledek je všude výborný. Já jsem hned další měsíc konečně otěhotněla ![]()
já k ní chodila, byla naprosto úžasná (mě nemohla pomoci, neb zbylý vejcovod byl napytel, teď jsem sice bez,ale mám děti
)
doporučení jsem si vydyndala u gynekologa, neměl s tím problém, ale počítej s megadlouhými objednacími lhůtami, objednala bych se už teď, ještě než máš doporučení v ruce, protože tě nejdříve prohlídne dr., pokecá s tebou co a jak a na rehabky půjdeš třeba až za další měsíc
podle návalu, a teď jak jsou prázdniny, tak kdo ví, jak to bude..
hodně štěstí ![]()
jo a pojišťovna to hradila