Těhotenský test-prosím o radu...

536
29.6.10 11:33

těhotenský test-prosím o radu...

Zdravím všechny:-),
chtěla bych vás poprosit,abyste mi napsaly vaše zkušenosti s podobným problémem…
Jsem dnes 14 dnů po KET,od 9 dne jsem zkoušela dělat TT(mamatest s citlivostí 25j),je pozitivní,ale jen strašně slabounce,druhá čárka vůbec nesílí :cry: . Zkousím teď testovat každý den,ale výsledek je pořád stejný,po 3-4 minutách se tam objeví slabounká čárka.....Tak nevím,co si o tom myslet,všude píší,že čárka má sílit…Je možné,že jsem těhotná,nebo si jen dělám naděje???
Máte s tím některá zkušenosti??? Jinak ofiko test mám dělat ve čtvrtek,ale pochybuji,že se to ještě nějak změní…
Přeji hezký den a všem díky za odpovědi:-).D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1349
29.6.10 12:06

Já si taky dělala mamatest a s těma čárkama jsem na tom byla stejně jako ty a těhotná jsem byla-teda ještě jsem :-D .Tak snad to těhu bude.Tak posílám tichou gratulaci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
29.6.10 12:37

Ahojky,
tos mi udělala velikánskou radost :dance: ! Ta testovací čárka je opravdu slabá,četla jsem,že to může být i při mimoděložním těhu,tak se necháme překvapit :nevim: .
Díky za odpověď a přeju pohodové těhotenství :kytka: !
 pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.6.10 12:41

ahoj, tak si dinulko zajdi na krev a budeš mít jasno, ale vypadá to dobře. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.10 14:41

dinulko, u mamatestu jsem měla tři dny po sobě druhou čárku fakt slaboulinkatou a v den vynechané menstruace totálně zesílila. Takže vydrž do toho čtvrtka, uvidíš, určitě tam budou dvě krásně vybarvené. A předem tiše gratuluji!

Omlouvám se za anonym,ale je to pro mě lepší. :oops:

• Citovat
  • Upravit
536
29.6.10 15:09

Holky:),vy jste tak zlatý:):):)! Dáváte mi tak krasnou šanci,moc vám děkuju! Minulý KET nevyšel,na testìku nebylo vubec nic,tak jsem byla hrozne zklamaná… Ted ty dve čárky…bojim se ze duch zmizi:(.( Zkusí přiložit foto,ale píšu z mobila,tak nevim jak to pujde.) No jo,tim čekáním si musi projít každá z nás… Ještě jednou moc diky,dam určitě vědět,jak to dopadlo;).paa D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
29.6.10 17:45
dinulka píše:
Holky:),vy jste tak zlatý:):):)! Dáváte mi tak krasnou šanci,moc vám děkuju! Minulý KET nevyšel,na testìku nebylo vubec nic,tak jsem byla hrozne zklamaná… Ted ty dve čárky…bojim se ze duch zmizi:(.( Zkusí přiložit foto,ale píšu z mobila,tak nevim jak to pujde.) No jo,tim čekáním si musi projít každá z nás… Ještě jednou moc diky,dam určitě vědět,jak to dopadlo;).paa D.

Já jsem dneska 12.den po KETu a včera na testu duch a dneska taky,hlavně,že tam je.Důležité je aby mimi rostlo a dokud neuvidím srdíčko,tak se něja k neraduju,měla jsem jedno zmlklétěhu a jednou samovolný potrat,taky po KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
30.6.10 09:26

holky uvidíte za pár dní, třeba druhá / bude silnější a silnější… tiše závidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.9.14 08:30

Ahoj holky, jsem 7 den po IVF a nak tak nemám už žádné bolesti v podbrisku jako par dnu po, asi se netdarilo, co :,(…,na test je ještě brzy a nechci byt dopředu zklamaná. To čekání je nekonecne :(.dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.9.14 08:52

Ahoj.tak moc děkuji, tak uvidím jestli vydržim do při. pondeli :?,ale asi ne, jen se bojím co se ukáže, moc si to přejeme.
Na zacatku mě bolelo v krizi a v podbrisku jednou vlevo a pak zase vpravo a teď to už témeř odeznělo :(,takže tak.
Prsa mám citlivé, ale to muže byt ještě po stimulaci.
Hezky den všem tady a pevne nervíky jestli také čekate :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.9.14 08:54

A ještě já, není mi ani špatně po ránu jak asi bývá casto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.9.14 08:57

Tak to závidím, ze už mas splněno, destičky jsou zlatíčka :srdce: :hug:
Tak uvidím, musím vydržet, ale ze mi není ani špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
1.9.14 09:11

Mně nic nebolí, špatně mi není a test mám pozitivní, takže nevěš hlavu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.9.14 09:20

Tak děkuji za naději :kytka: A moooc gratuluji :srdce: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.9.14 09:21

Tak děkuji za nadeji :kytka:.A jinak velká gratulace :kytka: :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí