Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím všechny:-),
chtěla bych vás poprosit,abyste mi napsaly vaše zkušenosti s podobným problémem…
Jsem dnes 14 dnů po KET,od 9 dne jsem zkoušela dělat TT(mamatest s citlivostí 25j),je pozitivní,ale jen strašně slabounce,druhá čárka vůbec nesílí
. Zkousím teď testovat každý den,ale výsledek je pořád stejný,po 3-4 minutách se tam objeví slabounká čárka.....Tak nevím,co si o tom myslet,všude píší,že čárka má sílit…Je možné,že jsem těhotná,nebo si jen dělám naděje???
Máte s tím některá zkušenosti??? Jinak ofiko test mám dělat ve čtvrtek,ale pochybuji,že se to ještě nějak změní…
Přeji hezký den a všem díky za odpovědi:-).D.
Já si taky dělala mamatest a s těma čárkama jsem na tom byla stejně jako ty a těhotná jsem byla-teda ještě jsem
.Tak snad to těhu bude.Tak posílám tichou gratulaci ![]()
Ahojky,
tos mi udělala velikánskou radost
! Ta testovací čárka je opravdu slabá,četla jsem,že to může být i při mimoděložním těhu,tak se necháme překvapit
.
Díky za odpověď a přeju pohodové těhotenství
!
pááá
ahoj, tak si dinulko zajdi na krev a budeš mít jasno, ale vypadá to dobře. ![]()
dinulko, u mamatestu jsem měla tři dny po sobě druhou čárku fakt slaboulinkatou a v den vynechané menstruace totálně zesílila. Takže vydrž do toho čtvrtka, uvidíš, určitě tam budou dvě krásně vybarvené. A předem tiše gratuluji!
Omlouvám se za anonym,ale je to pro mě lepší. ![]()
Holky:),vy jste tak zlatý:):):)! Dáváte mi tak krasnou šanci,moc vám děkuju! Minulý KET nevyšel,na testìku nebylo vubec nic,tak jsem byla hrozne zklamaná… Ted ty dve čárky…bojim se ze duch zmizi:(.( Zkusí přiložit foto,ale píšu z mobila,tak nevim jak to pujde.) No jo,tim čekáním si musi projít každá z nás… Ještě jednou moc diky,dam určitě vědět,jak to dopadlo;).paa D.
dinulka píše:
Holky:),vy jste tak zlatý:):):)! Dáváte mi tak krasnou šanci,moc vám děkuju! Minulý KET nevyšel,na testìku nebylo vubec nic,tak jsem byla hrozne zklamaná… Ted ty dve čárky…bojim se ze duch zmizi:(.( Zkusí přiložit foto,ale píšu z mobila,tak nevim jak to pujde.) No jo,tim čekáním si musi projít každá z nás… Ještě jednou moc diky,dam určitě vědět,jak to dopadlo;).paa D.
Já jsem dneska 12.den po KETu a včera na testu duch a dneska taky,hlavně,že tam je.Důležité je aby mimi rostlo a dokud neuvidím srdíčko,tak se něja k neraduju,měla jsem jedno zmlklétěhu a jednou samovolný potrat,taky po KET.
holky uvidíte za pár dní, třeba druhá / bude silnější a silnější… tiše závidím ![]()
Ahoj holky, jsem 7 den po IVF a nak tak nemám už žádné bolesti v podbrisku jako par dnu po, asi se netdarilo, co
…,na test je ještě brzy a nechci byt dopředu zklamaná. To čekání je nekonecne
.dekuji
Ahoj.tak moc děkuji, tak uvidím jestli vydržim do při. pondeli
,ale asi ne, jen se bojím co se ukáže, moc si to přejeme.
Na zacatku mě bolelo v krizi a v podbrisku jednou vlevo a pak zase vpravo a teď to už témeř odeznělo
,takže tak.
Prsa mám citlivé, ale to muže byt ještě po stimulaci.
Hezky den všem tady a pevne nervíky jestli také čekate ![]()
Tak to závidím, ze už mas splněno, destičky jsou zlatíčka
…
Tak uvidím, musím vydržet, ale ze mi není ani špatně.
Mně nic nebolí, špatně mi není a test mám pozitivní, takže nevěš hlavu ![]()