Odebírání vajíček

497
23.6.10 18:37

Odebírání vajíček

Ahoj chtěla bych se zeptat.Jestli máte někdo zkušenost s tím jak moc je nepříjemné odebírání vajíček…Mam na to za nedlouho jít a bojím se toho.Slyšela jsem že to strašně bolí,tak se chci zeptat jestli je to pravda a mam mít ten strach nebo ne..Moc děkuji vubec nevím co od toho mam čekat. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jindřiš1
23.6.10 18:41

Odběr vajíček se provádí pod narkozou, po probuzení mohou být bolesti, je to hodně individuální. Mě břicho bolelo další 2 dny, ale nebylo to nic hroznýho.

• Citovat
  • Upravit
497
23.6.10 18:45

Jsem právě slyšela že to dělaj normálně.A mě doktor nic neřekl :( A je mi divné že mi ani neřekl že mam přijít třeba na lačno.Jdu tam až v 11hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
23.6.10 19:03

Ahoj Anabell, ne, dělá se to pod narkózou a odběr je v pohodě. Já pak měla dost bolesti další asi 2-3 dny, ale jak říká Jindřiš, je to individuální.
Slyšela jsem o případu bez narkózy, ale to bylo vyjímečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.10 19:04

A predoperacni vysetreni mas? By bylo trochu divny, kdyby ti to chtel delat zaziva, ja ted stimuluju a predoperacni mam vyrizene, narkoza bude cca 10min, ale bude.
Jal to bude bolet POTOM mi radeji nerikejte, to nikdo nezminoval :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5545
23.6.10 19:04

Ja mela odber pod narkozou a kdyz jsem se probrala tak to nijak extra nebolelo, nektere MS bolely mnohem vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
23.6.10 19:09

Tak to ráda slyším..:) no ani pořádně nevím co mě čeká.Mam divného doktora.Byla jsem tam nedavno jen na konzultaci.Prohlédl mě a pozval na další návštěvu..Partner už byl na odběru sperma.Mam tam jít v červenci a ani právě nevím co mě čeká.A je mi taky divné to že tam jsem objednaná a vycházi mi to že mam mít menstruaci.A doktor to ví..To je normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
23.6.10 19:14

A co stimulace??? Aby bylo co odebírat, vše je vždy perfektně načasováno. Já odběr podstoupila 2× pod narkozou, cca 10 minut trvá zákrok a břicho mě potom bolelo asi jako při menstruaci, takže v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Hele, pri menstruaci ti moc vajec neodebere, ja myslela, ze uz stimulujes na ivf :wink: To vas ceka asi jeste nejaky proces vysetreni, nebude ti brat krev na hormonalni profil? Ta by se mela odebirat tusim nejak 2.den cyklu

• Citovat
  • Upravit
5591

Anabell a kam chodíš?Třeba ve Fertimedu v Olmiku,pokud bylo málo vajíček,tak dělali punkce jen s rajčákem.Mi takhle punktovali endometrické cysty a já se zařekla,že nikdy víc.Mě to hrozně boleleo.Ale bylo to pár let zpátky,pak jsem přešla jinam a tady i moje blbý 3 vajíčka z minimálky odebírají pod narkozou.Ono nikdy naní 100%,že tam je jen pár,a při podrobném zkoumání najdou další :nevim:
Ale myslela jsem,že pod rajčákem se snad už nedělá nikde :nevim:
Nejdeš jen na kontrolu?Máš v papírech opravdu psaný odběr :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
23.6.10 19:18

Nic takového nemám..Muj pan doktor byl tak hodnej že mi nic nevysvětlil a já si to musím zjištovat sama.Byl i pěkně nepříjemný.:( takže mi opravdu moc pomohl.Jsem ráda že odběr vajíček je tedy pod narkozou hrozně jsem se toho bála.Slyšela jsem jak je to bolestivé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
23.6.10 19:19

To je tvuj gynekolog nebo chodis nekam do centra asistovane reprodukce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
23.6.10 19:20

Nic takového nemám..Muj pan doktor byl tak hodnej že mi nic nevysvětlil a já si to musím zjištovat sama.Byl i pěkně nepříjemný.:( takže mi opravdu moc pomohl.Jsem ráda že odběr vajíček je tedy pod narkozou hrozně jsem se toho bála.Slyšela jsem jak je to bolestivé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
23.6.10 19:22

Chodím do Motolské nemocnice.byla jsem tam už 3×operovaná a bylo mi to doporučeno mím lékařem co mě tam léčil.na hormonálním profilu(odběru)jsem už byla ted pujdu na druhý odběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
23.6.10 19:23

Chodím do motolské nemocnice.Tam je zřízené centrum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie