Špinění od ovulace až po MS

Anonymní
22.6.10 18:21

Špinění od ovulace až po MS

Ahojky holky,
potřebovala bych poradit, jsem už docela zoufalá. Od ovulace špiním, někdy víc, někdy jen trochu, ale trvá už to 11 dní. Nikdy předtím se mi to nestalo. Je sice pravda, že jsem v listopadu 2009 vysadila HA Mercilon, cykly jsou pravidelné cca 29 - 31 dní, ale tohle se mi stalo poprvé. Občas mívám i bolesti v podbříšku. Již čtvrtý cyklus piji čaj z kontryhelové nati. Neumíte mi některá poradit?
Díky Soňa

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
22.6.10 19:26

a ten kontryhelovy caj pijes stale? lebo ten by sa mal len do ovulky, resp. do polovice cyklu. kontryhel posobi okrem ineho na rast sliznice. ak ho pijes 4 mesiace vkuse, tak myslim, ze moze byt pricinou toho spinenia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
22.6.10 21:44

Buď to může být následkem toho kontryhele, anebo máš nedostatek progesteronu. Zajdi si k dr., ať ti udělá hormonální profil. Nasazují se potom hormony, které bereš po ovulaci do MS (Utrogestan, Duphaston).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.10 08:01

Ahojky holky, děkuji moc za Vaše reakce, ten kontryhel piji pouze do půlky cyklu (cca 14 dní), tak nevím. Teď jenom čekám na MS, až dorazí, a v příštím cyklu kontryhel vynechám, ale je to dost otravné, pořád člověk chodí s vložkou. No příští měsíc navštívím dr., tak uvidím, co zjistí.

• Citovat
  • Upravit
sebross
23.6.10 13:22

Nedalo mi to neodpovedet, ja pila kontryhel tak jak se ma a taky mi to zpusobovalo spineni, prestala jsem pit a je to ok uz nekolik mesicu (tukam do dreva! :lol: )

• Citovat
  • Upravit
7882
23.6.10 13:34

Ahojky,
taky mám ten samý problém jako Anonymní, zpočátku mi kontryhel upravil cykly a odstranil špinění, ale teď poslední cyklus od polovičky špiním. Je to dost nepříjemné.
Sebross - a to Ti to špinění vymizelo hned následující cyklus, cos kontryhel vynechala?
Teď jsem si koupila i B-komplex, prý by to mělo taky vyřešit, nevím sice jestli je to pravda, ale zkouším, co se dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sebross
23.6.10 13:43

Ano, zmizelo mi to hned dalsi cyklus. To jsem nevedela, ze pomaha i B-komplex, shodou okolnosti jsem ho taky brala.

• Citovat
  • Upravit
7882
24.6.10 07:43

S tím B-komplexem jsem to někde četla, ale nakolik je to úspěšné, nevím. Zatím jsem to začala užívat, na škodu to není, spíše naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí