Mojžíšová metoda

82
29.6.10 08:16

mojžíšová metoda

Otěhotněl někdo když chodil na cvičení mojžíšové metody jsem s Ostravy tak chci vědět kde se chodí cvičit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1535
29.6.10 08:35

ahoj, mela jsem 2 pacientky, ktere poctive cvicily a podarilo se :potlesk:
Bohuzel jsem ale z Prahy. Ale muzu se zeptat kamaradek, jestli nevedi o miste v Ostrave, jestli chces.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.6.10 08:38

mojžíšová metoda

To by bylo super tak napiš co jsi zjistila díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
29.6.10 08:41

dnes jim napisu, tak snad brzy odpovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.6.10 09:08

mojžíšová metoda

Tak zatím dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
29.6.10 09:29

Ahojky, já chodila na rehabilitace do frýdecké nemocnice - zkusila bych zavolat na rehabilitační u vás, jestli to tam dělají. Nejde jen o poctivé cvičení, ale taky o odblokování pánevního dna. Já otěhotněla za tři měsíce, což je myslím minimální doba. Chce to velkou trpělivost a pevnou vůli. Držím palce, ať se brzy zadaří! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.6.10 10:19

mojžíšová metoda

Já jsem,ale s Ostravy tak bych to do frýdku měla dost s ruky. Jinak chci se zeptat platí za to něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
30.6.10 09:29

Ahoj, já jsem nemohla dlouho otěhotnět, pak jsem dva měsíce cvičila, dr. mi provedla mobilizaci páteře a otěhotněla jsem okamžitě o několik dní později :wink:
S Ostravou neporadím, ale neplatí se nic, jde to na pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
7.7.10 12:52

Ahoj.Já na tom byla podobně jako Anastázie. :-D Moc mi to pomohlo.Fakt doporučuji. :palec: A myslím,že to určititě dělají v každém větším městě,poku mají slušnou rahabilitaci. :-D Držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.7.10 14:22

A mohu se zeptat,kde cvičíte? My se snažíme s manželem už 3 roky a pořád nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
21.7.10 05:24

Ahojky,
pokud můžu poradit, jsem taky z oboru, ale dělám v Orlové, což je taky dost ruky, ale vím, že když zajdeš na rehabku na Fifejdy, nebo do Fakultky, určo to tam z holek někdo dělá! Tvůj gyn.Dr. ti napíše žádanku a s ní se pak zajdeš objednat na RHC ambulanci. Platit budeš pouze poplatek 30Kč při vstup.vyš. k Dr. a výstupním, jinak tě to nebude stát nic! Je to hrazené pojišťovnou!
Já si to taky před každým IVF cvičím, i když nemám vejcovody, tělu to prospěje a jsem vždy připravená!!!

Budu držet pěsti, ať se vše podaří a cvičení ti k tomu pomůže!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
22.9.11 13:27

Prosím o radu, scháním cvičení Mojžíšové někde v západních čechách, nejlépe okres Cheb. Ráda bych začala, ale nevím jestli je dobré cvičit si sama jen tak podle DVDčka - myslím že alespoň pár návštěv bych měla podstoupit. Díky předem za nějakou radu a kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
22.9.11 13:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
22.9.11 13:54

no já co vyčetla, tak dvd ani knihy nestačí, na protažení budiž, ale je třeba dohled fyzioterapeuta, já jdu zítra na uvodní hodinu k paní primářce, tak jsem zvědavá co se bude dít 8-o případně kdy začnu s fyzioterapeutkou, ale už se na to i těším. když nic jiného, připravím si podvozek na KETy na příští rok… ale moc tomu věřím, ono už mi ani nic jiného nezbývá..... :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
22.9.11 14:51
Monika83 píše:
Prosím o radu, scháním cvičení Mojžíšové někde v západních čechách, nejlépe okres Cheb. Ráda bych začala, ale nevím jestli je dobré cvičit si sama jen tak podle DVDčka - myslím že alespoň pár návštěv bych měla podstoupit. Díky předem za nějakou radu a kontakt.

Kontakt nemám, ale snad někdo ano. Ale opravdu je potřeba cvičit pod dohledem - špatné cvičení je horší než žádné. Je potřeba doporučení od gynekologa. Cvičení není těžké, ale samo o sobě nepomůže - je potřeba i zkušený a hlavně akreditovaný!!! fyzioterapeut (většinou v nemocnicích, např. při rehabilitačním oddělení), který „ví kam šáhnout“, aby něco srovnal. Cvičení je potřeba alepoň půl roku, než se tělo-kostra dá dohromady. Přeji hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí