Těhotenský test-prosím o radu...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
1.9.14 09:20

Tak děkuji za naději :kytka: A moooc gratuluji :srdce: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.9.14 09:21

Tak děkuji za nadeji :kytka:.A jinak velká gratulace :kytka: :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
1.9.14 09:39
@Petra 38 píše:
Tak děkuji za nadeji :kytka:.A jinak velká gratulace :kytka: :srdce: :)

děkuji, no zatím se raduju je hodně opatrně, v sobotu jsem trochu špinila, mám už po 1. ivf zkušenost s biochemickým, co odešlo s ms (termín mám dnes)…takže se uklidním snad za pár dní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.9.14 09:48

Tak to držím také moooc palce a dejte vědět :kytka:
Já jsem par dnu pořad naka naměkko, nevím asi ty hormony po stimulaci, pořad bulim :,( :,( jak pitomá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
2.9.14 21:42

@Petra 38 na příznaky, které byly a nejsou nebo naopak, které se objevují nemysli a neber vážně. Přece jen je něco jiného otěhotnět po IVF než normálně. Prošla jsi určitým hormonálním procesem a prostě se u tebe mohou vyvolat různé příznaky i z této hormonální změny. Já jsem tedy měla první pozitivní test 9dní po transferu 3denního embrya, ale fakt hodně slaboučká čárka. Nesmíš se vzdávat, je to složitý proces a naděje je prostě vždy, takže na ni nesmíš zapomenout :hug:. Přeji hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.9.14 08:03

Dobrý den, děkuji za podporu, pravda je, ze v pondělí mám jít na krev nebo si udělat test, ale nemohu už vydržet :nevim:,včera jsem si koupila test, ale dnes jsem neudělala, lepší je hned z první ranní moči, že? Včera mě bolelo opět břicho a v kříži jako před menstruaci, ale dnes zase nic, žádné bolesti nemám. mela jsem transfer v úterý 26.8.,embryo bylo 5 den po kultivaci.
Dekuji moc :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
3.9.14 08:11

@Petra 38 tak to uz by v tuhle dobu mohl byt pozitivni. Ale urcite je nejlepsi delat z ranni moci, je koncentrovanejsi. Osobne zastavam nazor ze test se ma delat, kdyz uz muze byt pozitivni a zena je pripravena na vysledek. Taky jsem mela delat den pred odberem, ale prvni delala 5 dni pred. Prices IVF je o velke nahode kde hraje roli spousta faktoru, ale proste sance je vzdy:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.9.14 08:23

Dnes už to dělat nebudu, ale zítra asi udělám, :nevim: připravená si tedy nepripadam, ale to asi nebudu ani při odběru v pondeli :(,proste obavy z negativního výsledku prostě mám, i když si říkám stále, že stejně bude co má být, ale víte jak to je, člověk proste doufá a věřî…
Dekuji moc za pozitivni komentare :kytka: a uvidim 8o
Mějte hezký den. a vy jste jak dlouho těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
3.9.14 08:30

@Petra 38 jasny, na takovou vec nelze byt uplne pripravena, ale ja se priznam ze jsem s uspechem prvniho pokusu nepicitala a byli jsme s manzelem pripraveni jit do dalsiho. Ja zase jsem proste citila, ze test nemuzu udelat, az jsem jevnou rano vstala a udelala. Ted jsem v 25tt. Tak zitra budu na vas myslet a drzet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.9.14 08:36

Tak to mám úplně stejné pocity jako vy tehdy, tak zítra uvidim 8o
Chodila jsem i před IVF na TCM (tradiční čínská medicína) na akupunktury kvůli posílení ženských orgánů, tak snad i to k něčemu bylo.
Zítra Vám sem napíšu jak to tedy dopadlo a když ne dopadne, tak za měsíc a půl jdeme znova.
Jinak Vám přeji ať jde vše dál tak dobře jako do teď :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.9.14 11:29

Dobrý den, tak dnes jsem udělala test a je to tam, pozitivní :srdce:.ale od včera malinko špinit, dr. mimupravila léky, ale to asi není dobré, co? Mate někdo také takovou zkušenost? dekuji a všem hezky den i vikend :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
20.11.15 18:39

Ahoj holky, potrebuju poradit, mam cykly dlouhe 26 dni, upravene duphastonem. 22dc jsem nasla ducha na mamatestu, z ranni moci. Dnes, 24dc, vecer jsem delala dalsi test a ten neg., jina znacka. Jiz pres tyden me boli prsa. Myslite, ze by mohla byt nejaka sance, ze by se to mohlo povest? Jinak bt mam zvysenou jiz par dni..moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
20.11.15 18:42

@Dadu93
Mám věštit z koule? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
20.11.15 18:45

@Dadu93 Dělej testy jen jedné značky a začni s nimi nejdříve v den očekávané menstruace, pokud nedojde. Zbytečně by ti to jen brnkalo na nervy - ani duch nemusí znamenat těhotenství, sama jsem si zažila, když čárka přestala sílit a o dva týdny později došlo k potratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
20.11.15 18:45

No jestli ji mas…spis bych prosila zkusenosti..nemyslim, to nejak zle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí