Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Icestar, moc dekuji, zkusim v pondeli a uvidime co z toho bude..
@Dadu93 Pokud máš dva testy, každý jiné značky, a ještě dělané před termínem MS, pak se fakt nedá absolutně nic říct. Mamatesty falešné duchy umí dělat, mohla to být ryska, může to být cysta, mohlo to být počínající těhotenství, které zaniklo, může to být v budoucnu dobře prosperující těhotenství, které zatím testy neodhalily. Může to být cokoliv z toho a zkušenosti se všemi variantami tu bude mít dvanáct holek do tuctu. Prostě si počkej a testni za týden, za dva znova ![]()
Dneska mam 9 den vynechanou menstr. 4+5tt. K doktorce jsem se objednavala dneska a jdu 30.11. Tak jsem napjata…mam dost namahavou praci a nerada bych neco podcenila ale na druhou str.to nechci rozhlasovat dokud neni nic potvrzeno. Testy delam kazdy den a carka pomalu zesiluje, koupila jsem dr.maxe a na nem mam poradnou tlustici tak nevim proc ty prvni testy Lady max 3ks v baleni nechcou poradne zesilit ![]()
@Dadu93 pokud jsi mela nechraneny pohlavni styk, tak ano, je mozne, ze jsi tehotna. Vice Ti fakt neporadime. ![]()
@šajtarka ja ani na konci 7. a 8. tydne nemela testovaci carku stejne silnou jako kontrolni. Tehotenstvi dopadlo dobre a ted je tu z te slabe carky krasna pekna holcicka.
@Dadu93 ahoj, a kdy byla ovulace? kolik dní jsi po? on mamatest dělá falešný čárky, je tu o tom spousta diskusí. ![]()
@Lisa21 navic mam tech testu pozitivnich asi 6…velka nahoda, kdyby byly vsechy falesne poz.ne? ![]()