Mokré kalhoty i kalhotky, co s tím?

Anonymní
13.7.25 09:01

Mokré kalhoty i kalhotky

Ahoj, mám dlouhodobý problém, ale s nástupem do zaměstnání, kdy děláme i 24 h směny se to stupňuje.
Jde o to, že mám mokré kalhotky, dvakrát denně si je měním. Používám intimky…Když jsem chodila na 8h do práce, bylo to docela v pohodě, doma převléknout, vysprchovat a být většinou dole bez a větrat…Jenže to teď jaksi nejde v práci. Ke sprše se dostanu nejdříve po 12 h, kalhotky prevlekam jednou denně o polední pauze. Trápí mě ale i ta vůně… Chlap je z toho uchvaceny doma…ale já bych nejraději po 12 h převléklala i kalhoty :roll: Přijde mi, že mě musí cítit snad i okolí…ale možná je to jen paranoia z nemoznosti umytí…
Pořídila jsem si od chilly i pěnu na osvěžení bez vody, je to trochu lepší…ale prostě nejde tahat jí na každou toaletu, co jsi jdu odskočit.
Ještě mě napadá…teda spíš můj manžel s tím přišel, zda se to mokro neděje tím, že jsem dole trochu víc vyvinutá a možná pysky plně nedokáží uzavřít vchod.. :nevim: :nevim:
Máte někdo podobné problémy? Ženy, jak zvládáte 24 směny po téhle stránce hygieny? Za každou radu budu ráda. Díky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
961
13.7.25 09:47

Pokud nejsi troll, tak bych to spis videla na inkontinenci nebo vytok. Co na to rika gynekolog?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
13.7.25 10:42

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14946
13.7.25 11:07

Dělala jsem dvanáctky, převlíkat jsem se nemusela, asi bych šla k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
13.7.25 11:21

To bude nějaký zdravotní problém, kór když zmiňuješ i zápach. Ať už výtok nebo inkontinence :think: Neznám nikoho, kdo by měl takový problém. Měla by jsi navštívit lékaře, gynekologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
13.7.25 12:08

Já se taky musím převlíkat. V létě jsou normální dvoje kalhotky denně, není to ani výtok, ani inkontinence. Některý ženy mají prostě větší množství poševního sekretu. Jo, je to votravný, ale nic s tím nenaděláš. Pro neznalý, co se týká “zápachu” ….není to zápach jako při zánětu. Je to prostě normální aroma vagíny, ke kterýmu se některá propracuje po celým dni, jiná později, jiná dříve. Sama zakladatelka píše, že manželovi voní, takže se fakt nejedná o žádnou zatuchlou rybinu.
Já v létě nejradši nosím lněný vzdušný kalhoty, to udělá hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.25 12:11

Normální vložka?

• Citovat
  • Upravit
6626
13.7.25 12:45
@SOVIČKA93 píše: Více

Myslíš, že množství poševního sekretu je obvyklá součást společenské konverzace? :mrgreen:
O tomhle většina žen fakt nemluví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.7.25 18:00

Zkus intimni deodorant od Nely Slovakove. S mnozstvim nepomuze, ale aspon nebudes mit pocit, ze si citit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8485
13.7.25 18:59
@Sophia.888 píše: Více

Viděla jsi to složení? A tu přepálenou cenu? 8o To bych si na sebe nikdy nedala a už vůbec ne v blízkosti intimních partií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
13.7.25 19:09
@Janli píše: Více

Holky taky tak dneska tečete? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
13.7.25 19:30
@ludmilaadamkova píše: Více
:mrgreen: :mrgreen:
Holka, jak když vypouštěj Vltavskou kaskádu…… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Teda, s babama zdrbneme kde co, ale na množství sekrece vagíny teda nedošlo ani po dvou flaškách vodky……
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.7.25 21:02

@izabe nevidela. Nemam to, ale kamosky si dost chvali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
13.7.25 21:05
@Sophia.888 píše: Více

Opravdu si někdo příčetný koupí cokoli od Nely Slovákové? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.7.25 21:05

@izabe tak sem se koukla. Za sebe bych si to teda taky nekoupila za tu raketu. Tak to se omlouvaaaam zakladatelce, ale fakt sem slysela samou chvalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí