Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud nejsi troll, tak bych to spis videla na inkontinenci nebo vytok. Co na to rika gynekolog?
Dělala jsem dvanáctky, převlíkat jsem se nemusela, asi bych šla k lékaři
To bude nějaký zdravotní problém, kór když zmiňuješ i zápach. Ať už výtok nebo inkontinence
Neznám nikoho, kdo by měl takový problém. Měla by jsi navštívit lékaře, gynekologa.
Já se taky musím převlíkat. V létě jsou normální dvoje kalhotky denně, není to ani výtok, ani inkontinence. Některý ženy mají prostě větší množství poševního sekretu. Jo, je to votravný, ale nic s tím nenaděláš. Pro neznalý, co se týká “zápachu” ….není to zápach jako při zánětu. Je to prostě normální aroma vagíny, ke kterýmu se některá propracuje po celým dni, jiná později, jiná dříve. Sama zakladatelka píše, že manželovi voní, takže se fakt nejedná o žádnou zatuchlou rybinu.
Já v létě nejradši nosím lněný vzdušný kalhoty, to udělá hodně.
@SOVIČKA93 píše: Více
Myslíš, že množství poševního sekretu je obvyklá součást společenské konverzace? ![]()
O tomhle většina žen fakt nemluví…
Zkus intimni deodorant od Nely Slovakove. S mnozstvim nepomuze, ale aspon nebudes mit pocit, ze si citit
@Sophia.888 píše: Více
Viděla jsi to složení? A tu přepálenou cenu?
To bych si na sebe nikdy nedala a už vůbec ne v blízkosti intimních partií.
@ludmilaadamkova píše: Více
@Sophia.888 píše: Více
Opravdu si někdo příčetný koupí cokoli od Nely Slovákové? ![]()
@izabe tak sem se koukla. Za sebe bych si to teda taky nekoupila za tu raketu. Tak to se omlouvaaaam zakladatelce, ale fakt sem slysela samou chvalu.
Ahoj, mám dlouhodobý problém, ale s nástupem do zaměstnání, kdy děláme i 24 h směny se to stupňuje.
Přijde mi, že mě musí cítit snad i okolí…ale možná je to jen paranoia z nemoznosti umytí…

Jde o to, že mám mokré kalhotky, dvakrát denně si je měním. Používám intimky…Když jsem chodila na 8h do práce, bylo to docela v pohodě, doma převléknout, vysprchovat a být většinou dole bez a větrat…Jenže to teď jaksi nejde v práci. Ke sprše se dostanu nejdříve po 12 h, kalhotky prevlekam jednou denně o polední pauze. Trápí mě ale i ta vůně… Chlap je z toho uchvaceny doma…ale já bych nejraději po 12 h převléklala i kalhoty
Pořídila jsem si od chilly i pěnu na osvěžení bez vody, je to trochu lepší…ale prostě nejde tahat jí na každou toaletu, co jsi jdu odskočit.
Ještě mě napadá…teda spíš můj manžel s tím přišel, zda se to mokro neděje tím, že jsem dole trochu víc vyvinutá a možná pysky plně nedokáží uzavřít vchod..
Máte někdo podobné problémy? Ženy, jak zvládáte 24 směny po téhle stránce hygieny? Za každou radu budu ráda. Díky