Mokro po vyčůrání v těhotenství

7.7.23 15:05

Mokro po vycurani

Ahojte Holky moje
Dneska sem 23×3 tt.. Poslední dva dny mám takový problém po vycurani i když se fakt dost vycuram tak pak mám total mokro.. Musím se prevleknout.. Nic mě nebolí nesvědi, nepálí…
Je to normální? Je to moje druhý tt ale tohle mě zaskočilo poprvé teda…
Na kontrole sem byla 28.6 a vše ok..
Teď jdu až 28 na cukr.. Tak nevím mám ti nějak řešit? Malá je hodně dole u močaku priitze kope jenom tam a fest…
Prosím uklidnite mě 🙄 na pohotovost se teď bohužel nedostanu… Děkuju pěkně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35845
7.7.23 15:27
@Veronika16072000 píše:
Ahojte Holky moje
Dneska sem 23×3 tt.. Poslední dva dny mám takový problém po vycurani i když se fakt dost vycuram tak pak mám total mokro.. Musím se prevleknout.. Nic mě nebolí nesvědi, nepálí…
Teď jdu až 28 na cukr.. Tak nevím mám ti nějak řešit? Malá je hodně dole u močaku priitze kope jenom tam a fest…
Prosím uklidnite mě 🙄 na pohotovost se teď bohužel nedostanu… Děkuju pěkně :srdce:

Inkontinence, v těhotenství celkem běžný. Nos vložky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
7.7.23 17:08
@Veronika16072000 píše:
Ahojte Holky moje
Prosím uklidnite mě 🙄 na pohotovost se teď bohužel nedostanu… Děkuju pěkně :srdce:

Já měla v tehu docela vodnatý výtok. Moč to nebyla, někdy to tak bývá. Jestli nejsou jiné problémy, neřešila bych ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.7.23 17:24

Maximálně bych si vzala vložku a tu treba pak nechala otestovat, zda to neni plodová doma. Pokud ne, tak bych prostě nosila jen vložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.23 17:40

@Janadzus já to mám hnedka pár minut po vycurani :D jinak nic… Výtok mám normálně a měla sem dost i před tehu…
Problémy jiné ne, jen bolest zad ale to už mě bolí delší dobu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
7.7.23 17:46

Jsem 31 týden a u mě úplně běžné, mám hodně vodový výtok, malý mi taky věčně tlačí na močák, až to i bolí a to bych pak mohla sedět od rána do večera na záchodě. A když mě kopne a trefí se do močáku, tak to si teda občas i učůrnu z toho :lol:. Nosím intimky a je to lepší, u mě mají vliv i ty vedra na to. Jinak čípek mám ok, předčasný porod mi nehrozí a plodové vody taky dost ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
7.7.23 23:20

Podle mě je to běžné 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.24 19:23

Stejný problém po porodu

Holky mám stejný problém, akorát jsem 5 týdnů po porodu. Nemáte s tím zkušenost? Srovná se to?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky