Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte Holky moje
Dneska sem 23×3 tt.. Poslední dva dny mám takový problém po vycurani i když se fakt dost vycuram tak pak mám total mokro.. Musím se prevleknout.. Nic mě nebolí nesvědi, nepálí…
Je to normální? Je to moje druhý tt ale tohle mě zaskočilo poprvé teda…
Na kontrole sem byla 28.6 a vše ok..
Teď jdu až 28 na cukr.. Tak nevím mám ti nějak řešit? Malá je hodně dole u močaku priitze kope jenom tam a fest…
Prosím uklidnite mě 🙄 na pohotovost se teď bohužel nedostanu… Děkuju pěkně ![]()
@Veronika16072000 píše:
Ahojte Holky moje
Dneska sem 23×3 tt.. Poslední dva dny mám takový problém po vycurani i když se fakt dost vycuram tak pak mám total mokro.. Musím se prevleknout.. Nic mě nebolí nesvědi, nepálí…
Teď jdu až 28 na cukr.. Tak nevím mám ti nějak řešit? Malá je hodně dole u močaku priitze kope jenom tam a fest…
Prosím uklidnite mě 🙄 na pohotovost se teď bohužel nedostanu… Děkuju pěkně
Inkontinence, v těhotenství celkem běžný. Nos vložky.
@Veronika16072000 píše:
Ahojte Holky moje
Prosím uklidnite mě 🙄 na pohotovost se teď bohužel nedostanu… Děkuju pěkně
Já měla v tehu docela vodnatý výtok. Moč to nebyla, někdy to tak bývá. Jestli nejsou jiné problémy, neřešila bych ![]()
Maximálně bych si vzala vložku a tu treba pak nechala otestovat, zda to neni plodová doma. Pokud ne, tak bych prostě nosila jen vložku.
@Janadzus já to mám hnedka pár minut po vycurani
jinak nic… Výtok mám normálně a měla sem dost i před tehu…
Problémy jiné ne, jen bolest zad ale to už mě bolí delší dobu ![]()
Jsem 31 týden a u mě úplně běžné, mám hodně vodový výtok, malý mi taky věčně tlačí na močák, až to i bolí a to bych pak mohla sedět od rána do večera na záchodě. A když mě kopne a trefí se do močáku, tak to si teda občas i učůrnu z toho
. Nosím intimky a je to lepší, u mě mají vliv i ty vedra na to. Jinak čípek mám ok, předčasný porod mi nehrozí a plodové vody taky dost
.
Holky mám stejný problém, akorát jsem 5 týdnů po porodu. Nemáte s tím zkušenost? Srovná se to?