Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, byla jsem na ultrazvuku a pan doktor mi řekl, že na ultrazvuku jde pohlaví hezky vidět, ale že on to neříká, že to musím poznat sama. Jelikož je to mé první těhotenství, tak tam pomalu nic nevidim a moc se v tom nevyznám. Mohu Vás poprosit o Váš názor a pohled na ultrazvuk? Předem moc děkuji. 🙂 😀 Je to ultrazvuk ve 21tt.
@Libeček píše:
Zdravím, byla jsem na ultrazvuku a pan doktor mi řekl, že na ultrazvuku jde pohlaví hezky vidět, ale že on to neříká, že to musím poznat sama. Jelikož je to mé první těhotenství, tak tam pomalu nic nevidim a moc se v tom nevyznám. Mohu Vás poprosit o Váš názor a pohled na ultrazvuk? Předem moc děkuji. 🙂 😀 Je to ultrazvuk ve 21tt.
Nechápu, proč bys to měla poznat sama?
Já osobně nevím, kde mám co hledat. Čekala jsem překvapení a dr se snažil nasměrovat, že je to hezky vidět. Já neviděla a hlavně vidět nic nechtěla, tak to naštěstí víc neřešil ![]()
Musíš to poznat sama? Co je to za blbost, lékař je on, ne ty.
No toto.
To je jako by daňový poradce řekl, ať si to spočítáš sama, podklady máš jasné.
Každopádně jsem zvědavá, jestli to tu někdo pozná. ![]()
Dobrý doktor ![]()
Tak zase na jednu stranu se možná chce ušetřit následných nasrá. ní rodičů, kdyby z toho bylo nakonec pohlaví opačné ![]()
Teda ať koukám, jak koukám, tak tam nic nevidím. Není to extra kvalitní fotka. Tak ještě zkus vydržet ![]()
Zdravím holky stále nevím pohlaví 18tt na pořádně mi řekla že to vypadá na kluka ale řekla že je tam u pupeční šňůra tak že si mám raději počkat na velký ultrazvuk ve 20tt a tam mi řekli holku a za 5min že asi kluk tak nevím čemu věřit za tyden du zase do poradny tak snad mi tam řekne přílozim fotečky holky jestli tam něco vidíte budu ráda děkuji předem
@barunkka píše:
Zdravím holky stále nevím pohlaví 18tt na pořádně mi řekla že to vypadá na kluka ale řekla že je tam u pupeční šňůra tak že si mám raději počkat na velký ultrazvuk ve 20tt a tam mi řekli holku a za 5min že asi kluk tak nevím čemu věřit za tyden du zase do poradny tak snad mi tam řekne přílozim fotečky holky jestli tam něco vidíte budu ráda děkuji předem
Vždy je to 50:50, jistota je až porod ![]()
@Dahlia0409 jo to je jasný jen sem to taky chtěla vědět jako některé ostatní ale nevadí může jen co vidíte ví
@barunkka píše:
@Dahlia0409 jo to je jasný jen sem to taky chtěla vědět jako některé ostatní ale nevadí může jen co vidíte ví
Není co vidět a já to stejně nepoznám ![]()