Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Můžeš zkusit počkat a udělat test ještě párkrát během příštích dnu a nebo v pátek na krev..to by měla být tutovka
Máš to nejspíše rozhozené po té pilulce.
Jinak doporučuji se lépe chránit, ten sex bez ochrany za ty nervy pak fakt nestojí.
Souhlasím s názory, že to může být rozhozené tou pilulkou po…
@Tynka606 píše:
Zdravím:))S přítelem jsme měli nehodu…užila jsem pilulku po, po které jsem MS dostala.
Když mi skončila MS připustila jsem na přerušovaný nechráněný sex…(a ne jednou) ikdyž mi to bylo proti srsti (ano jsem totálně hloupá).
Je začátek měsíce a já mám 2-3 dny zpoždění..dělala jsem si dva testy a negativní. Takže nevím jestli to je z toho stresu co teď z toho mám nebo i zpoždění po pilulce? Nedej bože něco jiného…
Jinak mám jen lehké špinění, citlivé bradavky a občasnou bolest v podbřišku…jako bych to měla dostat…
To bude nejspíš rozhozené po pilulce.
Ale nebylo by od věci si s partnerem ujasnit ochranu.
Nejspíš těhotná nejsi. Ale hloupá ano, jak píšeš. Dítě nechcete a hrajete ruskou ruletu, jak to asi může dopadnout. Nechápu ![]()
@Markéta188 moje slova no :/ za ten stres to nestojí…každopádně děkuji za odpověď 😊
Po té pilulce je to rozhozené, to je normalni. Za par dni to dostaneš.
Zdravím:))
S přítelem jsme měli nehodu…užila jsem pilulku po, po které jsem MS dostala.
Když mi skončila MS připustila jsem na přerušovaný nechráněný sex…(a ne jednou) ikdyž mi to bylo proti srsti (ano jsem totálně hloupá).
Je začátek měsíce a já mám 2-3 dny zpoždění..dělala jsem si dva testy a negativní. Takže nevím jestli to je z toho stresu co teď z toho mám nebo i zpoždění po pilulce? Nedej bože něco jiného…
Jinak mám jen lehké špinění, citlivé bradavky a občasnou bolest v podbřišku…jako bych to měla dostat…