Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem měla 4+5 u obou dětí přes 2000 a vždy bylo jedno dítě
.
@Laskonka 92 píše:
Ahoj holky, zase jsem tua tentokrát se na Vás obracím, protože jsem totálně nejistá
31.5 jsem měla poslední MS 14.6 ovulaci a proběhl sex, pro kterém jsem určitě otěhotněla27.6 už mi vyšel slaboulinkatý duch na testu 30.6 jsem šla na krev a hodnoty byly 285,Dr mi řekla, že jsou hodně nízké 🥺 4.7 jsem šla ráno opět na krev a hodnota 1500,Dr mi sdělila, že to hodně rychle stouplo
a že to mohou být dvojčata. Jsem z toho už úplný blázen 🥺
A tak bych ráda, zda tu je mezi Vámi nějaká, která to měla podobně a uklidní mě, že se Vám narodilo jen jedno
![]()
To je takovej problém, když by to byli dvojčata?
To se tak brzy nepozná, až ti udělá utz. Neděs se zbytečně předem, není důvod. A prostě běž až později, budeš mít jistotu a ne žádný spekulace hned s mokrým testem ![]()
@pikola na ultrazvuku byl zatím jen gestacni váček, na další UZ jdu až za 9 dní. Jen jsem dost ve stresu 🥺 a tak jsem chtěla trošku uklidnit
@kavenka já si také myslím, ale asi to Dr. možná zmátlo
že se tak rychle zvedlo. Během 4 dní, já tomu vůbec nerozumím, jen mě to vyřešilo. Dvojčátka si opravdu nedovedeme představit a upřímně bych si je ani nenechala ![]()
@Laskonka 92 píše:
@kavenka já si také myslím, ale asi to Dr. možná zmátlože se tak rychle zvedlo. Během 4 dní, já tomu vůbec nerozumím, jen mě to vyřešilo. Dvojčátka si opravdu nedovedeme představit a upřímně bych si je ani nenechala
Jakože bys šla na potrat?
@Laskonka 92 píše:
@korn123 ano,dvojčátka bych si nenechala.
Nestahuj kalhoty, nevíš nic zatím. Jestli si dítě přeješ, tak prostě výdrž. To se takhle nepozná
@Laskonka 92 píše:
@korn123 ano,dvojčátka bych si nenechala.
Tak ty jsi po dvou potratech, šílíš a běží k dr s čerstvě počůraným testem, ale pokud by se jednalo o dvojčata, tak půjdeš na potrat?
![]()
Já měla přes 2000 a byl tam jeden. A jako moc nechápu, proč bysis dvojčata nenechala. Bych řekla, že nejsi zralá ani na jedno.
To je síla, to vůbec není normální, co píšeš 🤨 ani se mi tomu nechce verit.
K HCG: Z počátku roste takhle rychle normálně. Než jsem měla potvrzene těhotenství utz, chodila jsem na krev, protože jsem měla strach po dvou potratech, a navíc jsem musela od zjištění těhotenství ředit krev. Rostlo ob den na 2,5nasobek, tedy ještě rychleji než Tobě. Dvojčata nemám.
(Jako že život Tvého dítěte/dětí závisí na tom, kolik jich v děloze je… To mu radši NIKDY v jeho životě neříkej. Mám v posledních dnech volno, projíždím diskuze a tohle je nejbizarnejsi, co jsem za celý poslední týden četla, promiň.)
@mamina2017 už mám skoro 8 letou dceru a proto bych určitě dvojčátka nechtěla. Nemyslím si, že je absolutně něco špatného na tom, necítít se na dvě děti najednou
Ahoj holky, zase jsem tu
a tentokrát se na Vás obracím, protože jsem totálně nejistá 
27.6 už mi vyšel slaboulinkatý duch na testu 30.6 jsem šla na krev a hodnoty byly 285,Dr mi řekla, že jsou hodně nízké 🥺 4.7 jsem šla ráno opět na krev a hodnota 1500,Dr mi sdělila, že to hodně rychle stouplo
a že to mohou být dvojčata. Jsem z toho už úplný blázen 🥺
A tak bych ráda, zda tu je mezi Vámi nějaká, která to měla podobně a uklidní mě, že se Vám narodilo jen jedno

31.5 jsem měla poslední MS 14.6 ovulaci a proběhl sex, pro kterém jsem určitě otěhotněla