HCG u dvojčat? 4+6

Laskonka 92
5.7.23 07:46

Hcg u dvojčat? 4+6

Ahoj holky, zase jsem tu :( a tentokrát se na Vás obracím, protože jsem totálně nejistá :(
31.5 jsem měla poslední MS 14.6 ovulaci a proběhl sex, pro kterém jsem určitě otěhotněla :) 27.6 už mi vyšel slaboulinkatý duch na testu 30.6 jsem šla na krev a hodnoty byly 285,Dr mi řekla, že jsou hodně nízké 🥺 4.7 jsem šla ráno opět na krev a hodnota 1500,Dr mi sdělila, že to hodně rychle stouplo :zed: a že to mohou být dvojčata. Jsem z toho už úplný blázen 🥺 :? A tak bych ráda, zda tu je mezi Vámi nějaká, která to měla podobně a uklidní mě, že se Vám narodilo jen jedno :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
173
5.7.23 09:08

@Laskonka 92 já u dvojčat v tomto stádiu měla HCG 2400 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
5.7.23 09:12

Já jsem měla 4+5 u obou dětí přes 2000 a vždy bylo jedno dítě :-).

• Citovat
  • Upravit
4385
5.7.23 09:37
@Laskonka 92 píše:
Ahoj holky, zase jsem tu :( a tentokrát se na Vás obracím, protože jsem totálně nejistá :(
31.5 jsem měla poslední MS 14.6 ovulaci a proběhl sex, pro kterém jsem určitě otěhotněla :) 27.6 už mi vyšel slaboulinkatý duch na testu 30.6 jsem šla na krev a hodnoty byly 285,Dr mi řekla, že jsou hodně nízké 🥺 4.7 jsem šla ráno opět na krev a hodnota 1500,Dr mi sdělila, že to hodně rychle stouplo :zed: a že to mohou být dvojčata. Jsem z toho už úplný blázen 🥺 :? A tak bych ráda, zda tu je mezi Vámi nějaká, která to měla podobně a uklidní mě, že se Vám narodilo jen jedno :srdce: :srdce:

To je takovej problém, když by to byli dvojčata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
5.7.23 09:48

Mně ta hodnota nepřijde vysoká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
5.7.23 09:49

To se tak brzy nepozná, až ti udělá utz. Neděs se zbytečně předem, není důvod. A prostě běž až později, budeš mít jistotu a ne žádný spekulace hned s mokrým testem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Laskonka 92
5.7.23 09:51

@korn123 ano,dvojčátka bych si nenechala.

• Citovat
  • Upravit
Laskonka 92
5.7.23 09:53

@pikola na ultrazvuku byl zatím jen gestacni váček, na další UZ jdu až za 9 dní. Jen jsem dost ve stresu 🥺 a tak jsem chtěla trošku uklidnit

• Citovat
  • Upravit
Laskonka 92
5.7.23 09:55

@kavenka já si také myslím, ale asi to Dr. možná zmátlo :,( že se tak rychle zvedlo. Během 4 dní, já tomu vůbec nerozumím, jen mě to vyřešilo. Dvojčátka si opravdu nedovedeme představit a upřímně bych si je ani nenechala :,(

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
5.7.23 10:06
@Laskonka 92 píše:
@kavenka já si také myslím, ale asi to Dr. možná zmátlo :,( že se tak rychle zvedlo. Během 4 dní, já tomu vůbec nerozumím, jen mě to vyřešilo. Dvojčátka si opravdu nedovedeme představit a upřímně bych si je ani nenechala :,(

Jakože bys šla na potrat?

• Citovat
  • Upravit
35792
5.7.23 10:09
@Laskonka 92 píše:

Nestahuj kalhoty, nevíš nic zatím. Jestli si dítě přeješ, tak prostě výdrž. To se takhle nepozná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
5.7.23 10:09
@Laskonka 92 píše:

Tak ty jsi po dvou potratech, šílíš a běží k dr s čerstvě počůraným testem, ale pokud by se jednalo o dvojčata, tak půjdeš na potrat? 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
5.7.23 10:12

Já měla přes 2000 a byl tam jeden. A jako moc nechápu, proč bysis dvojčata nenechala. Bych řekla, že nejsi zralá ani na jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
5.7.23 10:24

To je síla, to vůbec není normální, co píšeš 🤨 ani se mi tomu nechce verit.

K HCG: Z počátku roste takhle rychle normálně. Než jsem měla potvrzene těhotenství utz, chodila jsem na krev, protože jsem měla strach po dvou potratech, a navíc jsem musela od zjištění těhotenství ředit krev. Rostlo ob den na 2,5nasobek, tedy ještě rychleji než Tobě. Dvojčata nemám.

(Jako že život Tvého dítěte/dětí závisí na tom, kolik jich v děloze je… To mu radši NIKDY v jeho životě neříkej. Mám v posledních dnech volno, projíždím diskuze a tohle je nejbizarnejsi, co jsem za celý poslední týden četla, promiň.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Laskonka 92
5.7.23 10:31

@mamina2017 už mám skoro 8 letou dceru a proto bych určitě dvojčátka nechtěla. Nemyslím si, že je absolutně něco špatného na tom, necítít se na dvě děti najednou

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky