Termín porodu březen 2024

Anonymní
3.7.23 23:20

TP březen 2024

Vítám Vás holky ve skupině TP BŘEZEN 2024 😊
Tak kolik nás bude rodit? 😂

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.7.23 08:45

Ahoj, teď jsem našla tuto založenou skupinu :D snad se brzy ozvou další :)

Těhotenství jsem zjistila minulý týden, dle kalkulačky vychází termín na 7.3.2024

Budu ráda pokud by vznikla (az nas bude více) uzavřená skupina.

Mit možnost se svěřit a treba jen pokecat…

Zatím nechávám anonym

• Citovat
  • Upravit
44
4.7.23 13:51

Ahoj všem :)

Tak já se ráda přidám do skupinky. Dnes mám 6+0, takže TP cca ten začátek března ;)

Mám za sebou už i první utz, zatím dutinka s náznakem, další kontrola 11.7.

Kdy jdete na první utz vy a už máte nějaké dítko?  :P

Jinak gratuluji :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
4.7.23 15:06

Ahoj holky,

ráda se do skupiny přidám a doufám, že tady až do toho března vydržím 🙏. Já jsem po KET, bohužel přirozenou cestou se stále nevedlo, byť jsme oba s manželem zdraví. Včera nám potvrdili těhotenství z krve, 2062 hcg, dnes bych měla být 5+1. První utz až 24.7., to se do té doby zblázním. My děti ještě nemáme, kéž by bylo tohle první :)

Jinak taky všem gratuluji a hlavně to nezakřinout :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.23 21:59

Mám radost, že nás tu už pár je 🥹
Já jsem nyní 5+2, TP vychází na 3.3.2024 😊 10.7. jdeme na UZ, pokud bude všechno v pořádku, dostaneme TP 😊
Dítko zatím žádné nemám, tohle bude první fazolka ♥️

• Citovat
  • Upravit
24
7.7.23 14:26

No a holky jak to zatím prožíváte? :) Máte nevolnosti? Nebo jine typické příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.23 14:47
@Ginulka píše:
No a holky jak to zatím prožíváte? :) Máte nevolnosti? Nebo jine typické příznaky?

Ja se posledních par dnů cítím unavenejsi. Chodím večer dříve spát. A taky jim pravidelně, mela jsem pocit ze uz zlehka začínají nevolnosti. Ale nejspíš to ještě není ono. Brala jsem antibiotika (schválená gynekologem) a nejspíš to vše bude souviset s těmi léky. Jinak klasika - pnutí prsou a mírná bolest podbřišku jako pred menstruací.

Jak se cítíš ty? Nějaké změny? Nevolnosti?

• Citovat
  • Upravit
24
7.7.23 16:40

Mám to podobně, občas mírná bolest v podbřišku, cítím prsa a jsem taky utahana, hlavně po obědě, to bych usnula hned :lol:. A občas ráno mam tak nejak žaludek na vodě, není mi vyloženě špatně, ale divně. Tak když to takhle půjde dál, bude to fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
7.7.23 20:10

Ahoj holky, mohu se k vám přidat :) Dnes jsem něco mezi 9-14DPO, bohužel nevím přesně protože OT mi vyšli pozitivní 2×, poprvé 23.6. a po druhé 28.6., před i po těchto datech byly OT úplně bílé :D A dnes jsem na testu našla tyto //. Já teda nemám ani žádné příznaky, jen mě teď 3 dny bolela hlava, ale jinak nic :) V únoru jsem prošla v 8TT zamlklým těhotenstvím s dvojčátky a vůbec jsem nečekala, že by se nám zadařilo celkem tak rychle :) Všem vám přeji aby bylo těhotenství bez problémů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.7.23 20:56

Tak to je moc hezké, gratuluji k 2 čárkám :) Třeba ani žádné nevolnosti nepřijdou. Docela fajn těhotenske testy jsou ty digitální, sice dražší, ale ukážou ti i týdny od početí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.23 15:17

@Ginulka mě je teda naprosto dobře, ani bych normálně neřekla, že jsem těhotná 😂 Ale mamka i babička to tak taky měly, takže zaplať pánbůh za to 😂
Jediný co, že jsem unavená, takže spím už v 8 večer 😂

• Citovat
  • Upravit
141
9.7.23 10:04

Ahoj všem, ráda se přidám jestli můžu Podle odpočtů bych měla být dnes 4tt :) Já to zjistila včera, bude to naše druhé mimi :dance: na gynekologii jdu začátkem srpna a pevně doufám že bude vše v pořádku

Příspěvek upraven 10.07.23 v 13:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
9.7.23 12:39

Ahojky, tak se také přidávám!! podle PM bych měla být 4+5tt, TP vychází podle kalkulačky na 13.3.24😄 tak snad se zardaří a všem nám to výjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.7.23 13:16

Tak už se nás tady sešlo celkem dost :), to je fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
9.7.23 16:28

Ty jo všem moc moc gratuluji ke // :srdce: Už se nám to tady pěkně rozrůstá :D