Extrémní únava - 7tt

Anonymní
3.7.23 12:14

Extrémní únava 7tt

Ahoj holky,
Prosím poraďte něco na únavu a nevolnost.
Mám 2letého syna a jsem teď podruhé těhotná…a pár dní zpět to začalo…jsem extrémně unavená skoro celý den a není mi dobře (je mi na zvracení, ale naštěstí ještě nezvracím).
Manžel je teď s námi doma, ale za pár dní jde do práce a já nevím, co si se synem počnu (je hodně aktivní a chce se dost nosit).
Děkuji za rady :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1210
3.7.23 12:16

Ze svý zkušenosti vím, že nepomůže nic a prostě jen počkat na druhý trimestr, kdy se to výrazně zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
3.7.23 13:17

Vydržet?? Máš štěstí, že máš teď muže doma. Já neměla ani to. Navíc nebylo hlídání. Takže únava, zvracení jak Alík s dvouletém za zadkem. Bylo to hnusné období, které u mě trvalo až do 5m těhotenství.

Jinak mi doktorka doporučila Gastrotuss, měl by ti udělat takovou pomyslnou záklopku v žaludku a nemělo by ti být tak zle. Akorát, že se žvýká a ně natahovalo už z toho žvýkání.
A únava po pár dnech zmizela. Chodila jsem. přes den spát se synem.
Držím palce, výdrž, to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
3.7.23 14:05

Já jsem ráda, že jsem nemusela nikoho hlídat :lol: V práci jsem div neusla a když jsem přišla domu tak jsem spala do večera, pak sprcha, jídlo a znova jsem šla spát :lol: Bohužel na to nic nepomůže, musíš vydržet, ono to brzy přejde :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
3.7.23 14:23
@Black Flower píše:
Já jsem ráda, že jsem nemusela nikoho hlídat :lol: V práci jsem div neusla a když jsem přišla domu tak jsem spala do večera, pak sprcha, jídlo a znova jsem šla spát :lol: Bohužel na to nic nepomůže, musíš vydržet, ono to brzy přejde :andel:

Měla jsem to úplně stejně. Kdybych čekala druhé, tak si neumím představit, jak fungovat s prvním dítětem. Na druhou stranu v tom cca 13. týdnu to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
3.7.23 14:47

Moc neporadím… Měla jsem to stejně… Malá ani ne dvouletá chtěla pořád lítat a už mi před den téměř nespala… No, musela jsem to přežít, alespoň, že manžel občas pomůže, mě odjel na půl roku a vrátil se, až když jsem byla v sedmém měsíci… Každopádně mě docela pomáhala lízátka z lékárny, po obědě jsem malé říkala, že je poledni klid a odpoledne jsem se zmatorila a šla s ní ven, bylo to narocne, ale čerstvy vzduch pomáhal a jak jsem se starala o malou, tak jsem zapominala na sebe a večer jsem chodila spát s malou :lol:… Po třetím měsíci už bylo lépe, jo a bylo to přes léto, zvládnout se dá vše… Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
3.7.23 16:14
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Prosím poraďte něco na únavu a nevolnost.
Mám 2letého syna a jsem teď podruhé těhotná…a pár dní zpět to začalo…jsem extrémně unavená skoro celý den a není mi dobře (je mi na zvracení, ale naštěstí ještě nezvracím).
Manžel je teď s námi doma, ale za pár dní jde do práce a já nevím, co si se synem počnu (je hodně aktivní a chce se dost nosit).
Děkuji za rady :srdce:

Radu žádnou nemám, poslouchala jsem tělo, když potřebovala spát, tak jsem spala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.23 17:37

@majuska852 no je to mazec, ale budu to muset nějak zvládnout. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
14
3.7.23 19:10

Mela jsem to uplne stejne. Neverila jsem, ze to nekdy prejde, a svete div se, v druhym trimestru uplne v pohode. Ale neda se s tim delat nic, leda odpocivat kdykoliv to jde a na narocny situace mit dobre nacasovany kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí