Růst bříška 2.těhu

Anonymní
2.7.23 19:47

Růst bříška 2.těhu

Ahoj,
Jsem podruhé těhotná a nyní v 8tt a už mi trošku vyrostlo bříško. U syna bylo bříško vidět až na konci 5.měsíce.
Opravdu je to u druhého těhu rychlejší a bříško je větší?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35876
2.7.23 19:51
@Anonymní píše:
Ahoj,
Jsem podruhé těhotná a nyní v 8tt a už mi trošku vyrostlo bříško. U syna bylo bříško vidět až na konci 5.měsíce.
Opravdu je to u druhého těhu rychlejší a bříško je větší?

Jsi jen nafouklá. To splaskne a pak teprve začne růst to těhotenský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
2.7.23 19:55

Mně přišlo, že mám břicho vidět hned po pozitivním testu :mrgreen: u obou těhotenství mi rostlo cca od 13tt, hlavně mě dost všechno tlacilo na břiše. Ale lidé to poznali cca na konci 4 měsíce, začátek pátého. Ale já mám teda vždycky břicho fakt velký. Možná u toho druhého těhotenství mi rychleji vyrostla prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
2.7.23 19:56

Není možné mít těhotenské břicho v 8 týdnu, embryo je extrémně malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
2.7.23 20:18

Jo, od 10tt jsem musela nosit těhotenské džíny, do normálních jsem se nevešla. A nesplasklo (že by to bylo jen nafouklé), plynule rostlo až do konce.

U prvního teprve kolem 20tt začalo být trochu něco vidět

Příspěvek upraven 02.07.23 v 20:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
2.7.23 20:18

Mno, rozhodně to na mne bylo vidět dříve než s prvním, ale řekla bych, že jsem byla spíše nafouklá. Ráno pohoda, do večera se vyvalil pupek. Kdo si chtěl všimnout, tak si všimnout musel mnohem dříve než s prvním, kdy to bylo vidět snad až od 20 tt, jestli ne později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
2.7.23 20:32

Čekám první dítě v listopadu a bříško jsem měla vidět až někdy v 5. měsíci. Moje kamarádka čeká druhé v podstatě půl měsíce po nás a má menší bříško než já :lol: Přitom by to mělo být obráceně vzhledem k tomu, že druhé těhu jde vidět v podstatě dost brzy.
Každopádně v 8 týdnu to vidět ještě určitě nejde, to jsi spíš nafouklá pokud jsi se dobře najedla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5997
2.7.23 21:52

Jako jooo, já se nafoukla, nebo zavodnila, nebo nevím co asi v 9tt, kdy už si toho fakt lidé všímali. Klasické těhotenské břicho to nebylo, ale už mi nikdo nežral, že jsem se jen právě najedla. Břicho teda nesplasklo, šlo hned do těhotenského a ve 14tt na prvním screeningu se paní v čekárně divily, že jdu teprve na první a ne na druhý…

Foto z 15tt, jinak jsem byla dost hubená, takže moc dlouho to opravdu skrývat nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11834
2.7.23 22:41

Cca na konci 1 trim. už to bylo trochu vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.23 21:04

Ahoj já jsem podruhé taky těhotná. První těhotenství jednovaječná dvojčata. Vidět to na mě bylo ve 2 měsíci. Na konci těhotenství 33kg nahoře. Teď mám taky pocit, že to je na mě už vidět, ale spíš to je nafouklé břicho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
5.7.23 21:32

U mě břicho vypučalo skoro hned 8o. Měla jsem dojem, že vyrostlo snad s počůraným testem 8o. Ne, že bych víc přibírala, prostě se vyvalilo břicho. Pořád rostlo dál a v porovnání s prvním těhu bylo hezkých pár měsíců dopředu. Já to skrývala, ale lidi mi říkali, že to viděli už v 10-11 t, i když jsem se oblíkala tak, ať nic není vidět. Myslela jsem, jestli to nebylo tím, že mám děti brzy po sobě a tělo si to pamatovalo :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.23 21:34
@Anonymní píše:
Ahoj,
Opravdu je to u druhého těhu rychlejší a bříško je větší?

Ahoj, jsem podruhé těhotná. 7+2tt a břicho už mi roste taky. A nejsou to prdy.😂 Těhotenství zatím nepotvrzeno lékařem, snad bude vše ok.🙏🏻

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.23 22:11

Zdravím, jsem v 9tt a zda se mi, že už to břicho mám, nepřijde mi, že bych byla nafoukla. 😀 u prvního tehotenstvi jsem to vůbec takhle brzo nepozorovala, to jsem měla břicho až kolem 15-16 tt. 😁

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.23 12:17

@Capelucia Tak to mame dost podobně. Váha stejná, ale břicho se proste vyvalilo a ne, není to špek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.23 12:30

U prvního miminka jsem zhubla 7kg, vrátilo se 9kg…takže plus 2kg jsem šla k porodu, břicho mi začalo růst až v 6měsíci…teď jsem podruhé těhotná a teprve po 20.tydnj bylo poznat, že jsem asi těhotná, teď jsem 25 plus a stále jsem mínus 4kg 😊 😊 😊 první miminko mělo 3,8kg…takže ne, nemusí se přibrat 15 a více kilo, být jak velryba a pak se vymlouvat s obezitou na děti…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky