Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, tak já se taky přidávám! Podle PM bych měla být 4+1tt a termín porodu vychází na 16.3. Jsem tím teda drobet zaskočená, protože po dvou letech snažení jsme to vzdali a den před odjezdem na dovolenou tohle 😅 tak to tu teď rozdychavám ![]()
Ahojky holky
já dnes první ultrazvuk a jsem 5+2, ve zprávě mám napsáno GS 11mm, YS+, pochopila jsem z toho, že gestační váček je 11 mm a žloutkový je přítomný taky, zatím bez srdeční akce a kontrolu mám zase příští pondělí, dnes mi ještě brali krev a odpoledne budou výsledky. V dubnu jsem prodělala biochemko, obrečela jsem to a teď se zase zadařilo, tak věřím, že to teď už bude v pořádku
, podle poslední MS mi porod vychází na 9.3.2024 ![]()
@Ginulka tak to už budeš 100% vidět srdíčko
Já jsem byla dnes na krvi a uz, jsem 5+2 tak jsem zvědavá jakou budu mít hodnotu já, odpolko budou výsledky ![]()
@Lenca93 no super, určitě to teď bude vše v pořádku
Kdy jdeš na ultrazvuk?
@laiila510 Jee to já půjdu až za dva týdny nejdříve
V předchozích těhotenstvích jsem šla vždy moc brzo a nikdy nebylo nic vidět a doktorka strašila mimoděložním. Tak teď chci jít nejdříve až v 6+ ať je to jednoznačné ![]()
@Lenca93 my chodíme do centra tak proto takto brzo mě pozvali
, šel vidět gestační a žloutkový váček a příští týden snad bude i srdíčko
Chtěli hlavně vědět zda je to v děloze ![]()
@laiila510 Tak to je jasné, to je něco jiného, ale je super, že šlo tak hezky už něco vidět
U mě vždy snad nejdříve 6+0
Pokaždé mě strašili mimoděložním a nakonec se prcek vyloupl hezky tam kde měl
Takže tentokrát chci jít už na jistotu ![]()
@laiila510
Taky chodíme do centra a právě tam berou na utz až nějak ten 8 tt, aby bylo vidět už srdíčko. Dnes jsem byla na krvi jako samoplátce, chtěla jsem vědět, jestli hcg roste, a roste
, hcg přes 11 tis. Dneska jsem 6+0 ![]()
Ahoj holkyyy! Taky se přidávám. TP 12.3. zatím podle poslední menstruace. 🤞 dnes jsem 4+6, volala jsem doktorovi, na kontrolu jdu 1.8. 😊
Loni jsem 7.7. přišla o miminko v 9TT a letos 7.7. takto😊 ❤️
@Ginulka my o jedno mimi už přišli, tak asi proto to hlídají, také jsem byla dnes na krvi a výsledek nikde, to se nikdy nestalo, nevím kde je problém
Já dnes 5+2 tak jsem taky byla zvědavá jak vysoké je HCG 🙏🏻, zítra tam zavolám. 11 tis. je super na 6+0 viď?
@laiila510
My jsme právě taky už o jedno přišli, takže jsem se chtěla jen ujistit, že roste. Jojo myslím že 11tis. je v pohodě
.
Zítra tam zavolej, uvidíš, nic se neděje, mají toho asi hodně. To jen jak je člověk nedockavy, tak je to k zblazneni ![]()
Ahoj, to je skvělé že je nás uz tolik ![]()
Holky nechcete některá založit soukromou skupinu? Ja nevím jak na to ale určitě tady bude někdo šikovnější ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, to je skvělé že je nás uz tolik
Holky nechcete některá založit soukromou skupinu? Ja nevím jak na to ale určitě tady bude někdo šikovnější
Já ji ráda založím pokud to nebude vadit též bych radši soukromí
Tak kdo by chtěl soukromí třeba kvůli fotkám může se přidat https://www.emimino.cz/…rezen-2024-/
@Ginulka tak mám výsledky, 5+2 hodnota 27 370, to jsou rozdíly někdy, v té tabulce je fakt velké rozpětí těch jednotek ![]()