Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@laiila510 Tak to máme stejně
Jako s těmi nevolnostmi, taky žádné nemám. Já budu mít fotku snad zítra
Ale já jsem teda dle poslední ms dneska 6+6tt, ale dle ovulace 6+2tt
Tak uvidíme co zítra vykoukne na utz ![]()
@Lenca93 píše:
@laiila510 Tak to máme stejněJako s těmi nevolnostmi, taky žádné nemám. Já budu mít fotku snad zítra
Ale já jsem teda dle poslední ms dneska 6+6tt, ale dle ovulace 6+2tt
Tak uvidíme co zítra vykoukne na utz
Tak pak pošly fotečku, já mám ze včera 7+2 takto, ale prý je miminko o trochu menší ![]()
@laiila510 Jee super
Tak to já budu mít taky menší, ale neřeším, doktorka ví že ovu byla později tak v pohodě
Já teda doufám v
tak snad tam bude ![]()
@Lenca93 píše:
@laiila510 Jee super![]()
Tak to já budu mít taky menší, ale neřeším, doktorka ví že ovu byla později tak v pohodě
Já teda doufám v
tak snad tam bude
Určitě už bude
držím palce a pak písni i s fotečkou ![]()
@Lenca93 tak ja hlasim, ze se MS stale nedostavila a misto toho se dostavily CELODENNI nevolnosti. Doktroka po telefonu rikala, ze ta slabnouci carka na testu je uplne normalni, ze nekdy toho hormonu je tolik, ze uz to nepobira. A jelikoz nemam zadne zdravotni problemy tak me objednala az na 4.8. ![]()
@Salwbca píše:
@Lenca93 tak ja hlasim, ze se MS stale nedostavila a misto toho se dostavily CELODENNI nevolnosti. Doktroka po telefonu rikala, ze ta slabnouci carka na testu je uplne normalni, ze nekdy toho hormonu je tolik, ze uz to nepobira. A jelikoz nemam zadne zdravotni problemy tak me objednala az na 4.8.
Ahoj, a dnes jsi jaký týden?
@Salwbca Ty jo to bude ještě drama s tebou
Ale teda věřím, že to dobře dopadne
No já zase doufám, že se prcek dobře vyvýjí
Nejsem zvyklá že nezvracím a nic mi není ![]()
Dnes appka ukazuje presne 7.tyden
uz nejak zacinam verit, ze uvidime srdicko ![]()
@Salwbca Počkej a ty jsi od té doby ještě nezkoušela test jestli aspoň sílí
Ká bych to asi nevydržela ![]()
@Lenca93 píše:
@Salwbca Počkej a ty jsi od té doby ještě nezkoušela test jestli aspoň sílíKá bych to asi nevydržela
Já bych to taky nevydržela ![]()
Jojo, zkusila jsem dalsi test, ale vypadalo to stale slabe, takze jsem se nechtela stresovat. Je mi fakt spatne. Nakupuju stylem: nechce se mi z toho
, tak to beru
Bolesti opravdu minimalni a zadne krvaceni… Jeste abych dodala, tak nejsem v CR, takze tady ty testy jsou obcas neduveryhodny. Uz mi zbyva jen lehce pres tyden do navstavy doktorky, takze uvidim potom ![]()
@Salwbca Joo tak to jo, ono přece jen pokud jsi v zahraničí tak tam těžko říct jak vůbec ty jejich testy ukazují
Můžou to být nějaké šunty a ukazovat slabé čárky pořád
Pro zasmání já měla na mamatestu už dálnici jako blázen a koupila jsem ze srandy nějaký neznámý test v Actionu a tam byl jen duch jako blázen
Tak budu moc držet palce na příští týden ![]()
@Lenca93 Tak u nás to bohužel opět nevyšlo. Od minulé středy do pondělí se HCG zvedlo jen o 100j, včera jsem byla v nemocnici (dr. má 14 dní dovolenou, tak mi vypsala žádanku) a už začalo naštěstí klesat. Zítra opět kontrola v nemocnici a pokud se to nerozjede samo, tak si mě tam nejspíš už nechají na revizi. Mimoděložní je naštěstí dle dr. nepravděpodobné, ale zcela vyloučit ho prozatím taky nemůže
. Jak se dám do pořádku, půjdu ke své doktorce a vydupu si další vyšetření, minimálně genetiku a imunologii. Protože problém s početím úplně nemáme, ikdyž to taky není hned, ale jde to. Jen se nikdy nedostanu dál jak do 8./9. týdne…
Už se v tom plácáme skoro dva roky a oba jsme z toho už unavení…
Držím vám všem palce, ať to u vás dopadne vše dobře. ![]()
A jinak ještě k těm testům… Testovala jsem víc jak týden, stejnými testy (in:time z DM). Až mě to jeden den tak štvalo, že ta čárka vypadá po každé jinak, že jsem ze stejné moči udělala oba dva ze stejné krabičky. Na jednom krásná čárka, na druhém prakticky jen duch… Tak se na ty testy moc neupínejte. Fakt to nemá smysl. ![]()
@Lekycia Ježíši to mě strašně moc mrzí
Určitě bych zkusila najít si nějaké reprodukční centrum a podstoupit ty testy u nich. Přece jen dva roky je už opravdu dlouhá doba a pokud dokážeš otěhotnět spontánně, ale dál se plod nevyvýjí, tak to bude potřeba. Ona to ve výsledku může být úplná banalita proč se to děje, ale tak jako tak to chce asi nějakou podpůrnou léčbu. Budu vám moc moc držet palce abyste se co nejdříve dočkali
![]()