Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@laiila510 Ahojky, tak ty nevolnosti super, mně dnes bylo líp než včera, ale už zase ne, tak bůh se mnou následující měsíce
jsem teprve 5+1 a už mi je nevolno
A mě bolí jen bradavky, neumím si to s těmi silikony vůbec představit, zní to dost nepříjemně..taky jdu příští týden ve středu, jaký den ty?
@kuky758 no prsa jsou úplně plná a na dotek to není úplně příjemné, takže byť se může zdát, že chlap jásá tak já dopředu hlásím nešahej na ně
, kontrolu mám v úterý 8.8.,chodím po 14 dnech, jsem starší ročník (37 let)
, mám novou podprdu z Astratexu, kterou budu muset odložit a koupit asi už velikost H
![]()
@laiila510 Jojo, taky ho od nich držím dál
no a co teprv kojení, to jsem vypadala, jak kdybych měla silikony
já jdu ve středu, taky po 14 dnech, pak se uvidí, jestli mě daji už po měsíci. Je mi teda 25, ale můj doktor ze začátku objednává častěji, asi aby měl jistotu, že je vše ok
Noo, tak tahle bude muset počkat dlouho ve skříni
![]()
@kuky758 píše:
@laiila510 Jojo, taky ho od nich držím dálno a co teprv kojení, to jsem vypadala, jak kdybych měla silikony
já jdu ve středu, taky po 14 dnech, pak se uvidí, jestli mě daji už po měsíci. Je mi teda 25, ale můj doktor ze začátku objednává častěji, asi aby měl jistotu, že je vše ok
Noo, tak tahle bude muset počkat dlouho ve skříni
![]()
25? jééé to bych brala
, to já mám doma už 15,5 letého puboše a těším se zase na to malé nemluvící miminko ![]()
Ahoj holky, mám po kontrole, jsem nakonec o den napřed, 8+0 16,5mm, screening mám za měsíc 29.8. ![]()
@laiila510 tak to jsme na tom úplně stejně, já taky dnes 8+2 a augmentaci mám 3 roky a je to přesně jak píšeš ![]()
@katka-365 ahooj, to je krásný, už se taky těším na svojí fotku dělohy ![]()
Ahoj holky já jsem asi 7+5( na první vyšetření jdu teprve ve čtvrtek, jelikož dr měla dovču). Ale co mě zajímá, máte už někdo bříško? Čekám už druhé a normálně mi přijde, že se mi vyvalilo břicho hrozně brzy. Váhově mám furt stejně, ale džíny mě tlačí jak blázen. Těžko se to maskuje. Máte to také nějaká takto?
@Evinka27 já mám první, váha je +- 300g stejná a už mám spodní břicho vidět, byla jsem po velkém vahovem úbytku před rokem a půl na liposukci spodního břicha co mi nechtěl ani cvičením dolu a no a už je tam zase, tentokrat ale z hezciho důvodu ☺️
@Evinka27 ja jsem spíš nafoukla, břicho jako takové ne..občas dole mám cítit malou boulicku, a pak se zas ztratí
taky čekám druhé..nosím tedy dost volné věci, nebo leginy s vysokým pásem a triko/mikinu..horší, že jsem byla jak plocha dráha a ted si připadám jak Dolly Buster ![]()
@Evinka27 ahoj, já zatím cítím spíš, že jsem nafouklá, ale jsem 5+1, 7+5 už možná něco malinko bude..u prvního jsem začala cítit bříško někdy na konci 4. měsíce a poznat to na mě bylo někdy na konci 5., dlouho se mi dařilo to kamuflovat ![]()
@Evinka27 Tak ono to břicho je možné, ale je to z hormonů a nafouknutí, určitě ještě ne kvůli miminka takhle brzo
To ten prcek má něco kolem 1cm a děloha není ještě tak zvětšená aby dělala břicho
Ale já jsem dneska 7+1tt a taky mám nafouklé břicho fakt dost ![]()
@Lenca93 prej ma kolem 8 TT velikost grapefruitu, tak si myslím ze něco maličkého to udělat muže, každopádně nafuknuti souhlasím, ale to se mi objevuje těsně pod prsama, hnus
![]()
Ahoj holky, vítám tady vás, jsem teprve 7+5, a na vyšetření jdu teprve v pátek. Občas mám nevolnosti, ale dá se to přežít.
Tak uvidíme, jak to dopadne. Snad dobře. ![]()