Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pajusa910 tak tohle by mě taky zajímalo…trpím na to od začátku a některé dny je to fakt šílené
masti mi na to ale nezabírají, a to ani macmiror, který jsem měla doma…chtělo by to nejspíš zaváděcí globule, ale taky si počkám na zkušenosti ostatních…v utery jdu na gyndu, tak si o něco řeknu doktorovi…já na to kdysi trpěla hodně a je potřeba omezit, nebo nejlépe úplně vynechat cukr, ale to je v tom těhotenství pro mě problém ![]()
@Pajusa910 ahoj, kup si gynimun, mají prášky a myslím i zaváděcí tablety, jsou to probiotika přímo na mikrobiom spodku + canesten na mazání, ale nevím, jestli se muže v těhotenství, zkus se poradit v lékárně
@Gnome mně už je taky docela blbě, zatím mi pomůže se napít a najíst, v první si pamatuju, že jsem šla blit i po vodě
tak snad to zůstane jen takto, to zvládnu
a s tím jídlem to mám stejně, včera jsem si dala pho, vonělo úplně andělsky a když jsem pak četla muži doprci domu, malém jsem se v autě poblila ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím všechny zatím anonymně
Ráda bych se přidala do uzavřené skupiny, ale prosím, šlo by ji přejmenovat na nějaký normálním název?třeba termín porodu nebo těhotenství? Já vím že je to blbost, ale to slovo je strašný
Ja teda nevím, co je na názvu nenormální
kor když je uzavřena, tak na tom snad nestojí svět
a ty jsi anonym
@katka-365 mě slovo tehulky taky přijde strašně slizký, každopádně název skupiny je mi fakt úplně jedno 😂 😂 😂 takže bych neřešila ![]()
@Markychanny nevím, nepozastavila jsem se nad tím, ale jelikož je uzavřena, tak je to fuk a ty přezdívky tady někdy taky nejsou úplně klasik
a ať se tedy odkryje i anonym
![]()
@Verca1604 ahoj, mně je 25, první dcerku jsem porodila v 23 ![]()
Kolik je tobě? ![]()
@kuky758 píše:
@Verca1604 ahoj, mně je 25, první dcerku jsem porodila v 23
Kolik je tobě?
Ahoj, mně je 21😊 a na mimi se moc těším ![]()
@Verca1604 Jee to já už ukecáváa tehdy ještě přítele, od 20 mám takovou touhu, po 2 letech se zlomil
chápu, taky se moc těšíme, a jak dlouho jsi těhotná? A jak to snasis? Já dnes 5+6 a už jsem zvracela
🙈