Termín porodu březen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4561
6.8.23 19:11

@Pajusa910 no zrovna jsem říkala manželovi, že bylo snad lepší zvracet, než tohle, celodenní pocit, zd potřebuješ a přitom to nejde :roll: :zed: a cokoliv si k jídlu představím, nemám chuť.. poslední 2tydny jsem frcela na zitnem chlebu a cottage, no dnes nepředstavitelny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.8.23 19:14

@katka-365 my měli včera den bez dítěte a ze si dáme někde veceri a kino a skončilo to tak, ze jsem si šla koupit suchý rohlík a dala si až popcorn v kině 😂 to ještě mužů dobroty, ale jako teplý jídlo to mi proste nejde 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.8.23 19:22

@katka-365 tak tohle mám i já! Chodím taky málo…a včera jsem venku začala mít v břiše takové křeče, že mě manžel hned chtěl odvézt na pohotovost, měl strach o mimi…ale naštěstí jít na wc pomohlo :D ale než jsme se dostali domů… 8o 8o jinak chuť k jídlu taky úplně nemám, moc toho teď nesním, takže i když nezvracím, tak jsem už kilo zhubla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
6.8.23 19:24

@Pajusa910 přesně, něco potrebuju sníst abych se nepozvracela, ale ze všeho mi navaluje :D dnes mi manžel koupil Colu a ta celkem pomáhá, nic zdravého, ale když preziju… :D Jak se donutím a najim tak je to pak lepší, ale fakt se musím nutit, na nic nemám chuť :poblion:

@katka-365 Já si myslím dala někdy i ibalgin, měla jsem covid a když nešel zrovna paralen…a malá naštěstí taky v pořádku, jinak tyhle léky vůbec neberu, bylinky jsou asi víc v pohodě, to samy cola viz výše, ale když je nouze :D a přesně si říkám to samy, že je lepší se jít vyzvracet, než to držet na sílu a furt to zajídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.8.23 19:29

@kuky758 tak super když pomáhá Cola, ja jen doufám ze to zase brzy přejde 😂 člověk by si mohl ted dopřát co by chtěl, bez vycitek ze přibere a ono to stejne nejde 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
6.8.23 19:36

Taky mám s tím záchodem problem, jsme furt nafoukla a chtěl bych, ale jdu tak obden, někde jsem četla, že to způsobují vitaminy pro těhotné, že prý zpomalují trávení lehce aby se ty vitaminy lepe stihli vstřebat. Nevím co je na tom pravdy ale … 😆 každopádně já bych si krom věci z masa dala vše, ale přesně, pak si představím jak to jím a chce se mi zvracet.
Dneska si přítel pekl kuře, myslela jsem ze vrhnu, sezrala jsem studeny, suchý brambory a byla spokojena. A teď jsem začala ujizdet na rajcetech ze zahradky a k tomu majonéza a pepř třeba na toustu 😩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
6.8.23 19:37

@Pajusa910 to naštve, ale co člověk nadělá, že jo :lol:

@Magdalenka13 :lol: :lol: :lol: jako chápu, někdy jsou křeče a křeče, ale dobře, že wc pomohl :lol: :palec: ja se vážila až tento týden, mám stejně, ale prsa něco určitě „nabrala“ a jsem nafoukla, takže se asi zatím držím, ale tak končím teprve 9tt :lol: ono to přijde..u syna jsem nejdřív zhubla 2kg :poblion: ale pak se to i přesto, že jsem toho moc nesnedla, nascitalo

@kuky758 ibalgin jsem určitě neměla, ale Paralen u syna asi 2× jo, jenže jakmile je to už rozjeté, nepomůže ani svecena voda :zed: Cola mi pomáhala taky, do doby, než jsem ji :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
6.8.23 19:49

@Markychanny ja studenou zeleninu taky, ale na majonézu bych asi díky vajíčku byla opatrná, ale jen můj názor :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
6.8.23 19:53

@katka-365 zrovna majonézu řešit fakt nehodlám. Maso respetkuji, sushi si dávám jen vege, hermelin si tepelně zpracuji, alkoholu se ani nedotknu. Ale já to mám tak, že nic se nemá přehánět ☺️ 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
6.8.23 20:24

@Markychanny však v pohodě, píšu, že je to jen můj názor ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
6.8.23 21:28

@Pajusa910 já bych ty výčitky stejně měla, jsem v tomhle na sebe docela tvrdá :lol: ono nejvíc kila půjdou nahoru poslední dva měsíce :mrgreen: v prvním jsem vy :poblion: 6 kg, teď teda doufám, ze se to opakovat nebude :D

@katka-365 to je dobře, je to svinstvo, no a na tu migrénu fakt nezabere prakticky nic :D snad cola nepoletí :lol: nechce se mi hledat furt nové zachránce na nevolnost :D

@Markychanny já jsem taky ujeta na rajčata, ze by to něco značilo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
6.8.23 22:16

@kuky758 ja taky stale rejcata: cerstvy, v salatu, rajcatova polivka, peceny na pizze… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
6.8.23 22:20

@kuky758 Jo určitě, hlavně to, ze toho máme plnej skleník 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
7.8.23 08:36

Koho čekají kontroly tento týden? :think: :potlesk: