Termín porodu březen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
110
6.8.23 10:28

@kuky758 díky bohu mi je jen ráno dost blbě, ale nezvracím. Spíš jsem doost unavená a jsem v 8+6tt ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
6.8.23 11:13

@Verca1604 tak to máš fajn, já doufám, že to nějak preckam, zatím je to ale furt lepší než v prvním těhotenství :) Tak to už mas za chvilku konec prvního trinestru :) na to se těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
6.8.23 14:01

Holky, jsem teď 8+5tt tento týden zatím nevolnosti nejhorší. Teď jsem měla k tomu 4 dny migrénu. Zatím fakt hnus, už aby tohle období bylo za mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
6.8.23 14:40

@Nuniol Mám to podobně, ještě týden zpátky jsem jásala jak je super, že mi není ani špatně a teď posledních 5 dní je to hnus, zvedá se mi žaludek jen co vstanu z postele ráno a trvá to celý den :zed: Doufám, že to brzo přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
6.8.23 14:44

@Nuniol @Lenca93 holky to mě děsíte, já jsem 5+6 a dnes je to první den docela blbý :lol: snad vám to brzy ustoupí už 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
6.8.23 15:43

@kuky758 No já si právě říkala, jak je super, že mi není špatně, v každém těhotenství mi bylo fakt od začátku. No a přišel 8tt a je to tady :D Ale třeba ti vůbec špatně nějak nebude :) Znám holky kterým nebylo vůbec nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
6.8.23 15:58

@Lenca93 ale aspoň to přišlo až teď, to je pozitivní :D no mně prave poslední dva dny je už dost, dnes jsem dvakrat zvracela :D ale dělám si naděje, že to bude lepší než v prvním, teď beru hořčík, tak snad to trochu pomůže :palec: a jak ti jinak je? Já krom těch nevolností občas cítím podbrisek a zada a jsem víc oteklá, jinak vůbec nic :D

Co vy ostatní holky? Nějaké příznaky, co vás třeba překvapily? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
6.8.23 16:21

@kuky758 mě nepříjemné to, že jdu méně frekventované na záchod, to u syna byl první priznak, že jsem chodila pravidelně každé ráno (mám s tím od 15ti problém, sla.jsem tak 2× za týden max) no a po porodu taky hezky každé rabi a ted ord, jdu tak 1× za 3dny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
6.8.23 17:32
@kuky758 píše:
@Lenca93 ale aspoň to přišlo až teď, to je pozitivní :D no mně prave poslední dva dny je už dost, dnes jsem dvakrat zvracela :D ale dělám si naděje, že to bude lepší než v prvním, teď beru hořčík, tak snad to trochu pomůže :palec: a jak ti jinak je? Já krom těch nevolností občas cítím podbrisek a zada a jsem víc oteklá, jinak vůbec nic :DCo vy ostatní holky? Nějaké příznaky, co vás třeba překvapily? :mrgreen:

Ten podbřišek jsem měla hodně ze začátku s doktor mi předepsal magnosolv a dost mi to pomohlo. Jinak já se cítím hrozně nafouklá a poslední dny silena migrena. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
6.8.23 17:55

@Verca1604 @katka-365 to trávení je na nic no, nafouklá jsem taky, ale jak mi je blbě tak nemám problém s vyprazdnovanim :lol:

Já beru hořčík doplněk a do vany si dávám epsomskou sůl, v té je taky hořčík :) migréna mě hodně trápila v prvním těhu a teď mě taky častěji bolí hlava, ale zatím nic hrozného :)

@katka-365 no a mít takové problémy už od 15 je asi nepříjemné viď? Nebo te to nijak neomezovalo a proste jsi jen chodila méně často?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
6.8.23 18:06

@kuky758 v prvním těhotenství jsem měla šílený migrény, xkrat do týdne, ted mě bolela jestli 2×? Ťuk ťuk ťuk

No, ze začátku jsem to řešila, ale nic moc nepomahalo, psyllium mě pak dost nafukovalo, a co si budem, nic chutnyho a vyzkoušela jsem i různé očisty atd..pak už jsem to přestala řešit :roll: těhotenství to srovnalo samo, tak doufám, že to je chvilkovy a zas to bude dobrý :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
6.8.23 18:28

@katka-365 jooo přesně, v prvním těhotenství jsem měla i migrénu, s kterou jsem šla spát a ráno se s ni probudila :zed: jinak vzdycky se mi povedlo se z toho vyspat :D

To chápu, když nic nemělo efekt, snad se ti to zase srovná, třeba to bude dobrý po tom prvním trimestru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
6.8.23 18:41

@katka-365 S tím záchodě to mám stejně :zed: Už jsem musela koupit i glycerinové čípky protože se to nedalo :zed: Trávení prostě teď úplně na prd a střeva nechtějí nějak dobře fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.8.23 19:07
@kuky758 píše:
@Lenca93 ale aspoň to přišlo až teď, to je pozitivní :D no mně prave poslední dva dny je už dost, dnes jsem dvakrat zvracela :D ale dělám si naděje, že to bude lepší než v prvním, teď beru hořčík, tak snad to trochu pomůže :palec: a jak ti jinak je? Já krom těch nevolností občas cítím podbrisek a zada a jsem víc oteklá, jinak vůbec nic :DCo vy ostatní holky? Nějaké příznaky, co vás třeba překvapily? :mrgreen:

Me teda proti prvnímu tehotenstvi překvapila bolest žaludku a pocit, ze mas hlad, ale cokoliv si představis, ze si das, tak si reknes blee 😂 to mám dneska druhy den 🤦‍♀️a teda nic moc pocit, ale asi lepší než zvracení to snad nebudu 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
6.8.23 19:09

@kuky758 no já jsem se mazala neustále kapkami z justu v prvním tehu, nedávno jsem tu četla, že se to prý nema, no syn je v pořádku :roll: ale jsem s nimi ted tedy opatrná, předtím jsem s nimi sla i k porodu :nevim:

@Lenca93 jako určitě se ted i méně hybu, ale i tak, u syna jsem prvních 4-5m prolezela, jako vážně celé dny :poblion: a stejně ta strrva fungovala výborně a ted opak no, jak se říká, druhé těhotenství a dítě je opak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí