Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucie01995 píše:
@Hanykla33 @Gnome prosím přijmout žádost, pokud ti něco přišlo. :') Bůh ví, kde se nastala chyba.
Děkujuuuu! ![]()
Tak ono se promazavalo taky ty, co vůbec neprispivaji za tech 8m a jen čtou ![]()
@katka-365 píše:
Tak ono se promazavalo taky ty, co vůbec neprispivaji za tech 8m a jen čtou
Tak těžko jsem mohla přispívat, když jsem se přidala na emim před týdnem.
ale jestli je podmínka skupiny být aktivní celé těhotenství, tak asi blbý no.
to už nedoženu, haha. ![]()
@Hanykla33 byla to podmínka hlavně pro ty, co tam od začátku byly a nic nepsaly, jen koukaly ![]()
@Hanykla33 Ahoj, ono nejde ani tak o to být aktivní od začátku těhotenství, ale teď v závěru je na přijímání nových členů už dost pozdě - některé holky už rodí, přidávají fotky svých miminek atd. Ve skupině už si nějakou dobu píšeme a ne každému by bylo příjemné, kdyby přišel teď po porodu/těsně před porodem do skupiny někdo úplně nový a mohl si prohlížet vše, co jsme spolu za ty měsíce sdíleli.
@Gnome Ok. Rozhodnutí respektuji, ale nechápu. Protože jsem snad taky budoucí maminka, ráda bych se naladila na notu s holkama co prožívají aktuálně to samé co já. Uklidnila se dobrým koncem a zázitky z porodnic ostatních. Ale co už. Alespoň děkuji za zprávu a všem holkám přeji, ať to jde co nejlépe, rychle a ať jsou uzlíčky zdravé. ![]()
@Hanykla33 @Gnome prosím přijmout žádost, pokud ti něco přišlo. :') Bůh ví, kde se nastala chyba.