Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Omeprazol beru také… ale chystám se vysazovat tak pristi tyden..
@katka-365 tak to se mám na co opravdu těšit. ![]()
Myslela jsem si, že se mi po porodu uleví, tak nic. ![]()
@Lucie01995 no, nechci dávat plane naděje.. ale co se děje po porodu, to je teprve mazec
ja se mohla prevlikat 5× denne..ale třeba to tak mít nebudeš ![]()
@katka-365 toho se taky bojím no, si tady stěžuju na těhotenství a po porodu si myslím že to bude horší a horší a budu ještě vzpomínat na zlatý těhu
![]()
Mimochodem, dneska mi asi spadlo maličko níž bříško (vím že to neznamená že budu rodit zejtra), ale je to super jestli to tak fakt je, aspoň by se mi líp už dýchalo😄
@Simona322 může ti klesnout klidně měsíc dopředu, buďme rady, že termín porodu, pokud není plánovaný, nevíme kdy bude ![]()
@katka-365 jo to já vím, spíš mi jde o to dýchání lepší už, je to občas fakt bída🤣
no to je pravda, to bych byla ještě víc ve stresu, když o tom člověk neví, tak je to v pohodě
Tak ja mam nastrihany perlan, snad to na nějakých 5mesicu dá, je to 1600ks
vlhčené ubrousky mám, ale to jen na cestování, perlan když budeme doma
@katka-365
Také se na to musím vrhnout
ale vůbec se mi do toho nechce
Z jaké velikosti to stříháš? Já kupovala 30×40cm, tak uvidím, na kolik to budu stříhat, jestli na 4 nebo na 6 a nebo oboje. Na něco menší a na něco větší ![]()
@VeryPink když jsem měla 30×40, tak jsem strihala na 4, tohle jsem ale velky od tatky, snad 100×85 ![]()
Holky a perlan jen s vodou? Nebo budete dovody pridavat nejaky olejicek?
Ja koupila uz nastrihany… strihat se mi nechtelo ![]()
@Kathuschka ja jen s vodou, ale třeba segra pridavala pár kapek merunkoveho oleje a chvalila si to ![]()
@Kathuschka
Asi budu dávat kapku olejicka
zkusím a uvidím ![]()
Spíš přěmýšlím, jestli to zkusit prát
ale jen ty, které nebudou od hovnisek ![]()
Ja premyslela nas mesickovym olejem… prat je nebudu…
Ale premyslim, ze je budu pouzivat i misto zinky na koupani.
Dneska jdu na kontrolu tak jsem zvedava jak to bude vypadat…