Termín porodu březen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
4.8.23 12:30

Já bych dneska měla byt 8+5 a v pondělí první kontrola :srdce: takže v 9+1 jsem hrozne zvědavá zda to bude sedět :) i když je to vlastně jedno hlavně ať bije :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.8.23 17:03

Ahoj holky! Ja jsem ta se slabnouci carkou na testu a konecne mam za sebou prvni prohlidku. Podle vypoctu jsem mela byt 8+2 rekli mi ze to vypada dobre (8+0) a :srdce: jsme videli. Prvni, co doktorka videla na UTZ byla cysta :( Pry je to ale uplne v poradku a at na to vubec nemyslim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
4.8.23 19:11

Ahoj holky, jsem v 8+5 tt a poslední dva dny mi přijde, že mám k večeru tvrdší brisku a celkově vic vždy k večeru nafouklé. Co to muže být/ znamenat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.8.23 19:18

Holky mate nejak sve „chutovky“ co se tyka jidla? Ja bych nejradsi jedla jen chleba s avokadem, rajcatovou polivku a spagety se syrem a kecupem :D naopak nezvladam maso (hlavne kureci) nebo cokoladu. Z miminka bude vegetarian :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.8.23 19:20

@Verca1604 mne se zda, ze bricho je vecer nafoukle i bez tehotenstvi. Ja bych se neznepokojovala, ale treba poradi nekdo zkusenejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
4.8.23 19:46

@Salwbca kureci/krůtí ani pomyšlení..měla jsem to i u syna, vše bez masa..ale neboj, ted maso miluje v 2,5r :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
4.8.23 20:21

@Salwbca No já olivy a balkánský sýr, to bych mohla od rána až do večera :lol: Ale je to prostě slané jako blázen tak se musím krotit :zed: A maso normálně jím, ale teď slyším, cítím nebo vidím jakékoliv maso a zvedá se mi žaludek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.8.23 20:38

@Lenca93 To zni dost dobre, asi taky zkusim! Ja mam i problem, ze si neco s chuti dam a druhy den to nemuzu ani videt :D chudak muj muz vubec nechape, ale nosi, co mi na ocich vidi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
4.8.23 20:57

@Salwbca
Mám to podobně, to co jsem měla jeden den, druhý už nechci ani vidět :). A nejvíc si teď pochutnam na ovoci. Ale jako jim tak nějak vše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
4.8.23 22:31

@Salwbca Joo je to mňamka :D Já k tomu občas hodím ještě rajčata a to je úplně kombo :D A ještě jsem začala strašně ujíždět na ovocných džusech :D Jsem zvědavá co přijde třeba za měsíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
4.8.23 22:31

@Salwbca já teď musím jist rohlíky s lucinou, rajčaty a solí :D Tím se teď budu živit asi následující 2 měsíce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
5.8.23 06:35

@Verca1604 Vlivem hormonů se mění trávení. Většinou těhotným nechutná maso a podobné obtížně travitelné potraviny. Tělo potřebuje více živin, hlavně cukru, proto se dost ujíždí na ovoci a džusech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.23 10:09

Zdravím všechny zatím anonymně :mavam:
Ráda bych se přidala do uzavřené skupiny, ale prosím, šlo by ji přejmenovat na nějaký normálním název? :lol: třeba termín porodu nebo těhotenství? Já vím že je to blbost, ale to slovo je strašný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
357
5.8.23 10:26

Holky já bych pořád žrala brambory :lol: Nevolnosti mi začaly 5+2 a v kombinaci s mým vlčím hladem (potřebuju jíst každé 2-3 hodiny, jinak umírám :D ) je to docela oříšek… Když začnu jíst, hned se mi to vrací :D Naštěstí jsem to vždycky nějak udržela, jen to musím dost rozdejchávat. Mám často problém i když jídlo cítím, nebo teď jak čtu vaše komentáře s jídlem, tak se mi při té představě jídla navaluje :lol: :lol: Brambory jsou můj nový kamarád, to je zatím jediný, kde se mi to neděje :pankac:
A taky se mi stává, že si třeba něco uvařím k obědu, v pohodě to sním, ale večer se mi jen při vzpomínce na to jídlo chce zvracet a jdu si radši pro své brambory :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
5.8.23 10:43

Potřebuji poradit prosím holky, od včera večer mě začal trápit výtok a k tomu i svědění 🤦‍♀️ jelikož zítra odjizdime na týden pryč, tak se nedostanu ke svému gynekologovi, poradily byste mi něco na to volne prodejne v lékárně? 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí