Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já bych dneska měla byt 8+5 a v pondělí první kontrola
takže v 9+1 jsem hrozne zvědavá zda to bude sedět
i když je to vlastně jedno hlavně ať bije ![]()
Ahoj holky! Ja jsem ta se slabnouci carkou na testu a konecne mam za sebou prvni prohlidku. Podle vypoctu jsem mela byt 8+2 rekli mi ze to vypada dobre (8+0) a
jsme videli. Prvni, co doktorka videla na UTZ byla cysta
Pry je to ale uplne v poradku a at na to vubec nemyslim ![]()
Ahoj holky, jsem v 8+5 tt a poslední dva dny mi přijde, že mám k večeru tvrdší brisku a celkově vic vždy k večeru nafouklé. Co to muže být/ znamenat?
Holky mate nejak sve „chutovky“ co se tyka jidla? Ja bych nejradsi jedla jen chleba s avokadem, rajcatovou polivku a spagety se syrem a kecupem
naopak nezvladam maso (hlavne kureci) nebo cokoladu. Z miminka bude vegetarian ![]()
@Verca1604 mne se zda, ze bricho je vecer nafoukle i bez tehotenstvi. Ja bych se neznepokojovala, ale treba poradi nekdo zkusenejsi.
@Salwbca kureci/krůtí ani pomyšlení..měla jsem to i u syna, vše bez masa..ale neboj, ted maso miluje v 2,5r ![]()
@Salwbca No já olivy a balkánský sýr, to bych mohla od rána až do večera
Ale je to prostě slané jako blázen tak se musím krotit
A maso normálně jím, ale teď slyším, cítím nebo vidím jakékoliv maso a zvedá se mi žaludek ![]()
@Lenca93 To zni dost dobre, asi taky zkusim! Ja mam i problem, ze si neco s chuti dam a druhy den to nemuzu ani videt
chudak muj muz vubec nechape, ale nosi, co mi na ocich vidi ![]()
@Salwbca
Mám to podobně, to co jsem měla jeden den, druhý už nechci ani vidět
. A nejvíc si teď pochutnam na ovoci. Ale jako jim tak nějak vše ![]()
@Salwbca Joo je to mňamka
Já k tomu občas hodím ještě rajčata a to je úplně kombo
A ještě jsem začala strašně ujíždět na ovocných džusech
Jsem zvědavá co přijde třeba za měsíc ![]()
@Salwbca já teď musím jist rohlíky s lucinou, rajčaty a solí
Tím se teď budu živit asi následující 2 měsíce ![]()
@Verca1604 Vlivem hormonů se mění trávení. Většinou těhotným nechutná maso a podobné obtížně travitelné potraviny. Tělo potřebuje více živin, hlavně cukru, proto se dost ujíždí na ovoci a džusech.
Zdravím všechny zatím anonymně ![]()
Ráda bych se přidala do uzavřené skupiny, ale prosím, šlo by ji přejmenovat na nějaký normálním název?
třeba termín porodu nebo těhotenství? Já vím že je to blbost, ale to slovo je strašný ![]()
Holky já bych pořád žrala brambory
Nevolnosti mi začaly 5+2 a v kombinaci s mým vlčím hladem (potřebuju jíst každé 2-3 hodiny, jinak umírám
) je to docela oříšek… Když začnu jíst, hned se mi to vrací
Naštěstí jsem to vždycky nějak udržela, jen to musím dost rozdejchávat. Mám často problém i když jídlo cítím, nebo teď jak čtu vaše komentáře s jídlem, tak se mi při té představě jídla navaluje
Brambory jsou můj nový kamarád, to je zatím jediný, kde se mi to neděje ![]()
A taky se mi stává, že si třeba něco uvařím k obědu, v pohodě to sním, ale večer se mi jen při vzpomínce na to jídlo chce zvracet a jdu si radši pro své brambory ![]()
Potřebuji poradit prosím holky, od včera večer mě začal trápit výtok a k tomu i svědění 🤦♀️ jelikož zítra odjizdime na týden pryč, tak se nedostanu ke svému gynekologovi, poradily byste mi něco na to volne prodejne v lékárně? 🙏