Termín porodu březen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
31.7.23 18:55

@Ginulka dam tady vedet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
31.7.23 19:47

@Koliviera zavolej ráno k dr, třeba předepíše Utrogestan :hug: tvé obavy chápu, vše bude v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
31.7.23 19:59

@katka-365 jej, no to je dost trápení…ale taky věřím tomu, že teď to už bude dobrý ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
31.7.23 20:01

@Koliviera ahoj, já na úplném začátku taky zašpinila a pak už nic, kdyz zavolas dr, určitě tím nic nezkazis, aspoň budeš třeba klidnější, stres ti teď muže jen uškodit…drzim palce 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.8.23 07:51

Ahoj holky chci se k vám přidat. Tento týden jsem zjistila že jsem těhotná. K lékaři jdu až za 14 dní. Termín podle kalkulačky vychází na 1.4 a měla bych být 5+1. Nevolnosti žádné nemám, jen lehce pnutí a bolest prsou, tlak tam dole, a lehké křeče jako při MS. Pořád se jen pozoruji a jsem celkem nervózní že mi není špatné. Strašně dlouho jsme se snažili. A těch 14 dní bude nekonečných… Doufám že bude vše v pořádku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
1.8.23 07:57

@Konieczna vítej :mavam: na příznaky je ještě brzo a nebo budeš ten stastlivec, co je nebude mít :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
1.8.23 08:05

@Konieczna ahooj to jsme úplně stejně a máme stejný termín! 😁
Já mám příznaky podobné, jen mě občas bolí dost v krizi, včera mi bylo i trochu blbě, ale dnes zatím dobrý. V prvním těhotenství mi přišly nevolnosti asi 5+6 a trvaly do konce 4. měsíce, bylo to peklo, takže není o co stát, fakt 😀
Na kontrolu jdu příští středu, tak dam pak vědět, jak to vypada :)
A držím palce, určitě je vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.8.23 08:29

@kuky758 no uvidíme. Snažím se být vklidu, ale trošku mě to děsí že nic nepocituji. Ale zase na druhou stranu jsem ráda, že můžu chodit do práce. To čekání je nekonečné. Tak držím palečky a ve středu napiš. Jsem zvědavá já musím vydržet déle. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
1.8.23 08:44

@Konieczna já bych měla byt dneska 8+2 a za celou dobu jsem ani jednou nezvracela, měla jsem kolem 7 týdne žaludek na vodě a moc jsem nejedla. Ale třeba teď mám pouze občas tak jednou za den slabou chvilku a zachvilku zase v pohode. Takže ne každá musí blejt jak Alík cele dny 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.8.23 09:07

@Markychanny já jsem za to ráda samozřejmě to ještě může přijít 😀 😀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
1.8.23 10:02

@Konieczna přesně, chápu tvoje obavy, v prvním jsem se taky bála, zda je vše ok, pak přišlo to blití 😂 tak užívej, dokud je ti dobře, protože se to během par dnů může otočit o 180 😂 určitě dam, už by mělo být vidět srdíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
1.8.23 10:31

Holky, tak ja jsem jela nakonec dneska na kontrolu a u me spatne.. mimi neroste, ani neni videt srdecni akce..cekame na samovolny potrat, snad se spusti vsechno prirozene… kdyz ne musim na kyret…

drzim Vam vsem palce a preju si at jsem tady posledni s takovyma spatnyma zpravama a preji Vam at mate jen krasna bezproblemova tehotenstvi a at se narodi jen zdrave a krasne deticky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.8.23 10:36

@Koliviera
To mě moc mrzí :,(, doufám, že bude vše v pořádku a nebudeš muset na revizi. Držím palce do budoucna a věřím, že brzo se štěstí na vás usměje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
1.8.23 10:44

Ahojky holky, tak já dnes 8+2, stále žádné nevolnosti což mě fakt znervózňuje, ale teda prsa to je síla, jsem 5 let po augmentaci (silikony a úprava) a teda cítím se jak po operaci, vše se zase nafouklo, že ani spát na břiše už nemůžu :lol:, kontrolu mám až příští týden, je to nekonečné :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
1.8.23 11:17

@Koliviera ahoj, to mě moc mrzí, moc ti preju, ať to vše proběhne bez komplikací a další pokud už je úspěšný ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí