Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonym: já ho beru dneska 3. den. Mě doktorka řekla ať si vyberu, jak ho budu užívat, ale že zavádění by mělo být o malinko účinnější a vedlejší účinky nemám. Nicméně mi to není úplně příjemné a už naštěstí nešpiním, takže večer zkusím normálně perorálně a uvidím jak na to budu reagovat…
@Lekycia píše:
Anonym: já ho beru dneska 3. den. Mě doktorka řekla ať si vyberu, jak ho budu užívat, ale že zavádění by mělo být o malinko účinnější a vedlejší účinky nemám. Nicméně mi to není úplně příjemné a už naštěstí nešpiním, takže večer zkusím normálně perorálně a uvidím jak na to budu reagovat…
Dejte pak vědět jak se cítíte ![]()
Anonym: dám vědět ráno. Taky jsem četla že to je celkem mazec. Tak uvidím, budu si ho brát až tak za 2 hodinky, ať si případně můžu jít hned lehnout. ![]()
Anonym: tak za mě večer v pohodě, asi hodinu po tom, co jsem si ho vzala jsem ale začala usínat u televize, takže jsem šla spát a spala jsem do rána jak zabitá. Já ho beru jen večer, ráno si úplně nedokážu představit si ho vzít a jít do práce. Ale psala mi jedna holčina, že ji ta únava po pár dnech užívání přešla a už to bylo v pohodě…
![]()
@Lekycia píše:
Anonym: tak za mě večer v pohodě, asi hodinu po tom, co jsem si ho vzala jsem ale začala usínat u televize, takže jsem šla spát a spala jsem do rána jak zabitá. Já ho beru jen večer, ráno si úplně nedokážu představit si ho vzít a jít do práce. Ale psala mi jedna holčina, že ji ta únava po pár dnech užívání přešla a už to bylo v pohodě…![]()
Super, moc děkuji
@Nikadu ahoj já mám 35,těhotná jsem po 16 letech mám už dvě holky dvojčata. V lednu jsem prošla revizí Mimi se přestalo vyvíjet 7 týden. ted bych měla podle poslední ms být 7 týden k Mudr jdu až 9.8. jsme teď na dovolené a před jsem se nedostala měla dovču. Tak si užívám dovolenou a doufám že vše bude ok.
@jamca Ahoj, já jsem o rok starší a mám doma skoro 9-ti letého. Jak se cítíš? Já když srovnám první těhotenství, tak se cítím víc unavená, ale jinak to jde. Podle poslední kontroly bych měla být 8+5tt.
Užívej dovču ![]()
@Nikadu taky jsem unavenější klidně bych prospala celý den
někdy mám po ránu nevolnosti než se najím ale třeba tak co třetí den není to nějak pravidelné. Tak snad to tak zůstane. U holek jsem trpěla od začátku a až někde do 5 měsíce. Zatim se měj ![]()
@jamca Já to mám úplně stejně jako ty, žaludek na vodě ráno, ale jen občas a spala bych snad celý den
U obou holek v předchozích těhotenstvích jsem zvracela už od začátku, tak teď je to příjemná změna, že se mi to zatím vyhýbá ![]()
@Lenca93 snad to bude vše ok trochu mě znervózňuje že je to tak jak je.Uz se těším na návštěvu Mudr.
@jamca Já jdu zítra, tak dám pak klidně vědět jak to dopadlo
Ale já se nestresuju protože vím, že každé těhotenství je prostě jiné ![]()
Pro mě teda začalo bejt peklo chodit nakupovat potraviny… včera jsem po práci jela do Kauflandu a kromě ovoce a jogurtu jsem nebyla schopna se na nic podívat natož nakupovat, tak musel přítel a na kase jsem malém vrhla když jsem zacítila “vuni” šunky a uzenin co jsem dávala do tašky… no proste paráda 😂 naštěstí zatím nezvracím ale to nechutenství je teda peklo…
@jamca Určitě dám vědět
Já sama už byla občas na nervy protože jsem si říkala, že není možné aby mi nic nebylo, ale hlavně i kdyby tak to stejně nezměním a stresovat se tím vůbec nepomůže
Budu doufat, že zítra uvidím
a vše bude v pořádku a pak dám vědět ![]()
Holky tak já dnes dle MS 7+3 a žádné nevolnosti nemám, já bych je snad i ráda měla abych věděla, že je vše ok
, jinak jsem těhotná po skoro 16 letech a tenkrát to ze mě lítalo od začátku až do 16. týdne a teď vůbec nic, jediný co se hlásí jsou prsa
, už máte holky fotečky?