Termín porodu březen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
21.7.23 17:10

Anonym: já ho beru dneska 3. den. Mě doktorka řekla ať si vyberu, jak ho budu užívat, ale že zavádění by mělo být o malinko účinnější a vedlejší účinky nemám. Nicméně mi to není úplně příjemné a už naštěstí nešpiním, takže večer zkusím normálně perorálně a uvidím jak na to budu reagovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.23 17:11
@Lekycia píše:
Anonym: já ho beru dneska 3. den. Mě doktorka řekla ať si vyberu, jak ho budu užívat, ale že zavádění by mělo být o malinko účinnější a vedlejší účinky nemám. Nicméně mi to není úplně příjemné a už naštěstí nešpiním, takže večer zkusím normálně perorálně a uvidím jak na to budu reagovat…

Dejte pak vědět jak se cítíte :)

• Citovat
  • Upravit
113
21.7.23 18:10

Anonym: dám vědět ráno. Taky jsem četla že to je celkem mazec. Tak uvidím, budu si ho brát až tak za 2 hodinky, ať si případně můžu jít hned lehnout. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.7.23 08:07

Anonym: tak za mě večer v pohodě, asi hodinu po tom, co jsem si ho vzala jsem ale začala usínat u televize, takže jsem šla spát a spala jsem do rána jak zabitá. Já ho beru jen večer, ráno si úplně nedokážu představit si ho vzít a jít do práce. Ale psala mi jedna holčina, že ji ta únava po pár dnech užívání přešla a už to bylo v pohodě… :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.23 18:04
@Lekycia píše:
Anonym: tak za mě večer v pohodě, asi hodinu po tom, co jsem si ho vzala jsem ale začala usínat u televize, takže jsem šla spát a spala jsem do rána jak zabitá. Já ho beru jen večer, ráno si úplně nedokážu představit si ho vzít a jít do práce. Ale psala mi jedna holčina, že ji ta únava po pár dnech užívání přešla a už to bylo v pohodě… :nevim: :)

Super, moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
38
25.7.23 16:47

@Nikadu ahoj já mám 35,těhotná jsem po 16 letech mám už dvě holky dvojčata. V lednu jsem prošla revizí Mimi se přestalo vyvíjet 7 týden. ted bych měla podle poslední ms být 7 týden k Mudr jdu až 9.8. jsme teď na dovolené a před jsem se nedostala měla dovču. Tak si užívám dovolenou a doufám že vše bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
25.7.23 22:38

@jamca Ahoj, já jsem o rok starší a mám doma skoro 9-ti letého. Jak se cítíš? Já když srovnám první těhotenství, tak se cítím víc unavená, ale jinak to jde. Podle poslední kontroly bych měla být 8+5tt.
Užívej dovču :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.7.23 07:54

@Nikadu taky jsem unavenější klidně bych prospala celý den :lol: někdy mám po ránu nevolnosti než se najím ale třeba tak co třetí den není to nějak pravidelné. Tak snad to tak zůstane. U holek jsem trpěla od začátku a až někde do 5 měsíce. Zatim se měj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
26.7.23 08:45

@jamca Já to mám úplně stejně jako ty, žaludek na vodě ráno, ale jen občas a spala bych snad celý den :D U obou holek v předchozích těhotenstvích jsem zvracela už od začátku, tak teď je to příjemná změna, že se mi to zatím vyhýbá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.7.23 09:19

@Lenca93 snad to bude vše ok trochu mě znervózňuje že je to tak jak je.Uz se těším na návštěvu Mudr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
26.7.23 09:26

@jamca Já jdu zítra, tak dám pak klidně vědět jak to dopadlo :D Ale já se nestresuju protože vím, že každé těhotenství je prostě jiné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.7.23 09:35

@Lenca93 tak držím pestičky a určitě napiš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
26.7.23 09:44

Pro mě teda začalo bejt peklo chodit nakupovat potraviny… včera jsem po práci jela do Kauflandu a kromě ovoce a jogurtu jsem nebyla schopna se na nic podívat natož nakupovat, tak musel přítel a na kase jsem malém vrhla když jsem zacítila “vuni” šunky a uzenin co jsem dávala do tašky… no proste paráda 😂 naštěstí zatím nezvracím ale to nechutenství je teda peklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
26.7.23 13:47

@jamca Určitě dám vědět :) Já sama už byla občas na nervy protože jsem si říkala, že není možné aby mi nic nebylo, ale hlavně i kdyby tak to stejně nezměním a stresovat se tím vůbec nepomůže :) Budu doufat, že zítra uvidím :srdce: a vše bude v pořádku a pak dám vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
26.7.23 14:30

Holky tak já dnes dle MS 7+3 a žádné nevolnosti nemám, já bych je snad i ráda měla abych věděla, že je vše ok :D, jinak jsem těhotná po skoro 16 letech a tenkrát to ze mě lítalo od začátku až do 16. týdne a teď vůbec nic, jediný co se hlásí jsou prsa :D, už máte holky fotečky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí