Termín porodu březen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1321
12.7.23 14:07

Holky nabizim za postovne 1 platicko femibion 1 a pak mám úplně nový antimetil. Nechcete někdo? Leží mít o doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.23 16:59

Ahoj holky, tak ja bych dnes mela byt teoreticky 4+1tt, vcera jsem objevila druhou carku. Zitra rano si udelam jeste digitalni test. Na gyndu jsem objednana az 8.8., kdy mam byt v 8+0tt. Mame doma cerstve dvouletou holcicku a s ni jsem byla v 6+2 a nic moc tam nebylo a byly to zbytecne nervy, tak ted nespecham. Zatim mi nic neni, jen unava, ale u první mi zacalo byt dost blbe az od 5+0, tak to teprve ocekavam. Akorat mam z prvního porodu docela trauma, tak chte nechte mam strach. Nechcete uzavrit skupinku a dat si o sobe treba i osobnejsi informace? 😊

• Citovat
  • Upravit
44
12.7.23 18:19

Ahoj holky :).Tak už i my máme po kontrole a pan doktor nás tedy docela překvapil 8o

Nejdříve zmínil velmi vysoké HCG, tak že se podíváme na utz..Já věřila v srdíčko ale i tak jsem se dost bála, protože nejsem zvyklá na dobré zprávy (syna máme na 4 pokus, za sebou mám 4 revize :roll: ).. Vyšetřoval dost dlouho, já už nervózní, ale nakonec mi ukázal mimčo i se srdíčkem :srdce: a pak vyšetřoval dál :nevim:.. Když jsem se ptala, zda je tedy vše zatím v pořádku, tak se mě zeptal, zda máme v rodině dvojčata a ukázal mi dalšího se srdíčkem :P. Takže celkem překvapení. Doma máme ročního :D.
Je to v začátku a rizikovější, protože vypadají na jednovaječná, tak uvidíme, jak se to vyvine. Ale jsem ráda samozřejmě..

Jinak co se týče příznaků.. Únava..a beru od začátku utrogestan 2-2-2 takže mi není úplně ideálně no. Mám ho brát celé těhotenství, takže si to snažím moc nepřipouštet a když jde syn přes den na hodinu a půl spát, jdu s ním :D

TP 28.2. V případě dvojiček dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.23 18:38

ZALOŽENÁ SOUKROMÁ SKUPINA

Pojďte se přidat holky! 😊

https://www.emimino.cz/…brezen-2024/#…

• Citovat
  • Upravit
109
13.7.23 07:36

@Marci96 ahoj, tak to je nádherné :srdce: :srdce: a v jakém jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
13.7.23 08:55

@Marci96 No ty brďo, tak to je krásná zpráva :srdce: A krásné překvápko co :lol: Budu ti noc moc držet palce ať je vše v pořádku, ale určitě bude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.7.23 12:02

@Marci96
To je opravdu překrásné překvapení :). Moc držím palce, ať vše dobře dopadne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
13.7.23 16:55

@laiila510 @Lenca93 @Ginulka
Děkuju moc :). Překvapení to bylo, to ano. Dvojčátka máme v rodině (troje) ale i tak je to malá pravděpodobnost.. a navíc už jsme jedno dvojčetné těhu měli..

Dneska je to 7+1. Ale byli menší, 6+3 a 6+2 a srdíčka krásně vidět i slyšet :).
Jdeme zase příští čtvrtek, tak se na ně těším..

Já taky moc držím pěsti holky, ať už máte na další kontrole :srdce:. A taky ať vám není moc blbě :P:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
13.7.23 19:34
@Anonymní píše:
Pojďte se přidat holky! 😊https://www.emimino.cz/…brezen-2024/#…

Ráda se pridam! Jsem také těhotná 5 týden :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
13.7.23 21:11

@Marci96 No tak to máte početnou rodinu když jste tam měli už tolik dvojčátek :D To je ale super a budete mít doma určitě pal veselo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
13.7.23 21:17

Ahoj zdravím všechny, začala jsem 5 týden a rodit bych měla 13.3.2023 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
15.7.23 05:55

Ahojky zdravím dnes ráno jsem objevila krásnou dálnici// a podle apky termín porodu 20.3.2024.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
15.7.23 08:41

Ahoj holky, mě vychází TP na 22.3.♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
16.7.23 02:29

Ahoj holky, jsem rada ze jsem nasla tuhle stranku! Muj termin je podle mych vypoctu 13.3.24. Zatim mam pozitivni test a doktorovi teprve budu volat. Jen jsem trochu nervozni, ze zatim nemam skoro zadne priznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
16.7.23 07:35

@Salwbca Ahoj, to máme podobný termín :) já mám dle poslední ms 14.3. a buď úplně v klidu, já kromě toho, že mám ráno chvilku žaludek na vodě také nemám žádné jiné příznaky :D Ale to je dobře spíš pro nás :D Jiak k doktorovi budu taky teprve volat a dříve než 6+ tam nejdu :D Už bych chtěla aby šlo všechno hezky vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí