Termín porodu březen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
813
30.7.23 23:53

@kuky758 Ahooj :mavam: Já jsem tady také přišla ze skupiny snažení červenec a ty taky že :D Já teda nepočítala s tím, že to u nás vyjde už v červnu tak jsem se přidala i do července a nakonec jsem tam byla jen pár dní :D Jinak já příznaky mám pouze bolest prsou a ráno žaludek na vodě, jinak vůbec nic :D V předchozích dvou těhotenstvích jsem od začátku :poblion: a teď zatím nic, tak snad to vydrží :D Ale teda termín máš krásný :D 1.4. je fakt pěkné datum, to by se líbilo i mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
31.7.23 07:28

@Lenca93 anoo, přesně tak 😁 já taky nečekala, že to vyjde hned 😅 Tak to je super, snad ti to takto vydrží! Já možná zakrikla ty nevolnosti, není mi moc dobře dnes, tak se bojím, že se to bude stupňovat 🙈 😀 Jojo, datum hezké, myslím, že nevyjde, ale bylo by to hustý, kamarádky malý je 1.4. 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
31.7.23 10:53

@kuky758 Ahoj, já mám doma tříletou holčičku. Nevolnosti mi v obou těhu začaly v 6 tt a v 7 tt se hodně zhoršily. Držím palce, ať tě to mine, je to hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
31.7.23 11:48

@Nuniol ajaj, to mě mrzí, snad se mi to vyhne..zkus kdyžtak navýšit příjem hořčíku, prý to pomáhá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
31.7.23 11:53

Ahoj holky, koho čeká tento týden kontrola? Já jdu zítra před polednem, tak to zas bude bidna noc :roll: byla jsem před 14dny, ale v 5+6 ještě :srdce: nebylo, věřím, že je vše ok a zítra bude :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
31.7.23 13:14

@katka-365 ahoj, jsi nervózní, proto bídná noc? Držím palce, věřím, že bude vše dobrý 🍀 Dej pal vědět :) a jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
31.7.23 13:49

@kuky758 ahoj, jojo minule jsem taky blbe spala, přeci jen co vše mám za sebou, tak j strach na místě :roll: jinak se cítím docela dobře, mám takový celodenní pocit jak když mám něco v krku nebo slabou kocovinu, nevím jak to popsat :lol: když se najím, je to lepší, ale po hodinu se to otoci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
31.7.23 14:06

@katka-365 já se omlouvám, ale už jsem v tom množství holek zapomněla tvůj příběh :( ale předpokládám, že předchozí těhu dopadlo špatně? To určitě chápu tvoje obavy..já je mám, i když špatnou zkušenost nemám.
Taky se mi po jídle udělá líp, ale jinak je mi slabo a jsem unavená, takhle ze začátku jsem to cekala víc v pohodě 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
31.7.23 14:46

@kuky758 my máme syna po 4letech snažení po ivf, první pokus se zadaril, ale potom SP, druhý pokus je syn, ja neměla spoustu let cyklus a po porodu mi naskočil, tak jsem moc doufala, že to vyjde přirozeně, a vysel první pokus v dubnu, ale v 9tt to dopadlo revizi ZT, no a v 6ti nedělí jsem otěhotněla znovu :oops: ale tohle dopadne dobře, věřím tomu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
31.7.23 17:45

Ahoj… jdu si pro radu, utechu… mam za sebou prvni kontrolu cca pred 14 dny 5+3, srdicko nebylo videt jeste, tak jdu ve ctvrtek znovu i na krev… no ale… mam uz jednoho prcka skoro 2 roky, co mi dava zabrat, doma… a taky v rijnu jeden potratv 6tt, kdy jsem se nakonec vyhla revizi, ale byla jsem 3 dny v nemocnici se silnym krvacenim. Dneska jsem zacala spinit-jen po utreni, sem tam me pichne v podbrisku.. snazim se odpocivat. Nevim co ted, kdyby se spineni nerozjelo, tak cekat do ctvrtka? Nebo radsi jit hned rano k mudr? Volat? Ctu spoustu pribehu, ze je to „skoro normalni“ spinit na zacatku.. nevim asi radsi alespon zavolam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
31.7.23 18:06

Já jsem nedávno taky spinila a hned mě to vyděsilo, protože o jedno jsme už v 8tt přišli. Volala jsem hned MUDr. a řekli mi, ať se hlavně uklidním, že to je úplně běžné. A ať si koupím v lékárně Ascorutin, je volně dostupný. A druhý den už to bylo v pořádku. Ale úplně tě chápu, že jsi vyděšená, klidně bych být tebou MUDr zavolala, ať máš v duši klid. Bolesti v podbřišku jsou taky úplně normální. Tenkrát jak jsme o to přišli, mě třeba břicho vůbec nebolelo.
Jakou barvu to špinění má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
31.7.23 18:15

@Ginulka zatim hnedou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
31.7.23 18:26

@Koliviera
Nemusí to vůbec nic znamenat. Skoč si pro ten Ascorutin, tím ničemu neublížíš. A ráno zavolej MUDr, jestli by tě nevzala na utz dřív. A zkus nečíst internet, člověk je ve stresu ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
31.7.23 18:36

@Ginulka dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
31.7.23 18:37

@Koliviera