Termín porodu březen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116
16.7.23 08:09

@Salwbca já jsem u prvního těhotenství žádné příznaky neměla. A teď taky zatím žádné nemám 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
16.7.23 09:57

@Salwbca @Lenca93 Já mám 12.3. :) Jsem 5+5tt. K doktorce jsem objednaná na středu budu 6+1tt, jsem objednaná na preventivku už dlouho, tak to vezmu při jednom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
16.7.23 10:55

@Nuniol Ty jo tak to jsme tady všechny kousek od sebe :D No já jsem ještě zvědavá nám podle utz, protože já mám termín dle poslední ms cca toho 14.3. ale to by musela být ovulace v půlce cyklu kolem 23.6., ale já měla pozitivní ovu test až 24.6. a pak znovu 28.6. potom i mezitím bílo :D Takže podle mě byla ovulace posunutá a tudíž ještě nejsem ani těch 5+3tt dneska :D Ale na kontrolu půjdu nejdříve v pátek nebo až v pondělí :) Tak doufám, že nám to všem dobře dopadne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
16.7.23 13:08

@Nuniol jee tak to máme stejný týden i termín porodu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
16.7.23 17:06

Dneska rano jsem si delala test ze stejneho baleni ve stejny cas po tydnu znovu a druha carka dost slaba. Zatim se nic jineho nedeje, tak snad to je chyba mereni a ne biochemko. Jsem tehotna poprve, tak tomu vubec nerozumim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
16.7.23 17:35

@Salwbca A zesílila ta čárka aspoň nějak, nebo je stejná jako před týdnem? Může se ti pomaleji vylučovat hcg do moči, ale tak jako tak by po týdnu měla byt ta čárka rozhodně silnější v případě prosperujícího těhotenství. U mě testy vypadaly takto, horní v den ms a spodní cca po 4 dnech. Takže nějaký rozdíl by asi měl být, nemusí být tak znatelný, ale čára určitě aspoň o něco silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
16.7.23 17:46

@Lenca93 prave ze dokonce zeslabla. Nebudu se na to radeji moc upinat. V pondeli zavolam doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
16.7.23 17:48

@Salwbca Tak to mě mrzí, to vypadá spíše na to biochemické, je to dost časté a většinou pak menstruace sama do 14 dní dorazí. Tak budu hlavně držet palce ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
16.7.23 18:02

@Lenca93 dekuji! :srdce: sice me to mrzi, ale snazim se to brat sportovne: 1. Muzeme otehotnet. 2. A pry je o 20% vyssi prevdepodobnost otehotneni 3 mesice po biochemku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
16.7.23 21:25

@Lenca93 Já právě nevím přesně, kdy byla ovulace, takže může být taky klidně mladší. Uvidím ve středu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
16.7.23 21:35

@Nuniol Tak to můžeme mít stejně :D Já taky počítám s tím, že to opět bude mladší těhotenství než podle poslední ms :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
18.7.23 12:14

Holky tak já už mám po kontrole v centru a už mě předali mému gyndaři, srdíčko bije a vystavili průkazku. Další kontrola 18.8., včera 6+2 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
18.7.23 21:28

Tyjo já vám tak závidím, ze vás berou doktoři tak brzo. Já dneska 6+2 a jsem objednána na přesně 9 týden (8 týden má celej dovolenou) …. Mám pocit ze to nevydrzim 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
19.7.23 10:21

@Markychanny Buď ráda, aspoň to budeš mít už na jistotu :) Já byla v pondělí, dle ms 5+4tt a dle ovulace cca 5+0tt a byl na utz vidět jen malý gestační váček, který teda odpovídal cca těch 5+0tt. Já tam teda šla tak brzo spíše proto, že doktorka má pak dovolenou a potřebovala jsem vědět kvůli lekům které užívám. Ale jinak bych šla taky klidně až v 8tt :) To ti uteče určitě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.7.23 06:32

@Lenca93 tak to jsme na tom koukám podobně. Já měla v plánu jít až 8.8., ale v úterý jsem začala špinit a protože má od pondělí doktorka 2 týdny dovolenou, tak si mě pozvala raději hned. Dle MS jsem teda včera byla už 5+6, ale na UTV byl taky jen váček, takže mi řekla, že to vypadá mladší tak o ten týden (s tím jsem i počítala, mám dlouhé cykly a ovulaci spíš až okolo 22. dne, ikdyž zrovna tenhle cyklus jsem si teplotu neměřila :) ). No nicméně mi dala Utrogestan a Ascorutin a ještě mi brali krev na HCG, do hodiny mi budou volat výsledky. Ale snad bude vše ok, když byl vidět hned na první dobrou alespoň ten gestační váček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí