Termín porodu březen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
1.8.23 18:22

@Lenca93 no tak nějak jsem to myslela, že jako asi ty hormony mě tak brutálně nafoukly a nejde s tím nic dělat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.8.23 19:44

Ahoj, našla jsem si tuhle skupinu a chtěla bych vám sem napsat svůj příběh, asi to bude trochu slohová práce :lol: Mám doma dvě děti jednoho 15letého puberťáka syna a 10letou dceru, což je vlastně už taky předčasná puberta :lol: Když byly dceři asi 4 roky, měla jsem pozitivní nález na děložním čípku a můj gynekolog mě poslal na zákrok v celkové anestezii, že mi seříznou kousek čípku a pošlou na biopsii…Tenkrát mi řekl, že jestli plánujeme další dítě, tak už nám to přirozeně nepůjde, jelikož po zákroku bude čípek zajizvený a šlo by to už těžce…Samozřejmě jsem to vůbec neřešila, měli jsme v plánu jen 2 děti a ty už jsme měli, takže mi to nevadilo…Biopsie naštěští dopadla dobře a vše bylo ok… :srdce: Antikoncepci jsem teda vzhledem ktomu co mi doktor řekl moc neřešila a měli jsme spoustu nechráněných styků a nikdy jsem neotěhotněla…Pak jsem si ale řekla že radši antikoncepci brát začnu, beru ji asi rok, jenže vzhledem ktomu že jsem si dlouho nebrala, tak jsem třeba sem tam zapoměla vzít prášek někdy i dva :zed: Ale říkala jsem si že se přece nemůže nic stát…A ejhle, nedostavila se mi menstruace jen takové slabé špinění a trochu krve…Nooo bylo mi to divné tak jsem si udělala test a // sakra tomu nemůžu uvěřit…Bože jsem už stará, přítel to ještě neví a trochu se bojím jeho reakce, protože 3 dítě jsme fakt neplánovali…Na gyndě jsem ještě taky nebyla, mám prostě smíšené pocity a nevím co dělat…Vím přesně i den kdy seto stalo, tak jsem si to spočítala v aplikaci a měla bych být 7+5,takže v půlce Března termín porodu…Moc se omlouvám za slohovku, ale musela jsem to sem napsat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.8.23 19:52

@Zdenka32 no Tak bych to brala jako že se to tak prostě mělo stát a smířila bych se s tím :) záleží jestli by jste se oba k tomu postavili čelem. A uvidíš za chvíli budete nadšený oba dva :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.8.23 19:58

@Evinka27 Já si to pořád probírám v hlavě dokola a dokola…Hrozně se to ve mě pere, z jedné stránky bych ho chtěla, ale z druhé mám strach aby bylo zdravé a bylo vše v pořádku, přece jen už nejsem nejmladší…Každopádně na gynekologii se objendám..A uvidím co bude, teď jsem z toho trochu v šoku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
1.8.23 20:39

@Zdenka32 ahoj, no to musel být už osud! :) Já bych pockala aspoň na 1.screening, vývojové vady vůbec mít nemusí :) nevím, kolik ti je, ale má sestrenka porodila ve 42 letech a má 2 zdravé děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.8.23 20:55

@Zdenka32
Souhlasím s holkama, prostě osud :) A vyšší věk nemusí nutně znamenat špatný vývoj. Určitě bych se poradila s gynekologem a řekla to partnerovi, přece jen na tom máte oba stejnou zásluhu ;)
Každopádně je to inspirující pro spoustu párů, kteří nemají tu cestu za miminkem úplně jednoduchou, že i tak to může dopadnout šťastně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.8.23 08:48

@katka-365 jeee to jsem rada, ze je vše v poradku ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
2.8.23 09:39

@Pajusa910 dekuju moc :hug: ted jsme u zubaře, že mi udělá rentgen jestli může, říkám, že raději až za rok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.8.23 10:24

@katka-365 a kdy mas další kontrolu? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
2.8.23 11:35

@Pajusa910 až 29.8. screening :roll: takže dlouhý měsíc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
2.8.23 11:39

@katka-365 já jdu zítra na zubní chirurgii řešit 8 a asi budou muset udělat rtg…tak uvidíme, jak to dopadne, snad to miminku nějak neuškodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
2.8.23 11:45

@kuky758 tak uvidíš, ja to neměla nutné, pamatuju i se synem, he mi ho měl dělat a prostě se pockalo na další kontrolu za rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.8.23 12:28

@katka-365 to s tebou úplně soucitim, ja jdu 28.8. až taky a přijde mu to už teď nekonečný 🤦‍♀️ a to nemám ani potvrzenou srdeční akci ta ještě minule nebyla 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
2.8.23 12:32

Holky, plánujete některá Paronama test? Dostala jsem včera nějaké informace u dr a mám promyslet, zda ho budu chtít nebo ne..u syna jsem měla ten klasický za 1500,– před 3lety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
2.8.23 12:40

Ahoj holky, také se přidávám. Jsem tu nová a těhotenství jsme zjistili minulý týden. Je to moje první těhotenství a těším se neskutečně. Teď jsem 5+4tt a příští týden nás čeká první ultrazvuk. ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí