Termín porodu březen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2181
2.8.23 20:31

@Gnome Ahojky, tak hlavně, že špinění ustalo, tak snad už bude na dalším utz vše vidět, to čekání bude nekonečný viď 😀 mně to docela rychle utíká, když mám doma batole, jdu za týden, už se těším 😁

No hele v těhotenské aplikaci mám 30.3. a v menstruacnim kalendáři 1.4., tak nevím, ale zásadní bude pak TP určený ultrazvukem, ale podle mě to bude stejně, v minulém těhu jsem měla to dle ms shodný s utz. Každopádně na tom dni už mi nesejde 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.8.23 07:14

Ahoj :) nevím jestli jsem v tomhle myšlení sama. Než jsem otěhotněla tak jsem byla svědkem jak kolegyně otěhotněla a nevyšlo to, šla na kontrolu a přišla s pláčem. Asi bych se tolik nebála a víc si to užívala nezažít sní tohle. Teď pokaždé když je mi chvíli dobře napadají mně věci, jestli je vše v pořádku. Je a bude, musí, není důvod proč by ne. Ale pořád je tam takový strach a to nekonečné čekání na další kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
3.8.23 07:37

@Beba263 tak to je normální, strach máme všechny a občas nás ty myšlenky prepadaji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
3.8.23 08:06

@Beba263 ano, měla jsem to tak u první a i teď, navíc mi přijde, že co jsem byla teď ve skupince snazeni, tak tam bylo opravdu hodně žen, které si prošly zt nebo potratem, až mě to zarazilo a vzbudilo to ve mne obavy, že je to asi fakt časté…ale jsem stále přesvědčena, že vše bude v pořádku, proste se snažím si nepřipouštět tu variantu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.8.23 09:28

Přesně dřív to člověk nevnímá a nemá pomyšlení. Jen, pak to slyší kolem a boji se. Ale dopadne to všem tady hezky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.8.23 11:55

@Beba263 ja se taky hrozne bojím, není den abych na to nemyslela jak je to časté 🤦‍♀️ do toho ty kontroly po měsíci a člověk neví jestli je vše v poradku nebo ne 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
3.8.23 12:41

Holky vždyť tím přece nic stejně nezměníte když se budete pořád jen bát a stresovat :) Spíše naopak to může dost ovlivnit protože psychika je hodně důležitá :) Já jsem asi jediná co se nebojí a hlavně na to vůbec nemyslím, že by mělo být něco špatně a to mám také za sebou dvě ZT. Co se má stát se stane a stejně to nelze ovlivnit :) Ale možná, je to i tím, že mám doma dvě malé děti a nemám čas na to vlastně myslet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
3.8.23 15:03

@Lenca93 je to tak, vše je tak, jak má být, vím, že to bude v pohodě, ale sem tam se trochu obav objeví, ale žádné úzkosti 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
3.8.23 15:04

Byla jsem dnes na konzultaci ohledně extrakce moudráku a nechá se to až po porodu, jde o složitější zákrok. Trochu jsem doufala, že už od toho budu mít klid, ale asi to bude fakt lepší až po těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.8.23 23:05

Ahoj holky :mavam:
Přidávám se k Vám. První těhotenství, termín 2.3., má někdo stejný? :-)

Když jsem šla na první prohlídku, tak jsem byla už 8+2, takže už bylo i srdíčko :srdce: schválně jsem s prohlídkou čekala, ať se pak zbytečně nestresuju. Další mám v úterý, tak se těším, až tu fazolku zase uvidím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
4.8.23 08:19

@Magdalenka13 Ahoj, vítej :mavam: já jsem asi 5+5, ale myslím, že tu je někdo 8+ :) když je vidět srdíčko tak je to hodně uklidňující viď :srdce: já jdu ve středu, na prohlídce 2 týdny zpět prakticky nic nebylo, tak se těším, že už tam bude mini clovicek se srdíčkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
4.8.23 08:19

Dobré ráno, holky, mně už to asi přišlo, dnes od probuzení na :poblion:, možná to dneska trumfnu i na záchodě :zed: to jsem zvedava, jak preziju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
4.8.23 09:46

@Magdalenka13
Já bych dnes měla být 9+4, další kontrolu mám až 17.8., tak se taky těším, až toho prcka zase uvidím :). Jinak mi poslední dny není úplně nejlíp, žaludek na vodě, občas mě to nakopne :poblion:, ale udrží to :lol:. Ale přežij vše, hlavně ať se to maličké drží :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
4.8.23 09:55

Ahoj :) dnes bych měla být v 9 týdnu a na kontrolu jdu v pondělí. Nemůžu se dočkat ;) jen to 12 hodin na lačno bude trošku oříšek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
4.8.23 11:33

@kuky758 Jeee, tak pak dej vědět, jak prohlídka dopadla :-) jinak k těm nevolnostem…já měla nevolnosti hlavně na začátku, ale nezvracela jsem…jediné, co fakt nedávám, je čištění zubů, to je mi šileně na :poblion:.

@Ginulka tak to jsme hodně blízko od sebe, já dnes 9+6 :srdce: s těma nevolnostma to mám podobně. A úplně nejhorší pro mě byla z počátku únava…už je to lepší, ale i teď mám problém každé ráno vstát do práce :D taky se mi hodně zhoršila pleť, ale mám pocit, že už se to lepší. I prsa mě už nebolí tak moc, jako na začátku, ty mě bolely fakt hodně, díky tomu jsem poznala, že se asi zadařilo :D když tedy nepočítám vynechání ms. Ale jak říkáš, hlavně ať je drobeček v pořádku :srdce: tohle jsou malé věci.

@Beba263 já mám pak 22.8. už 1. screening :srdce: na krev jdu v to úterý…mě asi nebude dělat problém být na lačno, poslední dobou nemám vůbec chuť k jídlu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí