Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@katka-365 ježiš to je přesný
a nejhorší je to, jak se uvolní břicho a střeva tak se mi totálně navalí a je to jistý
naštěstí dnes přijede babička za malou, chudina tady je celý den u pohádek a hraček, co má doma, venku to má nejradši, ale to prostě teď nedam ![]()
@Markychanny to bude určitě dobrý, aspoň budeš mít jistotu
a uvidíš mimi častěji ![]()
@kuky758 přesně, pak jdu ještě i 12.9 zase na gyndu, takže ho během 14 dni uvidím 3× 🤩
@kuky758 no jasně, my teda ven musíme, zle nezle..neptá se
a venku je to teda lepší na vzduchu, ale teď od pátku leje..dopo přestalo, tak jsme běželi aspoň pro pečivo do krámu a na vzduch a uz zas drepime u Binga a půjdu uspat, uz se taky šíleně nudí ![]()
@Markychanny Jee to máme výročí svatby
to už budu ve 3. měsíci, nějak rychle to tentokrat utíká ![]()
@katka-365 to jsi dobra, já jsem v háji, jsem rada, že malou obstarám a jinak odpocivam
my máme zase Pepinu
a přes den už mi většinou nespí, ale mohla by ![]()
@kuky758 tak to u nás ještě jo, i když mi pokaždé říká, že nechce..pak ho po 2h budim a nechce vstávat
tak moje snidano-obed
bylo to výborný ![]()
@katka-365 a kolik je malému? Moji teď byly 2 a už tak 3 měsíce je ten spánek bordel ![]()
Mňam, to vypada dobře
já si teď vzala nějaký prášek na nevolnost tak snad zabere a nacpala jsem do sebe segedín ![]()
@kuky758 to jsi dobrá, Segedin
v březnu mu byli 2, takže budou přesně o 3roky a termín mi vychází o 1den ![]()
Ahoj holky, už jste přemýšlely, kdy své těhotenství oznámíte v práci?
@Nikadu já nemusím, jsem OSVČ. Takže max přemýšlím, kdy to začnu říkat klientkam, asi až bude vidět pupek 😆
@katka-365 divím se, ze jsem z toho navrhla
tak to je hezký, to je super věk tohle viď?
Je to myšleno s trošinkou ironie ![]()
@Nikadu Ahoj, já první oznamovala v 4. měsíci, pracovala jsem normálně v kanceláři, teď dělám HO na mateřské, oznamim to asi zase po 1. trimestru, blízké okoli už to ví, v práci ale nemusí vědět všechno ![]()
@Nikadu píše:
Ahoj holky, už jste přemýšlely, kdy své těhotenství oznámíte v práci?
Ahoj …no ja už bych to říct potřebovala, ale zatím se nenašla vhodná chvíle. Šéf pořád nemá náladu
![]()
@kuky758 je to super no
někdy láska, někdy kvetu z toho vztekani a když 10× neposlechne ![]()
@Nikadu no já zase až asi cca 4m možná dyl, jsem na rodicaku a u prvního jsem taky rekla tak nějak, byla jsem už na neschopence