Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak mám po kontrole a vše je v pořádku,
bije a odpovídá 6+3, takže o den víc
nalevo je žloutek a vpravo je mimčo
@katka-365 za týden mám přijít zase, když bude vše ok tak dostanu prukazku a pak budou ty kontroly asi po měsíci. Krev ok, ráno jsem samozřejmě vrhla hlady, ale je nabráno díky bohu ![]()
@kuky758 za týden? Ty jo závidím
ja jdu po měsíci, uz aby to bylo ![]()
@katka-365 taky jsem se divila, on to tak má, že ty první týdny děla kontroly často, asi aby viděl, zda se to dobře vyvíjí
to čekání je děs no
![]()
@kuky758
Tak to je super ![]()
Já mám za sebou též kontrolu, bylo to krásný ![]()
Dnes 10+4 a doktorka mi už řekla i pohlaví, což mě překvapilo, ale vypadala dost jistě. Další týden máme 1. Screening, tak uvidíme
@VeryPink tak to je taky super
já u první věděla pohlaví až v 20tt
teď přemýšlím o tom, že se necháme překvapit do porodu ![]()
@kuky758
To já bych nevydržela, už jen skrz nakupování oblečení
, ale ať ti to každopádně vyjde ![]()
No doktorka mi jinak potvrdila mé tušení. Ale i tak si raději ještě počkám na pozdější vyšetření, i když si byla dost jistá ![]()
@VeryPink já to taky nejspis nevydrzim a manžel je proti
ale třeba ho ukecám ![]()
Já tentokrat nemám tušení žádný, jen možná bych se přikláněla k holce, ten průběh je zatím stejný jako u dcery ![]()
S tím pohlavím je doktorka hustá. Mně říkala, že je ještě brzy, uvidíme příště, ale brala jsem to jako vtip. Byla jsem 8+6.
@kuky758 můj taky neříká dřív, jak u 2screeningu, aspoň se vyvaruje, kdyby si v 1screen nebyl jisty a u 2 už je to tutovka
ale ja u syna to věděla ihned, že je to kluk..ted zatím nemám žádný pocit, nebo možná trochu na holku..ale uvidíme