Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Salwbca @VeryPink @Lucie01995 jej holky, to mě mrzí, jsem trochu čekala, že budete psát, že už vám je trochu líp a ne hůř
já jsem teprv 7+0 a už teď vyhlizim, kdy to skončí ![]()
Už aby to bylo za náma, je to šílený.
Doufám, že až vedra zmizí, že nám všem bude o něco lépe. ![]()
@kuky758
Mně přijde, že to teprve začíná
![]()
Pořád čekám, kdy si to těhotenství začnu užívat, jak jsem hodněkrát slyšela a četla ![]()
Ja jsem pres 7. tt a nic mi temer neni, prsa boli mene, nevolnost, ktera byla par dni odeznela. Ale verim, ze mimi roste a ve ctvrtek na kontrole bude uz srdicko ![]()
I se bojiim ![]()
@kuky758 je to zly no
ale co jsem slysela, tak nejhorsi je 9.-11.tt, ty vedra k tomu taky moc nepomahaji. Ale ja vidim vyhodu alespon v tom, ze se nebudeme muset vlacet s velkym brichem ve vedrech ![]()
@VeryPink no hezký
já si to začala užívat na konci 4.měsíce, to je ještě dlouhá doba ![]()
@Embryjka Tak to jsi šťastná žena
držím palce, ať je vše ok ![]()
@Salwbca Já v prvním v 9.tt četla někde, že po 9.tt to pomalu ustupuje a vůbec to tak nebylo, takže tvoje info bude asi realnejsi
a tahala jsem břicho v létě, nebyla to žádná sláva, ale je to za mě milionkrát lepší, než tohle ![]()
@kuky758
Po této informaci mi vyhrkly slzy do očí..po 4. Měsíci???
To nezvládnu
![]()
@VeryPink to zvládneš
to už máš za chvíli, fakt, mně zbývá ještě dost
A třeba ti to skončí dřív ![]()
11+1, boli hlava, ale asi z rymy. Ty nevolnosti uz nejsou uplne celodenni, takze se to pomalu lepsi. ![]()
@peclen Jee tak to zní pozitivně
ta hlava je děs, já mám teď hlavně motani hlavy, nevydrzim dyl stát
@kuky758 9+6 a poslední týden třeba 2dny ok a pak zas nevolnosti, ale nezvracim, ted zas byly 2-3dny ok a navečer jsem to zas cítila..
Holky už nevím, zda jsme řešily vitaminy, ale berete nějaké? Já brala susena jatra, hořčík a C, ale to je 7 8 kapslí a v tomhle stavu těžko pozretelny
tak jsem pořídila pregnancy Complex od viridian, snad mi to pomůže na ty nevolnosti trochu
Ona az bude fungovat placenta na plne obratky, tak to bude lepsi. Telo si na to musi zvyknout. Urcite je dobre hodne pit a mit vetsi prijem vlakniny a sacharidu, proste takovy opak diety. Dat telu lehce stravitelne ziviny. Ony ty chute presne odpovidaji tomu co je potreba ![]()
Za chvili budeme mit zase zravejsi obdobi. Zkuste si pak pojmenovat dite podle potraviny kterou nejvic jite. ![]()